Foxoulhs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας το ps3 μου καθως το ανοιξα σημερα μου εβγαλε αυτο Te appropriate storage was nto found (το καταλληλο συστημα αποθηκευσης δν μπορει να βρεθει) τι λετε να επαθε? πιστεβω σκληρος δισκος και εχω ακουσει πως για αλλαγη σκληρου δικσου θες πολλα..
Antwni Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Υπάρχει και άλλη κατηγορία πέρα από το ''hardware'' ρε foxoulhs Μην περιμένεις σωστή απάντηση εδώ. Στείλε report να σου το μεταφέρουν ή άνοιξε νέο θέμα στο ''console games'' για να σου απαντήσουν εκεί οι ''ειδικοί''. 1
guardianx71 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Καθόλου πολλά . Ο δίσκος είναι ένας απλός 2.5" sata δίσκος όπως σε κάθε λάπτοπ. Bγάλτον από το ps3 ,σύνδεσε το στον υπολογιστή και δες αν λειτουργεί. Αν δεν λειτουργεί αγοράζεις έναν καινούριο ( 45-50 ευρώ έχει ένας 500GB) τον βάζεις στο ps3 , ξαναπερνάς το firmware που είχες (θα στο ζητήσει λογικά) και τέλος 1
SPANK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Απλα αγοράζεις εναν αλλο δίσκο και τον βάζεις μεσα δεν ειναι κατι ιδιαίτερο , εχω αλλάξει και εγω στο δικος μου ps3 fat και φυσικά μεγαλύτερο και ποιο γρήγορο
Foxoulhs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Καθόλου πολλά . Ο δίσκος είναι ένας απλός 2.5" sata δίσκος όπως σε κάθε λάπτοπ. Bγάλτον από το ps3 ,σύνδεσε το στον υπολογιστή και δες αν λειτουργεί. Αν δεν λειτουργεί αγοράζεις έναν καινούριο ( 45-50 ευρώ έχει ένας 500GB) τον βάζεις στο ps3 , ξαναπερνάς το firmware που είχες (θα στο ζητήσει λογικά) και τέλος να ρωτησω επειδη δν εχω ανοιξει ποτε το πσ3 5 χρονια τωρα που το εχω..πως ανοιγει για να βγαλω τον δισκοο?
SPANK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 να ρωτησω επειδη δν εχω ανοιξει ποτε το πσ3 5 χρονια τωρα που το εχω..πως ανοιγει για να βγαλω τον δισκοο? Ποιο ps3 εχεις fat η slim ? 1
SPANK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 fat.. Απο τα πλάγια ειναι πολυ εύκολο δες και το video
Foxoulhs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 ευχαρηστω πολυυ παιδια θα το κοιταξω τωρα και θα σας πω αργοτεραα !! τον εβγαλα..συνδεσα εναν παλιο 320gb που ειχα..και περιμενω να δω αν δουλεψει!!
SPANK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Θα δουλέψει φυσιολογικά , αν θυμάμαι καλα στην αρχή θα σου πει να κανει format κτλπ 1
Foxoulhs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Θα δουλέψει φυσιολογικά , αν θυμάμαι καλα στην αρχή θα σου πει να κανει format κτλπ παιζω ηδη gta v αλλα απο την αρχη γτ πανε τα save's μου ;(
SPANK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Αν δούλευε ο αλλο θα μπορούσες να τα πάρεις και να τα περάσεις στον καινούργιο απο την στιγμή ομως που τον παλιό δεν τον βλέπει καν ...... τωρα δεν ξέρω αν θέλεις και εχεις όρεξη να βάλεις τον παλιο στο pc σαν εξωτερικό η εσωτερικό να δεις αν τον διαβάζει μηπως μπορεις να πάρεις τα saves ετσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα