Προς το περιεχόμενο

Dual sim??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να με διαφωτίσετε, σε ενα dual sim κινητό, εαν έχουμε δυο κάρτες μέσα εγκατεστημένες. Λογικά θα προεπιλεγω ποια θα ειναι η main. Σωστά?

Αν δεχτώ κάποια κλήση στην δεύτερη πως θα το ξερω? Θα πρέπει να τις εναλλάσσω ωστε να δω εαν έχω κλήσεις - μηνύματα? Υπάρχουν κινητά οπού και οι δυο δουλεύουν ταυτόχρονα?

Εχω δυο κάρτες από τον ίδιο παροχο (cosmote).

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Οχι οχι δεν είναι ακριβώς έτσι. Και οι δύο λειτουργούν ταυτόχρονα. Αν θες να παρει τηλεφωνο διαλεγεις εκεινη τωρα απο που θες να παρεις τηλεφωνο, να στειλεις μηνυμα κτλ κτλ

Δημοσ.

Αν κάποιος με παρει δηλαδή τηλ, ειτε στην πρώτη ειτε η στην δεύτερη το τηλέφωνο θα χτυπήσει χωρίς να κάνω κάποια ενέργεια? Αν είναι ετσι με βολεύει πολυ.

Πρέπει να προσέξω κάτι κατά την επιλογή το τηλεφώνου? Μερικά λενε dual sim standby άλλα σκετο dual sim κτλ.

Δημοσ.

www.minideal.net εχει παρα πολλα καλα κινητα εδω σε καλες τιμες.τσεκαρε αυτο.

Ναι το εχω δει αυτο πολυ καλο σε specs.

Μου αρεσε σε design και αυτο εδω http://www.minideal.net/jiayu-g3s-phone-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-quad-core-gps-4-5-ips-gorilla-glass.html

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Aς κανω μια ανασκαφή, για να μην ανοιγω νεο θεμα.

Εχω ενα κινητό dual sim stand by.

Βαζω 2 sim. Για λογους οικονομίας (ας μη τ'αναλύσουμε περαιτέρω) εχω SIM 1 το κύριο αριθμό μου, ΧΩΡΙΣ δεδομένα.

Και η 2η sim θα έχει δεδομένα.

ΑΝ έχω συνέχεια ανοικτά τα δεδομένα της SIM 2, θα βγάζει μήνυμα "κατηλειμμένο" όταν με καλούν στην SIM 1 ?

Δημοσ.
14 ώρες πριν, kanesaxo είπε

ΑΝ έχω συνέχεια ανοικτά τα δεδομένα της SIM 2, θα βγάζει μήνυμα "κατηλειμμένο" όταν με καλούν στην SIM 1 ?

Όχι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bennito είπε

Όχι.

ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

(αν με καλούν στη SIM 2 που θα χει τα δεδομένα μόνιμα ανοικτά, τότε προφανως θα βγαζει σήμα "κατηλειμμένο", σωστά;)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kanesaxo είπε

ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

(αν με καλούν στη SIM 2 που θα χει τα δεδομένα μόνιμα ανοικτά, τότε προφανως θα βγαζει σήμα "κατηλειμμένο", σωστά;)

Ούτε. Σκέψου τί γίνεται σε ένα μονόκαρτο όταν έχεις δεδομένα ανοικτά.

Δημοσ.

Με μπέρδεψες...η συσκευή μου ειναι dual SIM stand by.

H SIM 1  ο βασικός μου αριθμός. Η SIM 2 θα χει τα δεδομένα. 

Σε όποιο και να με καλούν θα χτυπάει? Τότε δε θα χα  dual SIM active? 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kanesaxo είπε

Με μπέρδεψες...η συσκευή μου ειναι dual SIM stand by.

H SIM 1  ο βασικός μου αριθμός. Η SIM 2 θα χει τα δεδομένα. 

Σε όποιο και να με καλούν θα χτυπάει? Τότε δε θα χα  dual SIM active? 

Το dual sim active σημαίνει ότι και να σε πάρουν τηλέφωνο στην άλλη sim μπορείς ταυτόχρονα να σερφάρεις. Το stand by σημαίνει ότι θα κοπεί το internet αν σε πάρουν τηλέφωνο

Δημοσ.

Αυτο δε με πειράζει. Θα είχα θέμα αν σερφάροντας στη SIM 2, θα έβγαζε κατηλειμμένο στη SIM 1. Με τη λογική οτι αφου χρησιμοποιω την 2 η 1 μπαίνει stand by.

Δημοσ.

https://gadgetguideonline.com/android/android-101/dual-sim-android-phones-dual-standby-vs-dual-active/

When using 3G or 4G mobile data on one SIM card on a dual standby phone, the other SIM card will NOT be disabled. 3G and 4G LTE mobile data connection always uses packet switching, which does not require exclusive usage of the receiver.

Άρα σερφάροντας στην 2η SIM, αν θα σε καλέσουν στην 1η, θα κοπεί η 2η και θα χτυπάει η 1η. Προηγείται η κλήση των data. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Απλά, όταν μιλάς τηλέφωνο στη μία, η άλλη απενεργοποιείται εντελώς. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις λειτουργούν ταυτόχρονα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...