Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,
Φέτος πέρασα στο ΕΠΠ τμήμα πληροφορικής και ψάχνω για κανέναν καλό τρόπο να βάλω Internet

γιατί με το GeitoNet δεν την παλεύω άλλο...
Το θέμα ποιο είναι?
Είχαμε στην Tellas (τότε) κάνει μια συνδεση τηλέφωνο και Internet!
Οι λογαριασμοί μαζεύτηκαν και έφτασαν κάπου στα 300 € με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να το πληρώσουμε (Και δεν μας ένοιαζε και τόσο τότε,δεν χρησιμοποιούμε το σταθερό πλέον).
Έχουμε μείνει με αυτήν την γραμμή όμως και θέλουμε αν γίνεται να βάλουμε Internet ,την έχουμε αφήσει μερικά χρόνια έτσι κλειστή και κομμένη.Υπάρχει κάποιος τρόπος?Κάποιο ελαφρυντικό που είμαι πλέον φοιτητής?
Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Κανε την συνδεση σε αλλο ονομα.

Μπορώ να κάνω σύνδεση σε άλλο όνομα ( στο δικό μου ας πούμε που ειμαι και φοιτητής ) στην ίδια οικία?

Εννοώ,δεν πρέπει  πρώτα να αποδεσμευτώ από την Tellas?Και αν ναι,δεν πρέπει πρώτα να πληρώσω τα χρωστούμενα?

Δημοσ.

Δε θα σε αποδεσμεύσει άλλωστε η Tellas από μόνη της; Αν σου κόψει τις υπηρεσίες, είσαι free. Είσαι υποχρεωμένος ως δεύτερο μέλος ενός συμβολαίου αλλά όχι συνδρομητής.

Δημοσ.

αν ζητησεις νεα γραμμη και να χρωστας στην αλλη εταιρεια ολα οκ.απλα θα πληρωσεις παραπανω τελη ενεργοποιησης.βεβαια η παλια εταιρεια θαπεριμενει αιτημα διακοπης και να την πληρωσεις.αν δεν πληρωσεις μετα απο μερικους μηνες χαρτακι απο δικηγορο κτλ κτλ.τωρα αν μεταφερεις υφισταμενη γραμμη και χρωστας παλι παιζει να μεταφερθει απλα παλι μετα θα ερθειχαρτακι απο δικηγορο για τα χρωστουμενα.

Δημοσ.

φοιτητικά πακέτα και μάλιστα πολύ καλά έχει η Cyta μπες στην ιστοσελίδα τους και δες .

Κάλεσε και στο τηλεφωνικό κέντρο και ενημερώσου.

Πίστεύω πως είναι η μοναδική που αξίζει....

Α μην ξεχάσω πρώτα δες αν υπάρχει στην περιοχή σου.

Δημοσ.

οτι σε δεσμευει με το δικο της ρουτερ αμα θες τηλεφωνο προσωπικα για μενα μεγαλο μειον

φίλε μου δεν είναι και μάπα τα router της cyta . την έχω αρκετό καιρό και πρόβλημα δεν μου έχει δημιοργήσει και σταθερή ταχύτητα πάντα. και οκ μόνο τηλέφωνο πλέον κανείς δεν έχει στο σπίτι του βάζεις και μια γραμμή και με 30 ευρώ έχεις απεριόριστα προς όλα τα σταθερά και κάποια λεπτά προς κινητά. αυτή είναι μια ενδυκτική τιμή για την 4αρα σύνδεση.

Δημοσ.

Δεν χρειάζομαι τηλέφωνο,μόνο Internet..Απλά όσον αφορά αυτή τη δέσμευση ... :/

η δεσμευση ειναι παντου για ενα χρονο.αμα δεν θες τηλεφωνο τοτε βαζεις οτι ρουτερ θες.

φίλε μου δεν είναι και μάπα τα router της cyta . την έχω αρκετό καιρό και πρόβλημα δεν μου έχει δημιοργήσει και σταθερή ταχύτητα πάντα. και οκ μόνο τηλέφωνο πλέον κανείς δεν έχει στο σπίτι του βάζεις και μια γραμμή και με 30 ευρώ έχεις απεριόριστα προς όλα τα σταθερά και κάποια λεπτά προς κινητά. αυτή είναι μια ενδυκτική τιμή για την 4αρα σύνδεση.

δεν ειπα οτι ειναι για πεταμα αλλα σιγουρα δεν συγκρινετε με ρουτερ εμποριου.και εμενα προσωπικα δεν θα μου αρεσε να εχω μια εταιρεια που με υποχρεωνει να εχω ενα συγκεκριμενο ρουτερ για να παιξει η τηλεφωνια μου.καποιος αλλοςμπορει να μην εχει θεμα.εμενα δεν μαρεσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...