babis_89 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα σας, θέλω να με βοηθήσετε λίγο με ένα θέμα. Έχω ένα usb stick (για ίντερνετ) της cosmote (Model: HUAWEI E3131A) . Επειδή έχω και μια κάρτα SIM για ιντερνετ της Vodafone μου είπαν ότι μπορώ να την βάλω στο στικ της cosmote και να λειτουργήσω το stik κανονικά. Την έβαλα μέσα την κάρτα και δεν λειτουργεί. Προφανώς ή θέλει άλλο λογισμικό ή κάποιες ρυθμίσεις. Μπορείτε να μου πείτε τι μπορώ να κάνω?
xinetd Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Επειδη το να σου εξηγησω πως να φτιαξεις το δικο σου dashboard για Huawei 3G sticks ειναι δυσκολο αυτη τη στιγμη καθως θελει χρονο, παρε το δικο μου dashboard, που ειναι ετοιμο. http://www7.zippyshare.com/v/45241923/file.html 1.Βγαλε τη SIM. 2. Πρεπει να εχεις ηδη εγκατεστημενο το προγραμμα και τους drivers της Cosmote/Vodafone/Wind για να δει ο updater το στικακι και να κανει το update. 3. Δεν κλεινεις PC, δεν βγαζεις ρευμα, κλεινεις ολα τα προγραμματα και δεν αγγιζεις τιποτα οσο γινεται το update. 4. Μολις ολοκληρωθει, βγαζεις το στικακι απο την θυρα USB, κανεις απεγκατασταση το προγραμμα της cosmote/vodafone/wind και τους drivers και μετα το ξανατοποθετεις (βαζεις και την SIM), για να κανεις πλεον την νεα εγκατασταση με τους νεους drivers και το νεο προγραμμα. Πλεον το στικακι σου θα παιζει με ολους τους providers... Προσοχη: Αν η Cosmote/Vodafone/Wind δεν προσφερει για download το δικο της dashboard, δεν υπαρχει τροπος να γυρισεις πισω στο παλιο. 3
babis_89 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Επειδη το να σου εξηγησω πως να φτιαξεις το δικο σου dashboard για Huawei 3G sticks ειναι δυσκολο αυτη τη στιγμη καθως θελει χρονο, παρε το δικο μου dashboard, που ειναι ετοιμο. http://www7.zippyshare.com/v/45241923/file.html 1.Βγαλε τη SIM. 2. Πρεπει να εχεις ηδη εγκατεστημενο το προγραμμα και τους drivers της Cosmote/Vodafone/Wind για να δει ο updater το στικακι και να κανει το update. 3. Δεν κλεινεις PC, δεν βγαζεις ρευμα, κλεινεις ολα τα προγραμματα και δεν αγγιζεις τιποτα οσο γινεται το update. 4. Μολις ολοκληρωθει, βγαζεις το στικακι απο την θυρα USB, κανεις απεγκατασταση το προγραμμα της cosmote/vodafone/wind και τους drivers και μετα το ξανατοποθετεις (βαζεις και την SIM), για να κανεις πλεον την νεα εγκατασταση με τους νεους drivers και το νεο προγραμμα. Πλεον το στικακι σου θα παιζει με ολους τους providers... Προσοχη: Αν η Cosmote/Vodafone/Wind δεν προσφερει για download το δικο της dashboard, δεν υπαρχει τροπος να γυρισεις πισω στο παλιο. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.. Αλλά μια ερώτηση ακόμα. Πρέπει να φτιάξω κάποιο όνομα προφίλ ή κάτι άλλο? Ή το λειτουργώ κανονικά έτσι?
xinetd Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Κοιτα, εγω εχω cosmote και οι ρυθμισεις του προφιλ ειναι αποθηκευμενες στη SIM, οποτε μολις βαζω το στικακι, τραβιεται αυτοματα το προφιλ απο την SIM στην εφαρμογη της Huawei και ετσι δεν χρειαζεται να κανω τιποτα. Μονο connect παταω. Δεν ξερω τι γινεται με τις SIM της Voda/Wind, αλλα και να θελει προφιλ, απλα το APN συμπληρωνεις, και αν θελει κανα username/password. Το τηλεφωνο για κληση ειναι το *99#, αν χρειαστει πουθενα. Πιθανολογω παντως πως δεν θα χρειστει να φτιαξεις προφιλ... Edit: Στο dashboard εχω βαλει τα επισημα downloads που δινει η Huawei (drivers/software). Εχω βαλει και linux drivers, αν και δεν χρειαζονται, και επισης εχω προσθεσει και το "mobile doctor", για troubleshooting, αν χρειαστει ποτέ...
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 μπορεις να απενεργοποιησεις και το Pin τελεως αμα θες απο την καρτα. επισης προσεχε με το apn αμα το βαλεις γιατι συνηθως ο παροχος εχει 2 apn.ενα που ειναι για τους περισσοτερους που βγαινεις διαμεσω Proxy να το πουμε ετσι και ενα που ειναι για αυτους που εχουν πληρωσει για υπηρεσια που σε βγαζει με dynamic ip και οχι διαμεσω proxy.(περιπτωσεις που εχουν φωτοβολταικα παρκα) και θελουν να βλεπους τις καμερες.διοτι αμα βγαινεις απο proxy δεν μπορεις να κανεις port forward.
lafs Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Επειδη το να σου εξηγησω πως να φτιαξεις το δικο σου dashboard για Huawei 3G sticks ειναι δυσκολο αυτη τη στιγμη καθως θελει χρονο, παρε το δικο μου dashboard, που ειναι ετοιμο. http://www7.zippyshare.com/v/45241923/file.html 1.Βγαλε τη SIM. 2. Πρεπει να εχεις ηδη εγκατεστημενο το προγραμμα και τους drivers της Cosmote/Vodafone/Wind για να δει ο updater το στικακι και να κανει το update. 3. Δεν κλεινεις PC, δεν βγαζεις ρευμα, κλεινεις ολα τα προγραμματα και δεν αγγιζεις τιποτα οσο γινεται το update. 4. Μολις ολοκληρωθει, βγαζεις το στικακι απο την θυρα USB, κανεις απεγκατασταση το προγραμμα της cosmote/vodafone/wind και τους drivers και μετα το ξανατοποθετεις (βαζεις και την SIM), για να κανεις πλεον την νεα εγκατασταση με τους νεους drivers και το νεο προγραμμα. Πλεον το στικακι σου θα παιζει με ολους τους providers... Προσοχη: Αν η Cosmote/Vodafone/Wind δεν προσφερει για download το δικο της dashboard, δεν υπαρχει τροπος να γυρισεις πισω στο παλιο. είσαι και γμ τα παιδιά να σαι καλά!!!!!!!!
alejandros Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Επειδη το να σου εξηγησω πως να φτιαξεις το δικο σου dashboard για Huawei 3G sticks ειναι δυσκολο αυτη τη στιγμη καθως θελει χρονο, παρε το δικο μου dashboard, που ειναι ετοιμο. http://www7.zippyshare.com/v/45241923/file.html 1.Βγαλε τη SIM. 2. Πρεπει να εχεις ηδη εγκατεστημενο το προγραμμα και τους drivers της Cosmote/Vodafone/Wind για να δει ο updater το στικακι και να κανει το update. 3. Δεν κλεινεις PC, δεν βγαζεις ρευμα, κλεινεις ολα τα προγραμματα και δεν αγγιζεις τιποτα οσο γινεται το update. 4. Μολις ολοκληρωθει, βγαζεις το στικακι απο την θυρα USB, κανεις απεγκατασταση το προγραμμα της cosmote/vodafone/wind και τους drivers και μετα το ξανατοποθετεις (βαζεις και την SIM), για να κανεις πλεον την νεα εγκατασταση με τους νεους drivers και το νεο προγραμμα. Πλεον το στικακι σου θα παιζει με ολους τους providers... Προσοχη: Αν η Cosmote/Vodafone/Wind δεν προσφερει για download το δικο της dashboard, δεν υπαρχει τροπος να γυρισεις πισω στο παλιο. Εχει κάποιος φίλος το εν λόγω dashboard;Για να το κατεβάσω;Το συγκεκριμένο αρχείο δεν ανοίγει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα