immunity Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ενδιαφερομαι για νέα τηλεωραση με 3D + smart TV (ασυρματη συνδεση για να στελνω απο υπολογιστη/(galaxy s4 ?) την ταινια) αντε και κανα youtube αλλά σπανια. και κανας χειρισμός απο το galaxy Ενεργητικο vs παθητικο 3D δεν με ενδιαφερει (πλεον τα γυαλλια active 3D ειναι φθηνα και ελαφρια, και η 1080p/2 pixel του passive 3D δεν θα ξεχωριζονται και τοσο πολυ στο σαλονι). Ωστοσο, σε μια αναζητηση στο google (κατι τσεχικα πολωνικα site) λεγαν "αν θες smart TV πανε Samsung) μα γιατι ? smart TV δεν ειναι και η LG USB παιζει και DTs ηχο η LG οποτε μου διαφευγει κατι ? η καλύτερα LG ?(+2" -10Euro)
graphist83 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Η καθε smart πλατφόρμα ειναι διαφορετική. Πχ οπως το IOS με το android, Windows - Linux. Και τα δυο παρέχουν τα ιδια αποτελέσματα άλλα με διαφορετικό τρόπο και άλλο interface. Αυτό που πρέπει να κάνεις ειναι να πας σε καποιο κατάστημα και να δεις και τις δυο πλατφόρμες ωστε να δεις ποια σου ταιριάζει. Παρόμοιες ειναι να ξερεις. Οι εφαρμογές πληθαίνουν και για τις δυο εταιρίες. Θετικο το smart touch χειριστήριο που δίνει η samsung με το voice control. Κανει το χειρισμό πολυ εύκολα χωρις να βαλουμε keyboard-mouse. Το motion η LG νομίζω δεν το δινει στην 620. Και τελος η διπύρηνη CPU της 6400 δείχνει να ειναι όντως πιο γρήγορη. Η samsung καθαρά σε εικόνα και media player υπερέχει. To smart το αφήνουμε σε σένα.
cabdik Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Η samsung καθαρά σε εικόνα και media player υπερέχει. To smart το αφήνουμε σε σένα. φιλε graphist83, περα απο τα τεχνικα χαρακτηριστικα, σε παρακολουθω και λες οτι η SAMSUNG υπερεχει σε εικονα. πως το τεκμηριωνεις αυτο? καθως η εικονα ειναι και λιγο υποκειμενικο θεμα, τι σου αρεσει να βλεπεις. κορεσμενα χρωματα ή οχι..!
graphist83 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 φιλε graphist83, περα απο τα τεχνικα χαρακτηριστικα, σε παρακολουθω και λες οτι η SAMSUNG υπερεχει σε εικονα. πως το τεκμηριωνεις αυτο? καθως η εικονα ειναι και λιγο υποκειμενικο θεμα, τι σου αρεσει να βλεπεις. κορεσμενα χρωματα ή οχι..! Ισχύει αυτο που λες. Μαλιστα και για αυτο συνεχώς τονιζω να πηγαίνουμε σε καταστήματα να τις βλέπουμε και να μην διαλέγουμε απο το γραφείο μας. Αλλά κάποια χαρακτηριστικά οπως το ποσοστο μαυρου (η LG υστερεί εκει ελεω του IPS), τα δυναμικά και το βασικότερο ροη κίνησης, δεν αποτελούν χαρακτηριστικά γούστου. Αλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Δεν υπάρχει κάποιος που θελει να βλέπει γκρίζο αντί για μαύρο, ουτε θέλει να σπάει η κίνηση. Η samsung στο τομεα αποπλεξης και επεξεργασίας κίνησης εχει κανει πολυ καλη δουλειά. Το αποτέλεσμα δεν ειναι τέλειο σαφώς αλλα καλύτερο απο άλλους. Γενικα τα ips πανελ δεν μου αρέσουν. Θεωρώ τα PVA πιο σωστά. Ζυγίζοντας τα υπερ και τα κατα, τα πιο αποδοτικά ειναι τα δευτέρα. Η μονη εταιρία που χρησιμοποιεί IPS και επιτυγχάνει πολύ καλή απόδοση για έμενα είναι η Panasonic.
