Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες μιας και έχω επιδότηση αυτόν τον καιρό από Vodafone θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής:

Ο bro μου έχει κολλήσει με iphone 5 ή iphone 5s. Το θέμα είναι ότι η Vodafone μου λέει ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα αυτή την στιγμή γα κανένα από τα 2 μοντέλα. Μπορώ να τους πω, να κρατήσω την επιδότηση μέχρι να το φέρουν; Ή θα μου πουν δεν παίζει; Λογικά το 5S πρέπει να έρχεται σιγά σιγά.

Εγώ πάλι λέω να αλλάξω από στρατόπεδο Apple και να πάω προς το Xperia Ζ1. Τι λέτε; Προς Windows Phone το σκεφτόμουνα αλλά δεν μου κάθονται τόσο όσο το Z1.

Δημοσ.

Παίδες μιας και έχω επιδότηση αυτόν τον καιρό από Vodafone θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής:

Ο bro μου έχει κολλήσει με iphone 5 ή iphone 5s. Το θέμα είναι ότι η Vodafone μου λέει ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα αυτή την στιγμή γα κανένα από τα 2 μοντέλα. Μπορώ να τους πω, να κρατήσω την επιδότηση μέχρι να το φέρουν; Ή θα μου πουν δεν παίζει;

Εγώ πάλι λέω να αλλάξω από στρατόπεδο Apple και να πάω προς το Xperia Ζ1. Τι λέτε; Προς Windows Phone το σκεφτόμουνα αλλά δεν μου κάθονται τόσο όσο το Z1.

Είναι απλό-Πες τους το :Ρ

Δημοσ.

Είναι απλό-Πες τους το :Ρ

Thanx για την άμεση απάντηση. Όσον αφορά το Sony Xperia Z1 μήπως έχεις να προτείνεις κάτι αντίστοιχο;  

Δημοσ.

δεν μας είπες πόσα είναι η επιδότηση όμως?

γιατί στην ίδια κατηγορία μπορείς να  βάλεις 

Sony Xperia Z1

HTC One

Samsung Galaxy S4

Δημοσ.

Σόρρυ που δεν το ανέφερα. Δεν υπάρχει θέμα χρημάτων. Είναι αρκετά. 

Από S4 νομίζω είναι πιο δυνατό το Z1. Για το One διαβάζω καλές κριτικές.  :huh:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...