Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα και ίσως μπορείτε να με βοηθήσετε ή να το λύσω ή να μάθω οτι δεν μπορώ να κάνω κάτι για να μην παιδεύομαι άλλες μέρες στο ψάξιμο!!!

Λοιπόν η τηλεόραση μου παίζει με usb πολλούς τύπους αρχείων (mkv,mp4,avi...) συνοδευόμενα από αρχεία υποτιτλων .srt όταν τα έχω με το ίδιο όνομα. Το πρόβλημα είναι οτι οι υπότιτλοι φαίνονται μικροί και στις 3d και στις 2d ταινίες! Δοκίμασα νομίζω ΤΑ ΠΑΝΤΑ...πόσα προγράμματα για να αλλάξω το μέγεθος τον υποτιτλων .srt αλλά δεν τα κατάφερα! Μόνο όταν τα έκανα .idx/.sub αλλά δεν τα αναγνωρίζει έτσι η TV και επίσης όταν τα ενσωμάτωσα αυτά μέσα στο αρχείο με FreeMake Video Converter αλλά με πήρε...χρόνια μέχρι να γίνει!

Θέλω να ρωτήσω ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να μεγαλώσω τούς υπότιτλους στο .srt και αν γίνεται να μετατρέψω τα .idx/.sub σε .srt?! δεν θέλω να τα ενσωματώσω όμως σε ένα αρχείο με freemake video converter γιατί κάνει...πολλές ώρες!απλά να αλλάξω το μέγεθος των γραμμάτων στα .srt!

Σας είπα πολλά!Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Σορυ αλλά αυτό δεν γίνεται. Αν δεν υποστηρίζει bitmap subs η τηλεόραση δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα γι αυτό. Μόνο ενσωμάτωση ή να πάρεις έναν hardware media player της προκοπής.

Τους idx/sub υπότιτλους μπορείς να τους κάνεις σε srt με το subrip αλλά η μετατροπή γίνεται μέσω οπτικής ανίχνευσης και θα σου πάρει περισσότερες ώρες από την ενσωμάτωση. btw το freemake καλό και χρυσό αλλά δεν έχει επιλογή για μέγεθος υπότιτλων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...