Προς το περιεχόμενο

PS3 Πρόβλημα - The appropriate storage was not found

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας το ps3 μου καθως το ανοιξα σημερα μου εβγαλε αυτο Te appropriate storage was nto found

(το καταλληλο συστημα αποθηκευσης δν μπορει να βρεθει) τι λετε να επαθε?

πιστεβω σκληρος δισκος και εχω ακουσει πως για αλλαγη σκληρου δικσου θες πολλα..

Δημοσ.

Υπάρχει και άλλη κατηγορία πέρα από το ''hardware'' ρε foxoulhs :P

Μην περιμένεις σωστή απάντηση εδώ.

Στείλε report να σου το μεταφέρουν ή άνοιξε νέο θέμα στο ''console games'' για να σου απαντήσουν εκεί οι ''ειδικοί''.

• Like 1
Δημοσ.

Καθόλου πολλά . Ο δίσκος είναι ένας απλός 2.5" sata δίσκος όπως σε κάθε λάπτοπ. Bγάλτον από το ps3 ,σύνδεσε το στον υπολογιστή και δες αν λειτουργεί.  Αν δεν λειτουργεί αγοράζεις έναν καινούριο ( 45-50 ευρώ έχει ένας 500GB) τον βάζεις στο ps3  , ξαναπερνάς το firmware που είχες (θα στο ζητήσει λογικά) και τέλος

• Like 1
Δημοσ.

Απλα αγοράζεις εναν αλλο δίσκο και τον βάζεις μεσα δεν ειναι κατι ιδιαίτερο , εχω αλλάξει και εγω στο δικος μου ps3 fat και φυσικά μεγαλύτερο και ποιο γρήγορο

Δημοσ.

Καθόλου πολλά . Ο δίσκος είναι ένας απλός 2.5" sata δίσκος όπως σε κάθε λάπτοπ. Bγάλτον από το ps3 ,σύνδεσε το στον υπολογιστή και δες αν λειτουργεί.  Αν δεν λειτουργεί αγοράζεις έναν καινούριο ( 45-50 ευρώ έχει ένας 500GB) τον βάζεις στο ps3  , ξαναπερνάς το firmware που είχες (θα στο ζητήσει λογικά) και τέλος

να ρωτησω επειδη δν εχω ανοιξει ποτε το πσ3 5 χρονια τωρα που το εχω..πως ανοιγει για να βγαλω τον δισκοο?

Δημοσ.

να ρωτησω επειδη δν εχω ανοιξει ποτε το πσ3 5 χρονια τωρα που το εχω..πως ανοιγει για να βγαλω τον δισκοο?

Ποιο ps3 εχεις fat η slim ?

• Like 1
Δημοσ.

ευχαρηστω πολυυ παιδια θα το κοιταξω τωρα και θα σας πω αργοτεραα !!

τον εβγαλα..συνδεσα εναν παλιο 320gb που ειχα..και περιμενω να δω αν δουλεψει!!

Δημοσ.

Θα δουλέψει φυσιολογικά , αν θυμάμαι καλα στην αρχή θα σου πει να κανει format κτλπ

παιζω ηδη gta v αλλα απο την αρχη γτ πανε τα save's μου ;(

Δημοσ.

Αν δούλευε ο αλλο θα μπορούσες να τα πάρεις και να τα περάσεις στον καινούργιο απο την στιγμή ομως που τον παλιό δεν τον βλέπει καν ...... τωρα δεν ξέρω αν θέλεις και εχεις όρεξη να βάλεις τον παλιο στο pc σαν εξωτερικό η εσωτερικό να δεις αν τον διαβάζει μηπως μπορεις να πάρεις τα saves ετσι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...