N3CR4 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Παίδες μιας και έχω επιδότηση αυτόν τον καιρό από Vodafone θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής: Ο bro μου έχει κολλήσει με iphone 5 ή iphone 5s. Το θέμα είναι ότι η Vodafone μου λέει ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα αυτή την στιγμή γα κανένα από τα 2 μοντέλα. Μπορώ να τους πω, να κρατήσω την επιδότηση μέχρι να το φέρουν; Ή θα μου πουν δεν παίζει; Λογικά το 5S πρέπει να έρχεται σιγά σιγά. Εγώ πάλι λέω να αλλάξω από στρατόπεδο Apple και να πάω προς το Xperia Ζ1. Τι λέτε; Προς Windows Phone το σκεφτόμουνα αλλά δεν μου κάθονται τόσο όσο το Z1.
Punker Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Παίδες μιας και έχω επιδότηση αυτόν τον καιρό από Vodafone θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής: Ο bro μου έχει κολλήσει με iphone 5 ή iphone 5s. Το θέμα είναι ότι η Vodafone μου λέει ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα αυτή την στιγμή γα κανένα από τα 2 μοντέλα. Μπορώ να τους πω, να κρατήσω την επιδότηση μέχρι να το φέρουν; Ή θα μου πουν δεν παίζει; Εγώ πάλι λέω να αλλάξω από στρατόπεδο Apple και να πάω προς το Xperia Ζ1. Τι λέτε; Προς Windows Phone το σκεφτόμουνα αλλά δεν μου κάθονται τόσο όσο το Z1. Είναι απλό-Πες τους το :Ρ
N3CR4 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Είναι απλό-Πες τους το :Ρ Thanx για την άμεση απάντηση. Όσον αφορά το Sony Xperia Z1 μήπως έχεις να προτείνεις κάτι αντίστοιχο;
iTechBlogGr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 δεν μας είπες πόσα είναι η επιδότηση όμως? γιατί στην ίδια κατηγορία μπορείς να βάλεις Sony Xperia Z1 HTC One Samsung Galaxy S4
N3CR4 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Σόρρυ που δεν το ανέφερα. Δεν υπάρχει θέμα χρημάτων. Είναι αρκετά. Από S4 νομίζω είναι πιο δυνατό το Z1. Για το One διαβάζω καλές κριτικές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα