gambit84 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα, θελω να βαλω Internet στο χωριο με μια αξιοπρεπη ταχυτητα(οχι τιποτα το φοβερο) κ σκεφτομαι τι εταιρεια να διαλεξω. Τι πιστευετε ειναι πιο συμφερον (μαζι με κοστοσ ενργοποιησης κτλ)?
amalis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Η fortnhet είναι πολύ καλή και έχει και τις καλύτερες τιμές . κόστος ενεργοποίησης 34,90 ευρώ και μετά 29,90 το μήνα με 24 mbps και απεριόριστα αστικά και κινητά και αν θές έχει και nova άλλα 19,90 . αν θες κάτι πιο οικονομικό βάζεις απλό internet 24άρι και σταθερό με 15 ευρώ το μήνα και χρέωση0,0299 που είναι και η πιο φθηνή
yiannisT Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Θα σου πρότεινα να βάλεις ΟΤΕ. Μπορεί να πληρώνεις πέντε ευρώ παραπάνω το μήνα σε σχέση με άλλες εταιρείες, αλλά οτιδήποτε πρόβλημα δημιουργηθεί τους παίρνεις τηλέφωνο και στο φτιάχνουν αμέσως ή πας στο κατάστημα και δεν έχει ποτέ κολλήματα. Αυτά τουλάχιστον έχω βιώσει εγώ. Ενώ οι άλλες εταιρείες που σου λένε μέχρι 24Μbps μπορεί να σου δώσουν και κάτω από 2! ανάλογα με το πόσοι θα αγοράσουν το πακέτο και όπως μου έχουν πει γνωστοί μου πεδεύονται με τους τεχνικούς και κάποιες φορές είναι και χωρίς σήμα! Δηλαδή κοίτα: έχω μια δεξαμενή με νερό και δίνω εγώ νερό σε δέκα βρύσες. Εάν φτιάξει κάποιος μια ίδια δεξαμενή δίπλα μου και δίνει νερό σε είκοσι βρύσες με χαμηλότερο κόστος, τότε θεωρητικά συμφέρει, στην πράξη όμως φτάνει αρκετά λιγότερο νερό σε κάθε έναν. Έχω δει ανθρώπους που εντάξει πληρώνουν 25 ευρώ το μήνα για σύνδεση... μέχρι 24. Το αποτέλεσμα είναι να έχουν σχεδόν πάντα 1.5 download και 0.5 upload. Με 40 ευρώ το μήνα, εννοείται βέβαια με τηλέφωνα απεριόριστα και όλα τα σχετικά, έχεις VDSL ΟΤΕ που πιάνει πάντα 30 download και 2.5 upload. Η διαφορά είναι μέρα με τη νύχτα. Αυτό λοιπόν το μέχρι να το προσέχεις. Θα σου έλεγα, επειδή δε θέλεις μεγάλες ταχύτητες, απλά να σερφάρεις άνετα και να βλέπεις βιντεάκια, να βάλεις την απλή 2Mbps σύνδεση του ΟΤΕ στο χωριό. Αν τώρα σκέφτεσαι να ενώσεις και δεύτερο υπολογιστή ή στην πράξη δεις πως αρχίζεις και παίζεις παιχνίδια που χρειάζονται πολύ γρήγορη σύνδεση, ή κατεβάζεις μεγάλα αρχεία, τότε πας κατευθείαν σε VDSL και όχι σε 24Μbps γιατί η τιμή είναι σχεδόν ίδια αλλά η διαφορά στην ταχύτητα ασύγκριτη.
Hopi Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Η fortnhet είναι πολύ καλή και έχει και τις καλύτερες τιμές . κόστος ενεργοποίησης 34,90 ευρώ και μετά 29,90 το μήνα με 24 mbps και απεριόριστα αστικά και κινητά και αν θές έχει και nova άλλα 19,90 . αν θες κάτι πιο οικονομικό βάζεις απλό internet 24άρι και σταθερό με 15 ευρώ το μήνα και χρέωση0,0299 που είναι και η πιο φθηνή Υπέρογκες χρεώσεις, ανύπαρκτο μέλλον (χρωστάνε και της Μιχαλούς) και εξυπηρέτησε πελατών για κλάματα. Προσωπική άποψη θα επέλεγα Wind. Αν το συνδυάσεις και με κινητό οι τιμές που πετυχαίνεις είναι μακράν οι πιο χαμηλές της αγοράς. Σε ποια περιοχή μένεις φίλε gambit84;
amalis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Υπέρογκες χρεώσεις, ανύπαρκτο μέλλον (χρωστάνε και της Μιχαλούς) και εξυπηρέτησε πελατών για κλάματα. Προσωπική άποψη θα επέλεγα Wind. Αν το συνδυάσεις και με κινητό οι τιμές που πετυχαίνεις είναι μακράν οι πιο χαμηλές της αγοράς. Σε ποια περιοχή μένεις φίλε gambit84; δυστυχώς και εγώ και οι φίλοι μου είμαστε απογοητευμένοι με wind γτ είχαμε χαμηλές ταχύτητες και όλο αποσυνδέσεις και είχανε σπάσει τα νεύρα μου . Ανέφερα τη forthnet καθώς έχει μεγαλή δυναμική και εγώ δεν έχω κάποιο παράπονο .όσο για τον οτε αν του περισσεύουν τα λεφτά και θέλει να πάει στο οτε που κανείς δεν μπορεί να εγγυήθει ότι θα έχει μεγαλύτερες ταχύτητες από άλλους παρόχους
YiannEle Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Προσωπική άποψη θα επέλεγα Wind. Αν το συνδυάσεις και με κινητό οι τιμές που πετυχαίνεις είναι μακράν οι πιο χαμηλές της αγοράς. Είναι όντως η πιο φτηνή -ειδικά στις συνδυαστικές προσφορές. Όσο για αποσυνδέσεις, προσωπικά έχω σχεδόν μηδαμινές και απο ταχύτητα πολύ καλά...
nik1234 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Αυτή τη στιγμή το πιο φθηνό πακέτο είναι η forthnet με 15 ευρώ το μήνα αν προπληρώσεις για ένα χρόνο και αν θες με 2ευρώ επιπλέον απεριόριστα αστικά και αστική χρέωση σε κινητά . με όλα αυτά δεν έχω δει κάτι πιο οικονομικό ....
dimopou Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 ο οτε είχε τη φήμη από παλιά ότι είχε το καλύτερο δίκτυο ....τώρα πλέον αλλάξαν τα πράγματα και ο οτε έχει μείνει πίσω στις τιμές αφού πλέον είναι ο πιο ακριβός προσφέροντας τις ίδιες υπηρεσίες με τους άλλους παρόχους
gambit84 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 βασικα αποοτι ειδα στην περιοχη (Κυμη ευβοιας) μαλλον μονο ΟΤΕ υποστηριζει
SakafliaC Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 ο οτε είχε τη φήμη από παλιά ότι είχε το καλύτερο δίκτυο ....τώρα πλέον αλλάξαν τα πράγματα και ο οτε έχει μείνει πίσω στις τιμές αφού πλέον είναι ο πιο ακριβός προσφέροντας τις ίδιες υπηρεσίες με τους άλλους παρόχους Δε μπορεί και να θέλει να έχει τις ίδιες τιμές με τους εναλλακτικούς ο ΟΤΕ απ όσο ξέρω φίλε μου..
Rizas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Αυτά που λέτε περί εταιριών εχουν αρχίσει να γίνονται κουραστικά.Όλες απο τις ίδιες γραμμές και τα ίδια καλώδια περνάνε και πιο συγκεκριμένα απο τα καλώδια του ΟΤΕ μιας και όλα τα δίκτυα των ιδιωτών είναι δανεικά απο τον ΟΤΕ!Οι μόνες διαφορές που υπάρχουν απο εταιρία σε εταιρία είναι στην εξυπηρέτηση και στις προσφορές!Όταν εισαι εντος ατικής δεν μπορείς να μιλας για ταχύτητες αν δεν εχεις σημαίνει οτι ή είσαι μακριά απο το Αστικό Κέντρο ή οτι έχουν προβλημα οι καλωδιώσεις του σπιτιού σου!! Κατά τα άλλα όλες οι εταιρίες μέχρι τα σπίτια μας όλες το ίδιο είναι με μικρές αποκλίσεις στα kbps και μιλάω για διαφορές πχ 9-10-11 όχι 24-10-2. Τα προβλήματα φαντάζομαι αρχίζουν εκτός αττικής σε κανα χωριό κανα νησί κτλ που εκεί είναι πιο περιορισμένοι στις επιλογές και αν μη τι άλλο στην Ελλάδα ζούμε οπότε θα υπάρχει και κάποιου είδους παραμέληση σε αυτές τις περιοχές!! Υ.Γ Φιλικά πάντα την γνώμη μου λέω δεν είμαι και κανας ειδικός!! 1
Hopi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 δυστυχώς και εγώ και οι φίλοι μου είμαστε απογοητευμένοι με wind γτ είχαμε χαμηλές ταχύτητες και όλο αποσυνδέσεις και είχανε σπάσει τα νεύρα μου . Ανέφερα τη forthnet καθώς έχει μεγαλή δυναμική και εγώ δεν έχω κάποιο παράπονο .όσο για τον οτε αν του περισσεύουν τα λεφτά και θέλει να πάει στο οτε που κανείς δεν μπορεί να εγγυήθει ότι θα έχει μεγαλύτερες ταχύτητες από άλλους παρόχους Τελικά τα πάντα είναι υποκειμενικά. Προσωπικά πρότεινα Wind γιατί δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα μαζί τους. Αντιθέτως είναι ο μόνος πάροχος μαζί με τον ΟΤΕ που έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα, ο οποίος λειτουργεί αξιόπιστα, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Και όλα αυτά χωρίς να πληρώνω κάθε μήνα μια περιουσία
nimorio Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 εγώ πάντως έβαλα πρόσφατα forthnet λόγω του ότι έχει τα πιο φθηνά πακέτα και από δίκτυο μέχρι στογμής είναι ολα οκ και στις ταχύτητες και στο δίκτυο
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Ήθελα να 'ξερα πόσοι από όλους που έχετε ποστάρει μένετε σε χωριά ή έστω σε μικρές κωμοπόλεις.Τι νομίζετε, πως έχουν τα πάντα όπως στην Αθήνα;Πως ο τεχνικός σε περίπτωση βλάβης(συχνό φαινόμενο του χειμώνα)είναι δίπλα σου;Όποιος είναι σε τέτοια μέρη το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξει είναι η εξυπηρέτηση και μετά οι τιμές.Δυστυχώς, για την Ελλάδα (του adsl) έτσι είναι τα πράγματα. Φταίει όμως και ο ts, που δεν έκανε έρευνα αγοράς και πετά ένα post εδώ μέσα χωρίς να ξέρει ποιοι πάροχοι μπορούν να του δώσουν ίντερνετ.
geekas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Εγώ θα σου πρότεινα Wind, έχει πολύ καλές τιμές και είναι αρκετά αξιόπιστη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα