Προς το περιεχόμενο

mobile internet σε tablet

basilis_k6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια,

εχω μια απορια σχετικα με το ιντερνετ στο ταμπλετ. μπορω να βαλω την whats up καρτα που ηδη εχω απο το κινητο μου, μεσα στο ταμπλετ και να χρησημοποιησω τα δεδομενα μου?

νομιζα πως ειναι εφικτο αλλα κοιτωντας τα site των εταιριων κινητης τηλεφωνιας ειδα οτι οι χρεωσεις για ιντερνετ σε κινητο και σε ταμπλετ διαφερουν κατα πολυ! δεν μπορω να καταλαβω το λογο....

ενδεικτικα η cosmote δινει με 5 ευρω 500mb στο whats up και στο ιντερνετ για ταμπλετ δινει με 5 ευρω μονο 100mb!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εσύ περίπου πόσο ξοδεύεις ?

500mb νομιζω μου φτανουν. δεν καταλαβα ομως γιατι ρωτας? το θεμα ειναι αν μπορω να βαλω μεσα μια wu και να μην κανω συμβολαιο η τιποτε αλλο. επισης τα 3g ταβλετ μπορουν να κανουν κλησεις σαν τηλεφωνα και να στελνουν sms? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι 3G καρτες που προοριζονται για sticks, routers ή tablets ειναι διαφορετικες απο τις "κανονικες".

Πρεπει λοιπον να προμηθευεις μια τετοια.

Δεν μπορεις να κανεις κληση ή να στειλεις SMS.

Αυτo για καρτο-Internet cosmote, με τους αλλους δεν ξερω τι γινεται ή με συμβολαια.

Επεξ/σία από xinetd

εβαλες την καρτα σου στο ταμπλετ και ειδες οτι δεν πιανει 3g η οτι εχεις επιπλεον χρεωσεις απο το πακετο ΜΒ που εχεις βαλει;

πριν μπεις σε εξοδα δοκιμασε.

Οι 3G καρτες που προοριζονται για sticks, routers ή tablets ειναι διαφορετικες απο τις "κανονικες".

Πρεπει λοιπον να προμηθευεις μια τετοια.

Δεν μπορεις να κανεις κληση ή να στειλεις SMS.

Αυτo για καρτο-Internet cosmote, με τους αλλους δεν ξερω τι γινεται ή με συμβολαια.

δεν εχω αγορασει ακομη το ταμπλετ. εχω ενα χωρις 3g και θα το ανταλλαξω με 3g. 

δηλαδη οι καρτες κινητου δεν μπαινουν στο ταμπλετ?! και γιατι δηλαδη το ιδιο προιον (ιντερνετ) εχει διαφορετικη τιμη αν το χρησημοποιω απο κινητο η απο ταμπλετ?! ενα μεγαλο smartphone ειναι!

και γιατι να αγορασεις 3g και να μην πεταξεις μια εφαρμογη στο κινητο σου να κανεις access point και να εχεις ιντερνετ στο ταμπλετ μεσο του κινητου σου?

• Like 1

και γιατι να αγορασεις 3g και να μην πεταξεις μια εφαρμογη στο κινητο σου να κανεις access point και να εχεις ιντερνετ στο ταμπλετ μεσο του κινητου σου?

γιατι το κινητο μου εχει κουμπακια, οθονη 256 χρωματων και δεν εχει ουτε καμερα...  B)

δεν θελω ομως να το αλλαξω. θελω απλα να εχω ενα 3G tablet... 

παρολα αυτα εχω σκεφτει και εγω αυτη την λυση....

το θεμα ειναι. ξερει καποιος ΣΙΓΟΥΡΑ αν μπορω να βαλω την σιμ του κινητου στο ταμπλετ και να μπω κανονικα στο ιντερνετ?

γιατι το κινητο μου εχει κουμπακια, οθονη 256 χρωματων και δεν εχει ουτε καμερα...  B)

το θεμα ειναι. ξερει καποιος ΣΙΓΟΥΡΑ αν μπορω να βαλω την σιμ του κινητου στο ταμπλετ και να μπω κανονικα στο ιντερνετ?

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, θα πρέπει να δουλέψει αλλά όχι για τηλεφωνα και μηνύματα, μόνο για ίντερνετ. Αλλά σε πολλά forum λένε ότι δε δουλεύει και ότι πρέπει να πάρεις άλλη κάρτα για ταμπλετ επειδή είναι διαφορετικά τα πρωτόκολλα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις το τάμπλετ, να βάλεις την κάρτα μέσα και να το δοκιμάσεις και αν δε δουλέψει πας και παίρνεις μια άλλη. 

κ εγω εχω ενα νοκια 6220 που δεν θελω να τ αλλαξω η να το αντικαταστησω και ειμαι σε διλημμα,να παρω ενα μετριο ταμπλετ τυπου samsung tab 2 η samsung galaxy note κινητο?για μενα ειναι βασικη προυποθεση να μπορω με μια απλη σιμ καρτα να μπαινω ιντενρετ και να στελνω μυνηματα απο το ταμπλετ η το smartphone ενω το κινητο μου θα παραμεινει το nokia 6220 με τα υπεροχα κουμπακια του!τωρα που διαβασα αυτο το ποστ μπηκα σε αμφιβολια γιατι δεν ηξερα οτι με τα 3g tablet δεν μποτρεις να παρεις τηλεφωνο και παιρνει αλλη sim...

μην γράφετε γενικά ότι τα 3G tablet δεν έχουν τηλέφωνο και sms γιατί απλά δεν είναι αλήθεια, να γράψετε ποια συγκεκριμένα 3G tablet δεν έχουν δυνατότητα κλήσεων και μηνυμάτων

το δικό μου tablet (κινέζικο των 110ευρώ) και κλήσεις κάνει και sms στέλνει και έχει internet όλα με την sim που χρησιμοποιώ χρόνια στο κινητό μου 

μην γράφετε γενικά ότι τα 3G tablet δεν έχουν τηλέφωνο και sms γιατί απλά δεν είναι αλήθεια, να γράψετε ποια συγκεκριμένα 3G tablet δεν έχουν δυνατότητα κλήσεων και μηνυμάτων

το δικό μου tablet (κινέζικο των 110ευρώ) και κλήσεις κάνει και sms στέλνει και έχει internet όλα με την sim που χρησιμοποιώ χρόνια στο κινητό μου 

τι μαρκα ειναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...