Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν ακούω προτάσεις για κουτί μόνο

η χρήση θα είναι απλοϊκή (facebook, youtube, ταινίες) και από gaming άντε να φτάσει μέχρι κανένα lol

θα ήθελα αν μπορείτε αρχικά να κάνετε πρόταση από πλαίσιο μιας και η οικογένεια που το θέλει δε θέλει να το ζαλίζει το πράγμα, ούτε εγώ έχω όρεξη να συναρμολογώ

επίσης λειτουργικό έχουν ήδη, μην βάλετε 

Δημοσ.

Θα σου κάνω μια πρόταση αλλά επειδή δεν γνωρίζω πολλά περίμενε και άλλες απαντήσεις.

Amd A10 5800k

Gigabyte F2A85XM-HD3 

Western Digital Caviar Blue 500GB

Corsair cx430

Transcend DDR3 8GB 

Samsung DVD-RW

Fazn Case Siren

Βγαίνει κάπου στα 450€

Ο επεξεργαστής νομίζω είναι λίγο υπερβολικός αλλά στο μέλλον μπορεί να φανεί χρήσιμος

Κάρτα γραφικών δεν έβαλα γιατί πιστεύω η ενσωματωμένη του επεξεργαστή είναι μια χαρά για lol.

Δημοσ.

θα έβγαζα τα 4GB από τα 8 για αρχή μιας και τα θεωρώ υπερβολή για τέτοιο pc  και σκέφτομαι γιατί όχι 6πυρηνο amd στα ίδια λεφτά; 

επίσης με τα γραφικά τι μπορεί να γίνει; 

συμφέρουν τα ενσωματωμένα ή μπορεί να μπει και ξεχωριστή κάρτα στα ίδια χρήματα; 

Δημοσ.

ωραία ας έχει ενσωματωμένη , αρκεί αυτή να μπορεί να παίξει κάνα lol

αυτό γίνεται νομίζω.. 

κάτι τέτοιο πχ που έκανα στα γρήγορα.. για πείτε τι θα έπρεπε να αλλάξω (πέρα από τη ram για να βάλω dual channel, ας πούμε ότι δίνω 40€ για ραμ )

dfghdfb_zps4aeb3299.png

Δημοσ.

καλά ας κάνουμε το αρχικό πλάνο και βλέπουμε για άλλο μαγαζί.. (σε καμιά περίπτωση πάντως πολλά μαγαζιά) 

για κάτι τέτοιο που έκανα μερικές πινελιές στο από πάνω,  τι λέτε;

η gpu της από κάτω μητρικής λέει τίποτα; 

44442145011_zps163b9090.png

Δημοσ.

καλά ας κάνουμε το αρχικό πλάνο και βλέπουμε για άλλο μαγαζί.. 

για κάτι τέτοιο που έκανα μερικές πινελιές στο από πάνω,  τι λέτε;

η gpu της από κάτω μητρικής λέει τίποτα; 

44442145011_zps163b9090.png

Μια χαρά φαίνεται και πιο κοντά στο budget

Δημοσ.

ωραία το τυπώνω και τους το δίνω και ας κάνουν ότι καταλαβαίνουν 

και αν το πιτσιρίκι τους θελήσει γραφικά ας βάλει καμιά κάρτα στο μέλλον, η υπολογιστής αυτός θα είναι καλός για κάποια χρόνια και ειδικά σε σχέση με αυτόν που έχουν τώρα θα είναι λουκούμι 

μόνο να μην ξεχάσω να σημειώσω στο χαρτί με κεφαλαία:

ΟΧΙ TURBOX TΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ! ΚΙΝΔΥΝΟΣ! :P

• Like 1
Δημοσ.

Σε fm2+ με Α10 θα ήταν καλύτερα να πας για μένα 

link? (δε τα ξέρω καλά τα περι amd ρε συ ) 

όσο για το κατάστημα, ειλικρινά βαριέμαι να κάνω σταυροφορίες κατά του πλαισίου σε άτομα που δε θέλουν να καταλάβουν 

και το ότι ασχολούμαι με αυτό το μηχάνημα και θα πρέπει να το στήσω είναι ήδη πονοκέφαλος για μένα, αλλά τώρα που δεσμεύτηκα κάτι πρέπει να κάνω 

Δημοσ.

έλα ρε, θα του πώ του άλλου κάτσε να έρθει το μηχάνημα από θεσσαλονίκη  και αν σου χαλάσει στείλτο πάνω; 

αθήνα μόνο.. 

έτσι κι αλλιώς αυτός θα πάει το χαρτί και σε μερικούς κομπιουτεράδες στη περιοχή του που λογικά για να πάρουν τη δουλειά θα του κάνουν καλύτερη τιμή.

σαν "οδηγό" το θέλουμε το πλαίσιο για να ξέρουμε τη χειρότερη δυνατή περίπτωση που θα πληρώσει 

Δημοσ.

Σαν "μπούσουλα από πλαίσιο" τότε, η πρώτη σύνθεση του βετεράνου με 4gb και ίσως λίγο καλύτερο κουτάκι δεν είναι κακή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...