Αντώνης Παρ. Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Με DHL .. επόμενο ήταν να σου χρεώσουν τελωνείο με το courier..δεν πειράζει τώρα μένει να τη χαρείς και απ'οτι καταλαβαίνω έχεις ενθουσιαστεί
Millennium Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μην το μεταφράζεις όπως θέλεις ναι το έχω πει αλλά.. τότε μιλούσαμε για ιντζες και για 1920x1200 με αντάλλαγμα χειρότερο συνολικά build Πιo πάνω άλλο γράφω αλλά κυρίως μιλάω για 1440p Διαφορετική μέρα,διαφορετική κωλοτούμπα.
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Φιλε δεν ειναι ενθουσιασμός,ειναι ακριβώς αυτό > "Τι μαλ@κια έκανα τόσα χρόνια έκαψα τα μάτια μου" .. άσε που έβλεπα το 50% των χρωμάτων του contrast και της αίσθησης ενος παιχνιδιού. Διαφορετική μέρα,διαφορετική κωλοτούμπα. Μακάρι να υπήρχε η δική μου συνέπεια σε πολλούς εδώ μέσα.. άλλα σου είπα .. τα link για να δούμε 1) την συνέπεια 2)ποιος θέλει να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα και να διώξει την συζήτηση απο την μνήμη που χρησιμοποιούν τελικά τα παιχνίδια..
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Φιλε δεν ειναι ενθουσιασμός,ειναι ακριβώς αυτό > "Τι μαλ@κια έκανα τόσα χρόνια έκαψα τα μάτια μου" .. άσε που έβλεπα το 50% των χρωμάτων του contrast και της αίσθησης ενος παιχνιδιού. τι monitor είχες πριν;ips;
Millennium Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μακάρι να υπήρχε η δική μου συνέπεια σε πολλούς εδώ μέσα.. άλλα σου είπα .. τα link για να δούμε 1) την συνέπεια 2)ποιος θέλει να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα και να διώξει την συζήτηση απο την μνήμη που χρησιμοποιούν τελικά τα παιχνίδια.. Συνέπεια στη κωλοτούμπα εννοείς; Μα αφού το παραδέχθηκες λίγα post πιο πριν οτι το χεις πει (κωλοτούμπα λίγα post πιο μετά?). Τα post υπάρχουνε,είναι από το καλοκαίρι και πιο παλιά απλά θέλει ψάξιμο.Αν βρω κανένα έτσι και αλλιώς έχεις έτοιμη κωλοτούμπα οπώτε έρχεσαι στα λόγια μου...
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Συνέπεια στη κωλοτούμπα εννοείς; Μα αφού το παραδέχθηκες λίγα post πιο πριν οτι το χεις πει (κωλοτούμπα λίγα post πιο μετά?). Τα post υπάρχουνε,είναι από το καλοκαίρι και πιο παλιά απλά θέλει ψάξιμο.Αν βρω κανένα έτσι και αλλιώς έχεις έτοιμη κωλοτούμπα οπώτε έρχεσαι στα λόγια μου... δεν ξέρω τι έχει πει η γράψει ο Movei,αλλά θα πω κάτι... η κωλοτούμπα δεν είναι άσχημο πράγμα...σημαίνει ότι κατάλαβες το λάθος σου.το να ξέρεις το λάθος σου και να μην αλλάζεις,εκεί έχεις θέμα.το spoiler δεν το έβαλα τυχαία στην υπογραφή μου
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 δεν ξέρω τι έχει πει η γράψει ο Movei,αλλά θα πω κάτι... η κωλοτούμπα δεν είναι άσχημο πράγμα...σημαίνει ότι κατάλαβες το λάθος σου.το να ξέρεις το λάθος σου και να μην αλλάζεις,εκεί έχεις θέμα.το spoiler δεν το έβαλα τυχαία στην υπογραφή μου Έλα μωρέ ξέρεις τι λέει ? τότε που έλεγε για 24αρι μόνιτορ για να μην χωράει Intel επεξεργαστής στο budget .. άστο τώρα δεν ασχολούμαι .. όσοι μας διαβάζουν ξέρουν.. εκεί ναι εναντιωνόμουν.. το είπα και πιο πάνω.. η συζητηση εδω ειναι για 1440p τι σχεση εχει το ενα με το αλλο μονο αυτος ξερει.. και ναι έχεις δίκιο σε αυτό που λες γιατί πραγματικά δεν περίμενα τοσο μεγάλη διαφορά να σου πω την αλήθεια ανάμεσα στο 1080p και το 1440p
Millennium Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Ναι σε budget 1400-1500 ευρώ δεν χωρούσαν intel....Ώρες-ώρες σκέφτομαι μήπως τρολλάρεις απλά αλλά μάλλον τα εννοείς και απλά μετά ρίχνεις κωλοτούμπα. Εδώ ένα παράδειγμα αν και έχουν σβηστεί post μου και post άλλων αν και το νόημα το βγάζει κανείς.Αν ψάξει κανείς και άλλο θα βρει και παλιότερα (και για 1440p). http://www.insomnia.gr/topic/494847-%CF%87%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF-gaming-pc/page-4
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Και τι εγραφα ? Ευχαριστώ για το λινκ.. χαχαχα Η ανάλυση και οι ιντζες δεν έχουν να κάνουν με την ποιότητα του panel και τις ώρες που είσαι μπροστά του. Αν θέλεις να κάνεις την διαφορά κ την επένδυση άρα καλύτερα είναι αν δεν χωράει στο συνολικό ποσό να μείνεις στο 1080p ..και στο μέλλον να πάρεις 27 ενδεχομένως με ανάλυση που σκοτώνει.. Το 1920x1080 δεν είναι τυχαία η πιο διαδεδομένη Gaming ανάλυση στον κόσμο. Το ίδιο θα πράξω και εγώ αφού έφτασα και έχω έναν τέλειο πύργο πρώτα και 1080p για 3 χρόνια όπου δεν μου έλειψε καμιά εμπειρία,τώρα τον Σεπτέμβρη αν όλα πάνε καλά θα πάω σε 27" κ 1440p αυτή είναι μια αξιοσημείωτη διαφορά στην εμπειρία κ επένδυση κατά την γνώμη μου.
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Έλα μωρέ ξέρεις τι λέει ? τότε που έλεγε για 24αρι μόνιτορ για να μην χωράει Intel επεξεργαστής στο budget .. άστο τώρα δεν ασχολούμαι .. όσοι μας διαβάζουν ξέρουν.. εκεί ναι εναντιωνόμουν.. το είπα και πιο πάνω.. η συζητηση εδω ειναι για 1440p τι σχεση εχει το ενα με το αλλο μονο αυτος ξερει.. και ναι έχεις δίκιο σε αυτό που λες γιατί πραγματικά δεν περίμενα τοσο μεγάλη διαφορά να σου πω την αλήθεια ανάμεσα στο 1080p και το 1440p http://www.insomnia.gr/topic/494847-%CF%87%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF-gaming-pc/page-4 οκ κατάλαβα movei.xaxa 1
Millennium Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Απομόνωσε βρε οτι σε συμφέρει.Αν διαβάσει κανείς το νήμα τα συμπεράσματα του τα βγάζει. Αν και να σου πω την αλήθεια δε χρειάζεται.Όσοι παρακολουθούν απο παλιά τα χουν δει και ξέρουν (και γελάνε). http://www.insomnia.gr/topic/494847-%CF%87%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF-gaming-pc/page-4?do=findComment&comment=52536166 Και επέμενες σε 23'' 1080p... Στο ίδιο νήμα έλεγα αν μπορεί να πάει σε 1440p btw.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα