graphist83 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, Θα ήθελα να με διαφωτίσετε, σε ενα dual sim κινητό, εαν έχουμε δυο κάρτες μέσα εγκατεστημένες. Λογικά θα προεπιλεγω ποια θα ειναι η main. Σωστά? Αν δεχτώ κάποια κλήση στην δεύτερη πως θα το ξερω? Θα πρέπει να τις εναλλάσσω ωστε να δω εαν έχω κλήσεις - μηνύματα? Υπάρχουν κινητά οπού και οι δυο δουλεύουν ταυτόχρονα? Εχω δυο κάρτες από τον ίδιο παροχο (cosmote). Ευχαριστώ
nikomania-- Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Οχι οχι δεν είναι ακριβώς έτσι. Και οι δύο λειτουργούν ταυτόχρονα. Αν θες να παρει τηλεφωνο διαλεγεις εκεινη τωρα απο που θες να παρεις τηλεφωνο, να στειλεις μηνυμα κτλ κτλ
graphist83 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Αν κάποιος με παρει δηλαδή τηλ, ειτε στην πρώτη ειτε η στην δεύτερη το τηλέφωνο θα χτυπήσει χωρίς να κάνω κάποια ενέργεια? Αν είναι ετσι με βολεύει πολυ. Πρέπει να προσέξω κάτι κατά την επιλογή το τηλεφώνου? Μερικά λενε dual sim standby άλλα σκετο dual sim κτλ.
nikomania-- Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ναι ναι θα σε εμφανίσει κατευθείαν την κλήση από όποια κάρτα και αν είναι. Δυστυχώς δεν γνωρίζω τι είναι αυτό...
Ntinaras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 www.minideal.net εχει παρα πολλα καλα κινητα εδω σε καλες τιμες.τσεκαρε αυτο.
graphist83 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 www.minideal.net εχει παρα πολλα καλα κινητα εδω σε καλες τιμες.τσεκαρε αυτο. Ναι το εχω δει αυτο πολυ καλο σε specs. Μου αρεσε σε design και αυτο εδω http://www.minideal.net/jiayu-g3s-phone-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-quad-core-gps-4-5-ips-gorilla-glass.html
kanesaxo Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Aς κανω μια ανασκαφή, για να μην ανοιγω νεο θεμα. Εχω ενα κινητό dual sim stand by. Βαζω 2 sim. Για λογους οικονομίας (ας μη τ'αναλύσουμε περαιτέρω) εχω SIM 1 το κύριο αριθμό μου, ΧΩΡΙΣ δεδομένα. Και η 2η sim θα έχει δεδομένα. ΑΝ έχω συνέχεια ανοικτά τα δεδομένα της SIM 2, θα βγάζει μήνυμα "κατηλειμμένο" όταν με καλούν στην SIM 1 ?
Bennito Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 14 ώρες πριν, kanesaxo είπε ΑΝ έχω συνέχεια ανοικτά τα δεδομένα της SIM 2, θα βγάζει μήνυμα "κατηλειμμένο" όταν με καλούν στην SIM 1 ? Όχι.
kanesaxo Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Bennito είπε Όχι. ευχαριστώ πάρα πολύ!!! (αν με καλούν στη SIM 2 που θα χει τα δεδομένα μόνιμα ανοικτά, τότε προφανως θα βγαζει σήμα "κατηλειμμένο", σωστά;)
Bennito Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, kanesaxo είπε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! (αν με καλούν στη SIM 2 που θα χει τα δεδομένα μόνιμα ανοικτά, τότε προφανως θα βγαζει σήμα "κατηλειμμένο", σωστά;) Ούτε. Σκέψου τί γίνεται σε ένα μονόκαρτο όταν έχεις δεδομένα ανοικτά.
kanesaxo Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Με μπέρδεψες...η συσκευή μου ειναι dual SIM stand by. H SIM 1 ο βασικός μου αριθμός. Η SIM 2 θα χει τα δεδομένα. Σε όποιο και να με καλούν θα χτυπάει? Τότε δε θα χα dual SIM active?
lazaros1 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 14 λεπτά πριν, kanesaxo είπε Με μπέρδεψες...η συσκευή μου ειναι dual SIM stand by. H SIM 1 ο βασικός μου αριθμός. Η SIM 2 θα χει τα δεδομένα. Σε όποιο και να με καλούν θα χτυπάει? Τότε δε θα χα dual SIM active? Το dual sim active σημαίνει ότι και να σε πάρουν τηλέφωνο στην άλλη sim μπορείς ταυτόχρονα να σερφάρεις. Το stand by σημαίνει ότι θα κοπεί το internet αν σε πάρουν τηλέφωνο
kanesaxo Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Αυτο δε με πειράζει. Θα είχα θέμα αν σερφάροντας στη SIM 2, θα έβγαζε κατηλειμμένο στη SIM 1. Με τη λογική οτι αφου χρησιμοποιω την 2 η 1 μπαίνει stand by.
lazaros1 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 https://gadgetguideonline.com/android/android-101/dual-sim-android-phones-dual-standby-vs-dual-active/ When using 3G or 4G mobile data on one SIM card on a dual standby phone, the other SIM card will NOT be disabled. 3G and 4G LTE mobile data connection always uses packet switching, which does not require exclusive usage of the receiver. Άρα σερφάροντας στην 2η SIM, αν θα σε καλέσουν στην 1η, θα κοπεί η 2η και θα χτυπάει η 1η. Προηγείται η κλήση των data. 1
Pseudonumo Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Απλά, όταν μιλάς τηλέφωνο στη μία, η άλλη απενεργοποιείται εντελώς. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις λειτουργούν ταυτόχρονα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα