Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας. Ο αδερφος μου εχει το παραπανω κινητο και μαλλον εχει σοβαρο προβλημα στην μπαταρια του. Εκει που επαιζε ενα game του εκανε επανεκιννηση και του εδειχνε 0% μπαταρια ενω ηταν καπως φορτισμενη. Επισης θα χρειαστει εναν φορτιστη. Μπορειτε να μου στειλετε καποιο λινκ για μπαταρια και φορτιστη? Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλημερα σας. Ο αδερφος μου εχει το παραπανω κινητο και μαλλον εχει σοβαρο προβλημα στην μπαταρια του. Εκει που επαιζε ενα game του εκανε επανεκιννηση και του εδειχνε 0% μπαταρια ενω ηταν καπως φορτισμενη. Επισης θα χρειαστει εναν φορτιστη. Μπορειτε να μου στειλετε καποιο λινκ για μπαταρια και φορτιστη? Ευχαριστω.

πες για αρχη τι ρομ φοραει και τα λεμε,επισης εκδοση αντοιντ

Δημοσ.

Λοιπον η εκδοση android ειναι η 4.1.2. Τωρα για την rom δεν ειδα καπου κατι. Το μονο που βρηκα ειναι το εκδοση βασικου φασματος 19100xxls6. Ελπιζω να βοηθησουν αυτα.

Δημοσ.

λογικα δεν το εχει ρουταρει ετσι?ας κλεισει τον συγχρονισμο για αρχη να δεις εαν εχει διαφορα.ποσο καιρο εχει το τηλεφωνο?μερικες φορες ειναι πιθανο να κολλησει το τηλεφωνο και κανει restart μονο του,αλλα αυτο που επαθε ο αδεφος σου δειχνει οτι εχει κολλησει ο κερνελ και δουλευει συνεχεια γι αυτο πεφτει η μπαταρια προκαλωντας sod.αυτο που γραφεις το ls6 ειναι το μοντεμ του κινητου,οχι η ρομ

Δημοσ.

Αδερφε δεν ξερω και παρα παρα πολλα απο κινητα. Το ειχε παρει απο εναν ιταλο. Ηταν στα ιταλικα και το γυρισε στα ελληνικα. Δεν εχει πειραξει την εκδοση android. Δηλαδη ο ιταλος εκανε οτι εκανε. Τωρα τι εκανε αυτος θα σε γελασω. Το εχει απτο πασχα. Να σημειωσω οτι το κινητο ειναι στην πενα δηλαδη δεν παιζει να το ειχε παρα πολυ καιρο εκεινος. Τον συγχρονισμο απο που τον κλεινεις? Και επισης να σημειωσω παλι οτι το φορτιζει με εναν κινεζικο φορτιστη ο χαζος.

Δημοσ.

κοιτα δεν παιζει ρολο απο που καταγεται ο φορτιστης αλλα απο τα amber που δινει,εαν το ειχε πειραξει ο ιταλος και εχει πανω custom kernel μηπως του κανει τα χαζα αυτο.γι αυτο σε ρωταω τι φοραει.για τον συγχρονισμο πας ρυθμισεις/google/menu/disable sync η να ξετικαρεις ολα τα βελακια

Δημοσ.

Αυτο θελω να σου πω. Δεν ξερ ποσα amber του δινει. Αν του δινει τα σωστα. Ενταξει θα το κοιταξω αυτο στις ρυθμισεις και θα σε ενημρωσω :)

Δημοσ.

Αυτο θελω να σου πω. Δεν ξερ ποσα amber του δινει. Αν του δινει τα σωστα. Ενταξει θα το κοιταξω αυτο στις ρυθμισεις και θα σε ενημρωσω :)

κοιτα οσο ποιο λιγα τοσο το καλυτερο για την μπαταρια,λογικα 500 η 700 θα δινει.εκτος εαν ειναι 1000.επισης εαν εχει custom kernel μονος του εχει ως ανωτατο οριο τι amberia θα παιρνει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...