cabdik Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 προφανως μιλας για την νεα σειρα SAMSUNG 2013. γιατι περισυ που εψαχνα για TV, ειχα δει αρκετα μοντελα LG-SAMSUNG-SONY-PHILIPS αλλα παρ'ολα αυτα την καλυτερη εντυπωση σε χρωματα και σε μαυρο, εκτος απο τα καλα ΠΛΑΣΜΑ της panasonic, την πηρα απο την σειρα ΕΧ720 της SONY..!! δεν εχει τυχει να δω νεο μοντελο SAMSUNG, και δεν μπορω να εκφερω αποψη, αν εχει βελτιωθει ή οχι..!! εσυ προφανως τα εχεις δει, για να το λες..!
graphist83 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 προφανως μιλας για την νεα σειρα SAMSUNG 2013. γιατι περισυ που εψαχνα για TV, ειχα δει αρκετα μοντελα LG-SAMSUNG-SONY-PHILIPS αλλα παρ'ολα αυτα την καλυτερη εντυπωση σε χρωματα και σε μαυρο, εκτος απο τα καλα ΠΛΑΣΜΑ της panasonic, την πηρα απο την σειρα ΕΧ720 της SONY..!! H σειρά ΕΧ720 ειναι προπεσινη. Τοτε έτρεχαν τα μοντελα D series αντίστοιχα απο την Samsung. Δεν ηταν και τα καλύτερα δείγματα σε εικόνα της εταιρίας. Τα περσινά και φετινά έχουν ανεβεί κατά πολυ. Αλλα και παλι θεωρώ οτι η 720 δεν ήταν και κατι το εξαιρετικό. Μονό σε κίνηση ηταν εντυπωσιακότερη τοτε θυμάμαι. Σε μαύρο ούτε καν. Τα D series 6000 και ανω φόραγαν τα ultra clear panel που φοράνε τα αντίστοιχα μοντελα 7000 και 8000. Σε μαύρο τα πηγαίναν πολύ καλά. Σε χρώμα ήθελαν το σκάλισμα τους για να έχουν κινηματογραφικές καταβολές. Τοτε η μόδα της samsung ηταν το ζωηρό και εντυπωσιακό. Ειχαν όμως και εχουν ακομα πολυ αναλυτικά ρυθμιστικά για να κάνεις οτι θέλεις με την εικόνα. (απο τις λίγες tv με δυνατότητα ρύθμισης εξισορρόπησης λευκού με χρήση 10 σημείων). Τα φετινά μοντελα ειδικά τα premium κυριολεκτικά σιδερώνουν το σήμα. δεν εχει τυχει να δω νεο μοντελο SAMSUNG, και δεν μπορω να εκφερω αποψη, αν εχει βελτιωθει ή οχι..!! εσυ προφανως τα εχεις δει, για να το λες..! Λόγω εργασίας αρχικά στην λιανική και πλέων στο κομμάτι των εγκαταστάσεων, για πάρα πολλά έτη εχουν περάσει απο τα χερια μου και περνάνε ακομα σε καθημερινή βάση τα περισσότερα μοντελα επωνύμων αλλα και ελαφρώς ανωνύμων εταιριών σε τηλεοράσεις, ενισχυτές, home cinema, media players, δορυφορικοί δέκτες, ηχεια κτλ. Τα δοκιμάζουμε, τεστάρουμε, μαθαίνουμε να τα λειτουργούμε, ώστε να τα προτείνουμε σε πελάτες μας και να τα εγκαθιστούμε. Όποτε ναι, οχι μόνο τα έχω δει αλλά τα έχω ζήσει και ζω ακόμη και τώρα. 2
VOREIOS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μια ερωτηση ,αυτη η LG42LA620S σε ορισμενα σαιτς γραφει οτι εχει δορυφορικο δεκτη σε αλλα δεν το γραφει τι ισχυει τελικα
