Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι τυχαίο που όλοι ενημερώνονται από το ίντερνετ;; χαχα!

εγώ σε tro-ma-ktiko.blogspot.gr (κυρίως εκεί)

protothema.gr

taxalia.gr

λίγο zougla.gr

ελάχιστα defencenet

και από τηλεόραση bbc. (νέα για τη μουσική, mtv και mad)

όταν λειτουργούσε το site της Ερτ, διάβαζα και από 'κει.

Αυτά...

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από την μάνα μ'(προφανώς τα ξέρει ΟΛΑ) και όταν ήμουν Ελλάδα από τις κουτσομπόλες της γειτονιάς. :-D

Από το bbc,guardian,wash. Post,new york times και ενίοτε από Süddeutsche zeitung.Που και που βλέπω και κανένα άρθρο από ελληνικές εφημερίδες.Όλα αυτά από app στο κινητό και διαβάζω συνήθως στα ΜΜΜ.

Blog μόνο το Πτήση&Διάστημα,τα άλλα είναι ψιλοβλακείες και κάνουν την τρίχα τριχιά.

• Like 1
Δημοσ.

απο το latest headlines στο firefox.

μετα ακολουθουν δελτια,εφημεριδες,blogs δεν εχω συγκεκριμενα αγαπημενα οποιο κατσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο το defecenet apo ton στοχο και αλλα τετοια sites για στρατοκαυλους- φασιστες, απο το indymedia για αυτους που ειναι ολα τσαμπα και ειναι τσακωμενοι με το μπανιο και τελος απο τα μνημεια εγκυροτητας τρομακτικο- troktiko- sok - αποκαλυπτικο- διαδωστε το και απο το μας ψεκαζουν.gr

Sent from my iPhone5 using Insomnia

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.

zougla.gr

spirοspero.gr

makeleio.gr(για χαβαλε)

yahoo news(αναγκαστικα οποτε παω για τα mails μου)

Καλά εμπιστεύεσαι τον ταρζάν?

Εσυ ποιον εμπιστευεσαι?...

Δημοσ.

Απο διεθνή μπορώ να πω πολλά, βέβαια αδύνατον να τα διαβάσεις όλα. Πάντως το reuters πιστεύω οτι παρέχει τον ορισμό των ειδήσεων. χωρίς σχολιασμό. Και ο guardian απο εφημερίδες.

Για το bbc δεν μου άρεσε πολύ αυτό που διάβασα σήμερα:
http://www.craigmurray.org.uk/archives/2013/10/fake-bbc-video/

Στα εσωτερικά, ψάχνομαι κι εγώ. Γενικά μου αρέσουν περισσότερο τα sites που αφήνουν να σχολιάσεις την είδηση.

Το news247 έχει γρήγορες ειδήσεις, έχει καλή live πλατφόρμα σε σημαντικά γεγονότα, αλλά δεν είναι τόσο σοβαρό όσο θα ήθελα.

Tο Βήμα μου αρέσει αρκετά. και η εφημερίδα των συναντακτών.

Όλα τα παραπάνω εννοώ ηλεκτρονικά.

Δημοσ.

Σιχαίνομαι τα ΜΜΕ γενικώς, είτε πρόκειται για τα παραδοσιακά (τηλεόραση-ραδιόφωνο-εφημερίδες/περιοδικά), είτε για τα νεότερα (blogs, ειδησεογραφικά sites κλπ). Προτιμώ να οργανώνω/εκτελώ τις δικές μου παρακολουθήσεις/stalking sessions.

Άμα θες να κάνεις καλά μια δουλειά, να την κάνεις μόνος σου.

Δημοσ.

Όχι κάποιον αλλά στον ταρζάν δεν θέλω να δίνω καν views γιατί μου την σπάει.

Ειχε κανει καποτε μια αποκαλυψη που δε συνεφερε το κομμα σου?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...