Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλοι εδώ Αμερική παίζουν μπάλα με τις κορεάτικες πάντως. Απλά δεν έχουν συνδέσεις για κάτι άλλο εκτός από pc. Υπάρχουν και μοντέλα πάντως με πλακέτα που πηγαίνουν κανα 80άρι παραπάνω

Ψάξε για QNIX, Crossover, Xstar και Achieva. Όλες φοράνε πάνελ από οθόνες των 700+€ στη μισή τιμή

• Like 2
Δημοσ.

Για τα μοντελα αυτα που αναφερονται καλο ειναι να αναφερεται και το πιο σημαντικο κομματι που ειναι οι εγγυησεις για να μην βρεθει ο ενδιαφερομενος προς εκπληξη αν γινει κατι.

Δημοσ.

Όλοι εδώ Αμερική παίζουν μπάλα με τις κορεάτικες πάντως. Απλά δεν έχουν συνδέσεις για κάτι άλλο εκτός από pc. Υπάρχουν και μοντέλα πάντως με πλακέτα που πηγαίνουν κανα 80άρι παραπάνω

Ψάξε για QNIX, Crossover, Xstar και Achieva. Όλες φοράνε πάνελ από οθόνες των 700+€ στη μισή τιμή

εμενα παει 120hz στα 1440p :)

yamakasi oc edition 2Β

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτησω λιγο τους 1440p,φιλους εδω περα. Ολα πλεων οπως και τα γραμματα δεν ειναι πολυ μικρα?? Και δευτερον σε παιχνιδια οπως το Dota δεν θα ειναι τερμα κουραστικο το ματι να κοιταξει τεεεερμα κατω αριστερα για τον χαρτη κτλπα? Αυτα φοβαμαι εγω που ψηνομαι για 1440p,εννοειται κινεζιες :P

Δημοσ.

Να ρωτησω λιγο τους 1440p,φιλους εδω περα. Ολα πλεων οπως και τα γραμματα δεν ειναι πολυ μικρα?? Και δευτερον σε παιχνιδια οπως το Dota δεν θα ειναι τερμα κουραστικο το ματι να κοιταξει τεεεερμα κατω αριστερα για τον χαρτη κτλπα? Αυτα φοβαμαι εγω που ψηνομαι για 1440p,εννοειται κινεζιες :P

Για gaming είναι μπόμπα.Δεν υπάρχει κανένα θέμα και η διαφορά σε σχέση με τα 1080p είναι κάτι παραπάνω από αισθητή.

Σε χρήση εκτός gaming τα γράμματα ναι, είναι μικρά.Όμως αν μιλάμε για internet κάνεις ζουμ και δεν έχεις θέμα.Εγώ προσωπικά έχω στα 125% ζουμ τον chrome ή και 150 σε μερικές σελίδες και δεν υπάρχει κανένα θέμα.Word κλπ τέτοια, πάλι τα ζουμάρεις λίγο και δεν έχεις πρόβλημα.Για επιφάνεια εργασίας οκ μπορεί στο 100% με νορμάλ εικονίδια να σου φαίνονται μικρά, αλλά αν θες τα μεγαλώνεις κι αυτά.Σε γενικές γραμμές δε θα έχεις παράπονο.Εγώ είμαι πολύ ευαίσθητος στα μάτια και με επεμβάσεις, αλλά η ανάλυση εδώ και 3 χρόνια σχεδόν που τη δουλεύω δε μου έχει δημιουργήσει επιπλέον επιβάρυνση σε σχέση με το τι είχα συνηθίσει.Aπλά προσέχτε γιατί μετά δεν υπάρχει γυρισμός.Άπαξ και μπεις το uhd μπαίνεις στο glorious race. :P

• Like 2
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!! Θα πάρω μάλλον την qnix είναι η πιο φτηνή και φένεται πολύ καλή σε εικόνα κλπ.

:-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

lal...

Δημοσ.

Μα δεν έχουν και τίποτα να χαλάσει... ούτε καν πλακέτες δεν έχουν για OSD, τα panel είναι της LG και της Samsung ( ; ) μόνο το power brick είναι που και να χαλάσει οι περισσότεροι θα σου στείλουν ένα είτε δωρεάν (έχει συμβεί) είτε για ευτελές ποσό.

Είναι πολύ καλές επιλογές κάτι τέτοιες

http://www.ebay.com/itm/New-QNIX-QX2710-LED-Evolution-2-27-2560x1440-PLS-Monitor-Perfect-Pixel-Matte-/121110804377?pt=US_Computer_Speakers&hash=item1c32c43799

perfect pixel για να είσαι σίγουρος, matte για να μην σου πάνε τα νεύρα και η τιμή είναι τέτοια που... ξέρωγω... και τελωνείο να σε πιάσει για ΦΠΑ το καταπίνεις... απλά πρέπει να έχεις gpu με το κατάλληλο DVI γιατί τρέχουν natively.

To κρίμα στον λαιμό σου λοιπόν ! :P :P

Θα ξέρουμε σε .. μερικές μέρες  ;)

Δημοσ.

Ο Συγκεκριμένος πωλητής http://www.ebay.com/itm/New-QNIX-QX2710-LED-Evolution-2-27-2560x1440-PLS-Monitor-Perfect-Pixel-Matte-/121110804377?pt=US_Computer_Speakers&hash=item1c32c43799 στέλνει με DHL οπότε "τον ήπιαμε" αύριο θα μάθουμε την λυπητερή..

Ψάξτε και ρωτήστε πάντα πριν την αγορά με τι θα σας αποσταλεί αν ακούσετε εταιρία Courier (fedex,dhl,kpl) θα πληρώσετε φπα,έξοδα εκτελωνισμού αποθήκευση κ πιθανόν και δασμούς.

Εγώ βιάστηκα και την πάτησα ελπίζω όχι πολύ..  Το δέμα είχε δηλωμένη αξία 150$ και "as Gift" σήμανση.

Δημοσ.

Είχα παραγγείλει για έναν φίλο μου που ήταν στο εξωτερικό την crossover 2730 στα 290Ε περίπου από τον accessorieswholeΗ οθόνη είχε διάφορες συνδέσεις, όχι μόνο dvi.

Πολύ καλή επικοινωνία και έστειλε με EMS, οπότε ήρθε με ΕΛΤΑ και γλίτωσα το τελωνείο.

Η οθόνη απλά ΑΨΟΓΗ. Δεν πήρα perfect pixel και είχε 1-2 καμένα στην άκρη που δεν φαίνονταν ακόμα και να τα έψαχνες. Έπρεπε να βάλεις μαύρη οθόνη και να κοιτάξεις με μεγεθυντικό φακό. Επίσης είχα ενδοιασμούς για το glossy αλλά είναι πολύ καλή, πολύ λιγότερες αντανακλάσεις από άλλες glossy. Τέλος να πω πως η οθόνη έχει lg ips πανελ και όχι samsung pls όπως κάποιες φτηνότερες. 

Μετά από έναν μήνα που ήρθε ο φίλος μου και του την έδωσα ξενέρωσα! Τώρα σκέφτομαι να ψωνίσω δικιά μου τα χριστούγεννα και κοιτάζω αυτή http://www.ebay.co.uk/itm/CROSSOVER-BLACK-TUNE-2755AMG-IPS-LED-27-AH-IPS-Panel-2560X1440-HDMI-DVI-MONITOR-/111124978764?pt=Computer_Monitors&hash=item19df909c4c στα 315Ε που έχει τρελό design...

Πάντως θα πρότεινα τις κορεάτικες...

Δημοσ.

Καλημερα...Να ρωτησω και εγω μιας και σκεφτομαι να αποχωρηστω την Asus PA238Q την οποια εχω βρει να την δωσω και σκεφτομαι για μια 27αρα με χρηση gaming και τηλεοραση....Σκεφτομαι και εγω την επιλογη των κορεατικων αλλα δεν εχω ξαναψωνισει απο εκει και τι παιζει...Σε τι τιμες μπορει να βρει κανεις μια αξιοπρεπη χωρις καμμενα pixel; Οι 27αρες οπως Dell Benq ειναι ips panel σαν αυτη για παραδειγμα που ειναι AMVA http://www.computeruniverse.net/products/90520052/benq-bl2710pt.asp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...