cabdik Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 H σειρά ΕΧ720 ειναι προπεσινη. Τοτε έτρεχαν τα μοντελα D series αντίστοιχα απο την Samsung. Δεν ηταν και τα καλύτερα δείγματα σε εικόνα της εταιρίας. Τα περσινά και φετινά έχουν ανεβεί κατά πολυ. Αλλα και παλι θεωρώ οτι η 720 δεν ήταν και κατι το εξαιρετικό. Μονό σε κίνηση ηταν εντυπωσιακότερη τοτε θυμάμαι. Σε μαύρο ούτε καν. Τα D series 6000 και ανω φόραγαν τα ultra clear panel που φοράνε τα αντίστοιχα μοντελα 7000 και 8000. Σε μαύρο τα πηγαίναν πολύ καλά. Σε χρώμα ήθελαν το σκάλισμα τους για να έχουν κινηματογραφικές καταβολές. Τοτε η μόδα της samsung ηταν το ζωηρό και εντυπωσιακό. Ειχαν όμως και εχουν ακομα πολυ αναλυτικά ρυθμιστικά για να κάνεις οτι θέλεις με την εικόνα. (απο τις λίγες tv με δυνατότητα ρύθμισης εξισορρόπησης λευκού με χρήση 10 σημείων). Τα φετινά μοντελα ειδικά τα premium κυριολεκτικά σιδερώνουν το σήμα. δεν αντιλεγω...! μπορει να εχεις δικιο..!! ομως...., επειδη τις κοιτουσα διπλα διπλα με την PANASONIC PX46ST30 στα ματια μου η ΕΧ720 (κι ας ειναι προπερσινη) ειχε την καλυτερη εικονα ΚΑΙ μαυρο!!! ολες οι αλλες, D5500 - D5003 - D7000-D8000- PFL3506-PT353, ακομα και οι φθηνοτερες πλασμα U30, δεν μου αρεσαν σε εικονα, παντα σε σχεση με την ST30..!!! αλλες ειχαν κορεσμενα τα χρωματα, αλλες πολυ "ξεπλυμενο" μαυρο, αλλες μουντα χρωματα..!!
grwarlock Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Τον Ιουλιο του 12 αγορασα την LG 55LM660S (Ακριβως ιδια σε χαρακτηριστικα με την 55LM670S).Εφαγα ενα μηνα σε διαφορα μαγαζια βλεποντας διαφορα μοντελα σε sony lg samsung. Τοτε η sony ειχε απαλα χρωματα η samsung πολυ εντονα και η lg ηταν καπου στην μεση.Τελικα κατεληξα στην LG επειδη μου αρεσαν τα χρωματα της , δεν επρεπε να δωσω 50Ε για καθε επιπλεον ζευγαρι 3d γιαλια και επειδη η αντιστοιχη Samsung ηταν περιπου 300Ε παραπανω.Μολις την συνδεσα ανελαβαν δουλεια οι αισθητηρες φωτος που ειχε μου εδωσε αμεσως αψογη εικονα στα ψηφιακα καναλια και μολις την συνδεσα με ενα ethernet καλωδιο ειχα internet αλλα και ενα τεραστιο video club μεσα απο τον plex media server που ηδη χρησιμοποιουσα. Σημερα 18 μηνες μετα δεν εχω μετανοιωσει ουτε μια στιγμη για την αγορα μου.Τα χρωματα και η κινηση της (για μενα και τον χωρο μου) αψογα και τα συχνα αυτοματα updates βελτιωνουν συνεχεια την ποιοτητα εικονας της.Αν θα επρεπε να εκφρασω ενα μαλλον ασημαντο παραπονο ειναι οτι δεν μπορω να παιξω αρχεια flac. Τελειωνοντας θα ηθελα να συμφωνησω με τον graphist83 που λεει οτι "Αυτό που πρέπει να κάνεις ειναι να πας σε καποιο κατάστημα και να δεις και τις δυο πλατφόρμες ωστε να δεις ποια σου ταιριάζει" .Τα παντα στον ηχο και στην εικονα ειναι υποκειμενικα. ΜΗΝ στεκεστε μονο στα τεχνικα χαρακτηριστικα.Καλα ειναι και λενε καποια πραγματα αλλα αν δεν ταιριαζουν στον χωρο σας και στα ματια-αυτια σας???
brian clough Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Ξέρει κανείς ρε παιδιά η 6400 παίζει 3d υπόττλους??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα