Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πιστεύω πως σαν αρχικό πλάνο είναι καλό αλλά θα μπορούσε να κάνει το πιο απλό να πάει από τα καταστήματα που λέει τους κομπιουτεράδες και να τους πει διαθέτω 400-500 ευρώ για ένα pc όπου θα μπαίνει στο ίντερνετ θα βλέπει ταινίες και θα μπορεί να παίζει και LoL για κανά 2-3 χρόνια ( μην ξεχνάμε ότι με τις νέες αναβαθμίσεις αρχίζουν και σκουρένουν τα πράγματα για κάποιους χρήστες) έτσι αυτά που θα του βάλουν αυτοί και θα του φτιάξουν θα είναι αρκετά καλύτερα από ότι αυτά του plaisio σε τιμή. όσο αφορά για εγγύηση ας πάει σε (επώνυμο) κομπιουτερά για να έχει και το κεφάλι του ήσυχο και όχι στον μπαρμπά Θανάση με το ξεχασμένο μαγαζί. Το visionstudio θερίζει στην Θεσσαλονίκη και φυσικά στα έξοδα καλύπτει τα πάντα οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα με το θέμα της εγγύησης έτσι και αλλιώς πάλί κάπου θα το πήγαινε.

Δημοσ.

Αδερφέ ο 6300 δεν έχει ενσωματωμένα γραφικά σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις γιατί σε βλέπω και κάνεις συνθέσεις με 6300 χωρίς gpu.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι το έψαξα, τελικά θα κάνω σύνθεση με τον 5800 σε fm2 όπως μου προτάθηκε στην αρχή

Οπότε θα πας σε αυτό που σου είπα εγώ με 4γιγα αντί 8 giga ram?

Δημοσ.

Καλά αυτός θα κρατηθεί μέχρι να γίνει πάλι ερείπιο όπως και ο προηγούμενος, δεν έχει νόημα να σκεφτόμαστε αναβαθμίσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω πήξει και δε βρίσκω χρόνο για τίποτα (δε με βλέπεις και πολύ στο φόρουμ πλέον) , οπότε δε θα το ψειρισω και πολύ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...