Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδα εχω το κινητο Xperia E με εγκατεστημενο απο την μανα του το λειτουργεικο Android 4.1.1 και θα επιθυμουσα να του εγκαταστησω καμια ποιο νεα εκδοση android οταν ομως τσεκαρω τις διαθεσιμες ενημερωσεις μου λεει οτι η συσκευη μου ειναι ενημερωμενη. Πως γινετε ομως να ειναι ενημερωμενη απο την στιγμη που υπαρχει το android kitkat 4.4? Ετσι εψαξα στο νετ και ειδα οτι γινετε με custom rom αυτο πως γινετε ? τι χρειαζομαι για να το κανω ? Που θα βρω το firmware ? και μεσω ποιου προγραμμτος θα το κανω ? Ξερω οτι απο την στιγμη που εγκατασταση αποτυχει για καποιον λογω γινετε να ξαναεκγαταστησεις παλι την αρχικη του εκδοση.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ! :)

Δημοσ.

Δεν θα αναβαθμιστεί ποτε.
Μονο με custom rom και εκει άμα δεν ξέρεις καλύτερα άστο για να μη το κλαις.
Επίσης δεν κερδίζεις κάτι με την αναβάθμιση.

Δημοσ.

Δεν θα αναβαθμιστεί ποτε.

Μονο με custom rom και εκει άμα δεν ξέρεις καλύτερα άστο για να μη το κλαις.

Επίσης δεν κερδίζεις κάτι με την αναβάθμιση.

με custom rom μεσω ποιου προγραμματος γινεται ? η αλληθεια ειναι οτι δεν το εχω δοκειμασει ποτε μου απλα ετσι οπος το ακουσα μου κινησε την περιαεργια να το δοκειμασω

Δημοσ.

Για περάσεις custom Rom πρέπει να είσαι root να έχεις περάσει cwm

Και μετά να περάσεις την custom Rom.

Σε συμβουλεύω και γω λοιπόν, πως αν είσαι ευχαριστημένος και κυρίως αν δεν ξέρεις μην το πειράξεις. Γιατί μια λάθος κίνηση και θα το κλαις. Αν και δεν είναι τόσο εύκολο να χαλάσει απλά περνώντας μια Rom.

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφόσον δεν εχεις την ανάγκη (πρόβλημα) αστο. Θα μπλέξεις με κομμένες ρομ bugs κλπ.

Αργότερα κάνεις ενα rootάρισμα και αφαιρεις οτι άχρηστο υπάρχει απο τη μαμά ρομ.

Επεξ/σία από Street-Fighter
  • Like 1
Δημοσ.

Εφόσον δεν εχεις την ανάγκη (πρόβλημα) αστο. Θα μπλέξεις με κομμένες ρομ bugs κλπ.

Αργότερα κάνεις ενα rootάρισμα και αφαιρεις οτι άχρηστο υπάρχει απο τη μαμά ρομ.

Καταλαβα δικιο εχετε... Απλα δεν εχω καταλαβει τι ειναι το ''custom rom'' οπως γινετε το custom δεν μπορω να βαλω και μια official εκδοση του λειτουργεικου ? να μην ειναι δηλαδη custom αλλα official

Δημοσ.

Καταλαβα δικιο εχετε... Απλα δεν εχω καταλαβει τι ειναι το ''custom rom'' οπως γινετε το custom δεν μπορω να βαλω και μια official εκδοση του λειτουργεικου ? να μην ειναι δηλαδη custom αλλα official

official φορας ηδη.

official με πανω απο 4.1.1 που εχεις δεν εχει βγει,πρεπει καποιος να κατσει να γραψει drivers κλπ κλπ κλπ(ο,τι κανουν δηλαδη και στις custom)

Δημοσ.

official φορας ηδη.

official με πανω απο 4.1.1 που εχεις δεν εχει βγει,πρεπει καποιος να κατσει να γραψει drivers κλπ κλπ κλπ(ο,τι κανουν δηλαδη και στις custom)

εχει βγει η 4.3 ( http://www.android.com/about/jelly-bean/ ) και απο την στιγμη που υπαρχει δεν γινεται να εγκατασταθει και σε αλλα κινητα εκτος του nexus ? αφου και drivers υπαρχουν και ολα τα λοιπα

Δημοσ.

Για να καταλάβεις στα smartphone δεν πρέπει να μπλέκουμε τις εταιρείες όταν έχει να κάνει το λειτουργικό.

Γιατί το παίρνει η κάθε εταιρεία και το κάνει όπως θέλει εκείνη. Η κάθε εταιρεία ορίζει ποια κινητά θα πάρουν την εκάστοτε αναβάθμιση.

Εφόσον η Sony πει τέλος στην αναβάθμιση για το Χ κινητό σημαίνει τέλος. Αν η Samsung πει τέλος στις επόμενες δύο αναβαθμίσεις αυτό δεν αφορά την Sony.

Μπορεί η αναβάθμιση που πήρε το nexus να έχει μια ντουζίνα bugs. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει όλες οι εταιρίες να δώσουν νέα αναβάθμιση.

Πάμε τώρα στα drivers που λες.

Το κάθε κινητό η κάθε εταιρεία δεν χρησιμοποιεί τον ίδιο επεξεργαστή την ίδια οθόνη, την ίδια κάμερα κτλ.

Η το κάθε κινητό και η κάθε εταιρεία πλασάρει κάτι καινούριο, μα καλύτερη κάμερα μα καλύτερο ήχο, η καλύτερα γραφικά.

Άρα οι drivers δεν κάνουν για όλα τα κινητά και πρέπει να φτιάξουν καινούριους.

Θα σου πω δύο παραδείγματα.

1) έχεις κάρτα γραφικών από την nvidia δεν μπορείς λοιπόν να βάλεις drivers της ΑΤΙ. Η το αντίστροφο.

2) έχεις κάρτα γραφικών nvidia. Και συγκεκριμένα ένα μοντέλο με όνομα "ge force Χ5" (δεν υπάρχει τέτοιο όνομα αλλά λέμε). Πριν τρία χρόνια είχε βγάλει το πρώτο μοντέλο αυτής της σειράς με όνομα Χ. Άρα το μοντέλο Χ5 έχει πολύ πιο γρήγορο chipset πιο μεγάλη μνήμη κτλ. Επόμενος δεν μπορεί να λειτουργήσουν οι drivers που βγήκαν για το Χ μοντέλο.

Προσπαθώ να στα πω όσο πιο απλά γίνεται για να καταλάβεις τι παίζει με την κάθε εταιρία στην τεχνολογία και στα κινητά κυρίως.

Δημοσ.

Για να καταλάβεις στα smartphone δεν πρέπει να μπλέκουμε τις εταιρείες όταν έχει να κάνει το λειτουργικό.

Γιατί το παίρνει η κάθε εταιρεία και το κάνει όπως θέλει εκείνη. Η κάθε εταιρεία ορίζει ποια κινητά θα πάρουν την εκάστοτε αναβάθμιση.

Εφόσον η Sony πει τέλος στην αναβάθμιση για το Χ κινητό σημαίνει τέλος. Αν η Samsung πει τέλος στις επόμενες δύο αναβαθμίσεις αυτό δεν αφορά την Sony.

Μπορεί η αναβάθμιση που πήρε το nexus να έχει μια ντουζίνα bugs. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει όλες οι εταιρίες να δώσουν νέα αναβάθμιση.

Πάμε τώρα στα drivers που λες.

Το κάθε κινητό η κάθε εταιρεία δεν χρησιμοποιεί τον ίδιο επεξεργαστή την ίδια οθόνη, την ίδια κάμερα κτλ.

Η το κάθε κινητό και η κάθε εταιρεία πλασάρει κάτι καινούριο, μα καλύτερη κάμερα μα καλύτερο ήχο, η καλύτερα γραφικά.

Άρα οι drivers δεν κάνουν για όλα τα κινητά και πρέπει να φτιάξουν καινούριους.

Θα σου πω δύο παραδείγματα.

1) έχεις κάρτα γραφικών από την nvidia δεν μπορείς λοιπόν να βάλεις drivers της ΑΤΙ. Η το αντίστροφο.

2) έχεις κάρτα γραφικών nvidia. Και συγκεκριμένα ένα μοντέλο με όνομα "ge force Χ5" (δεν υπάρχει τέτοιο όνομα αλλά λέμε). Πριν τρία χρόνια είχε βγάλει το πρώτο μοντέλο αυτής της σειράς με όνομα Χ. Άρα το μοντέλο Χ5 έχει πολύ πιο γρήγορο chipset πιο μεγάλη μνήμη κτλ. Επόμενος δεν μπορεί να λειτουργήσουν οι drivers που βγήκαν για το Χ μοντέλο.

Προσπαθώ να στα πω όσο πιο απλά γίνεται για να καταλάβεις τι παίζει με την κάθε εταιρία στην τεχνολογία και στα κινητά κυρίως.

ναι ευχατιστω πολυ φιλε καταλαβα δηλαδη αμα καποιος θελει κατι αλλο απο λειτουργεικο ειναι μονοδρομος το custom...

Γιατί κολλάς με τα update; 

Ετσι απλα ρε φιλε επειδη εχω ασχοληθει με υπολογιστικα θεματα περισσοτερο και τωρα θελω να καταλαβω και τα smartphones

Δημοσ.

Μωρέ μια χαρά μπορεί, το θέμα είναι να κάτσει και να μάθει κάποια βασικά πράγματα.

Με το να του πούμε κάνε 1,2,3,4 βήματα δεν σημαίνει κάτι.

Πρέπει το Google να γίνει ο καλύτερος του φίλος, και πριν προχωρήσει στην πράξη να κάτσει και να μελετήσει αρκετούς οδηγούς.

Κι όπως είπες πρέπει να έχει ένα κινητό που να αντέχει τα brick :-P

Θυμάμαι από μικρό να μου λένε αν δεν κανείς λάθος δεν θα μάθεις ;-)

• Like 1
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα! εχω το sony experia u και την ωρα της αναβάθμισης αποσυνδέθηκε το  usb. 

τωρα οταν παω να το ενεργοποιήσω κολλαει στο λογότυπο sony.

τι μπορω να κανω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...