iTechBlogGr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 πιστεύω πως σαν αρχικό πλάνο είναι καλό αλλά θα μπορούσε να κάνει το πιο απλό να πάει από τα καταστήματα που λέει τους κομπιουτεράδες και να τους πει διαθέτω 400-500 ευρώ για ένα pc όπου θα μπαίνει στο ίντερνετ θα βλέπει ταινίες και θα μπορεί να παίζει και LoL για κανά 2-3 χρόνια ( μην ξεχνάμε ότι με τις νέες αναβαθμίσεις αρχίζουν και σκουρένουν τα πράγματα για κάποιους χρήστες) έτσι αυτά που θα του βάλουν αυτοί και θα του φτιάξουν θα είναι αρκετά καλύτερα από ότι αυτά του plaisio σε τιμή. όσο αφορά για εγγύηση ας πάει σε (επώνυμο) κομπιουτερά για να έχει και το κεφάλι του ήσυχο και όχι στον μπαρμπά Θανάση με το ξεχασμένο μαγαζί. Το visionstudio θερίζει στην Θεσσαλονίκη και φυσικά στα έξοδα καλύπτει τα πάντα οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα με το θέμα της εγγύησης έτσι και αλλιώς πάλί κάπου θα το πήγαινε.
bmv Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Αδερφέ ο 6300 δεν έχει ενσωματωμένα γραφικά σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις γιατί σε βλέπω και κάνεις συνθέσεις με 6300 χωρίς gpu. 1
qsis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ναι το έψαξα, τελικά θα κάνω σύνθεση με τον 5800 σε fm2 όπως μου προτάθηκε στην αρχή 1
veteranos123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ναι το έψαξα, τελικά θα κάνω σύνθεση με τον 5800 σε fm2 όπως μου προτάθηκε στην αρχή Οπότε θα πας σε αυτό που σου είπα εγώ με 4γιγα αντί 8 giga ram?
qsis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Περίπου ναι @mill Θα κερδίσει κάτι ουσιαστικό με fm2+ ?
qsis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Καλά αυτός θα κρατηθεί μέχρι να γίνει πάλι ερείπιο όπως και ο προηγούμενος, δεν έχει νόημα να σκεφτόμαστε αναβαθμίσεις
Millennium Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Πες καλύτερα οτι σε έχουν αγγαρέψει και δες θες να ψάχνεις ρε πονηρίδη
qsis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Ε αυτό.. μια χαρά τους είναι ρε συ, σκέψου ότι τώρα παίζει celeron
qsis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Εγώ έχω πήξει και δε βρίσκω χρόνο για τίποτα (δε με βλέπεις και πολύ στο φόρουμ πλέον) , οπότε δε θα το ψειρισω και πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα