Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλώνω πανευτυχής κάτοχος Qnix 2710 Displayport, την έχω συνδέσει με το surface pro και βρήκα το φώς μου.

Σωστά χρώματα, εξαιρετικό contrast, φωτεινή, και είχα επιλέξει perfect pixel, οπότε δεν έχει κάποιο ελάττωμα, 1 χρόνο εγγύηση με +$50 πηγαίνει σε 3. Η βάση κάνει μόνο tilt βέβαια σαν τα apple displays, αλλά αν δεν σας ενοχλεί αυτό go for it.

Πλήρωσα  $380 μαζι με μεταφορικά (για USA μιλάω). Αλλά και με μεταφορικά για Ελλάδα πάλι συμφέρει τη στιγμή που το Samsung το 27άρι και η Apple πάνε 1000+

Δημοσ.

Απ'οτι εχω γράψει πρόσφατα απέκτησα κ εγώ την qnix αυτή η οθόνη είναι πάνω και πέρα απ'ολα υγεία..

Υγεία για τα μάτια υγεία για τον εγκέφαλο.. είσαι 3 ώρες μπροστά στο μόνιτορ και δεν έχεις ούτε 5 λεπτά χρήσης σε σχέση με το 1080 LCD που είχα..

Πέρα απο αυτό,έβαλα το Metro LL να παίξω, και παίζω άλλο παιχνίδι από αυτό που είχα τελειώσει.

Για να καταλάβετε στην αρχή που έχει κάτι καπνούς,εγώ έψαχνα να σβήσω καλά το τσιγάρο μου.. μπερδεύτηκα..

Όπως έγραψα και αλλού,όσοι έχουμε αξιοπρεπή κάρτα γραφικών να μην επενδύσουμε άλλο στην επόμενη,να κρατήσουμε αυτή που έχουμε και να επενδύσουμε σε οθόνη..

Ενδεικτικά και γιατί με έχει παραξενέψει σε σχέση με αυτά που γράφονται για την χρήση μνήμης της κάρτας σε αυτές τις αναλύσεις ανεβάζω ένα screenshot με όλα full και physX μετά από 1 ώρα παιχνιδιού..

P.S φίλε Νικο εδω τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ με τα τελωνεία πρέπει να είσαι πάρα πολύ τυχερός και μόνο με EMS για να μην περάσει τελωνείο,πράγμα που διπλασιάζει την τιμή..

post-227308-0-99199800-1382210201_thumb.png

Δημοσ.

Κάποιοι έχουν μικρή μνήμη (και έφεση στη κωλοτούμπα εδώ που τα λέμε).Δε πειράζει υπάρχουν άλλοι με καλή μνήμη που παρακολουθούν και γελάνε.

Δημοσ.

Όταν θέλεις να πεις κάτι να βάζεις και τα ανάλογα λινκς.. αλλιώς θα κατηγορηθείς αντίστοιχα για άλλου είδους έφεση..

Δημοσ.

"Μα γιατί να προτείνετε οθόνες με υψηλότερες αναλύσεις? Καινούριο είναι αυτό? Τα 1080 είναι το standar,δε χρειάζεται." Στο "Νέα συστήματα & Αναβαθμίσεις" αυτά σε συνθέσεις με μεγάλα άνετα budget...

Όποιος παρακολουθούσε θυμάται...δε χρειάζεται να ψάχνω links για τις δηλώσεις και τις κωλοτούμπες σου.Είναι τόσες πολλές που όποιος παρακολουθεί χάνει το λογαριασμό.

Δημοσ.

Μην το μεταφράζεις όπως θέλεις ναι το έχω πει αλλά.. τότε μιλούσαμε για ιντζες και για 1920x1200 με αντάλλαγμα χειρότερο συνολικά  build

Πιo πάνω άλλο γράφω αλλά κυρίως μιλάω για 1440p

Δημοσ.
  Στις 19/10/2013 στις 7:57 ΜΜ, MoviemakerGr είπε

Μην το μεταφράζεις όπως θέλεις ναι το έχω πει αλλά.. τότε μιλούσαμε για ιντζες και για 1920x1200 με αντάλλαγμα χειρότερο συνολικά  build

Πιo πάνω άλλο γράφω αλλά κυρίως μιλάω για 1440p

λεπτομέρειες;πωλητής ;τελωνείο,τελικό κόστος;

Δημοσ.
  Στις 19/10/2013 στις 8:24 ΜΜ, Αντώνης Παρ. είπε

λεπτομέρειες;πωλητής ;τελωνείο,τελικό κόστος;

Αστο καλυτερα εγω το πλήρωσα ολο .. o @pro εχει βρει μια καλύτερη ακρη τώρα.. θα τον ρωτησει αν μπορεί με EMS οπότε συνεννοήσου αν ειναι μαζι του και με τον πωλητή του..

Δημοσ.
  Στις 19/10/2013 στις 8:29 ΜΜ, MoviemakerGr είπε

Αστο καλυτερα εγω το πλήρωσα ολο .. o @pro εχει βρει μια καλύτερη ακρη τώρα.. θα τον ρωτησει αν μπορεί με EMS οπότε συνεννοήσου αν ειναι μαζι του και με τον πωλητή του..

με Usps Ελτα ήρθε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...