Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στην παρεα, εχω το DVD NC AD-7240S-0B και μου βγαζει καταστραμενους τους drivers, το κακο ειναι οτι με αναζητηση στο google δε μπορω να τους βρω, εχει κανεις χρονο να μου πει απο που να τους κατεβασω? ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Δεν χρειάζεσαι να βάλεις drivers για το cdrom τους βάζουν τα windows μόνα τους , πήγαινε στην διαχείρηση συσκευών βρές το cdrom και κανει δεξί κλικ και βάλε να κανουν updates τα windows να βρουν drivers

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
χαιρετω την παρεα, μου εβγαλε παλι προβλημα στο DVD εκανα ελεγχο ενημερωσεων και μου λεει οτι ειναι ενημερωμενο, την προηγουμενη φορα το προβλημα λυθηκε με επαναφορα συστηματος, δε θελω να κανω αυτο συνεχεια, εχετε να προτεινετε καποια αλλη λυση? ευχαριστω!!

pqmf.png

Uploaded with ImageShack.us

yiv2.png

Uploaded with ImageShack.us

Δημοσ.

ευχαριστω,εχω DaemonTools  αλλα  πριν δοκιμασα βαζοντας απο το bios σαν πρωτο boot απο το dvd και ετσι δεν εχω θεμα, θα το γυρισω καποια στιγμη παλι οπως ηταν για να δουμε τι παιζει, αν και με την ερευνα που εκανα ειναι θεμα μαλλον απο τα win, ειδωμεν

Δημοσ.

Δοκίμασε και Link.png Site: αυτό που λέει για την registry για τα vista. Λειτουργεί και στα 7

το ειχα δοκιμασει αλλα δεν εκανε κατι, εχω win 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...