pirotouvlo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Πρόσφατα πήρα ένα daytona dy 50cc.Αρκετά καλό μπορώ να πω για τα λεφτά του και δεν καίει σχεδόν τίποτα.Έχω κάνει ήδη 330 χλμ και έχω το πρώτο service στα 500.Βασικά κάνω αυτό το ποστ για να μάθω αμα κάνω καλό στρώσιμο.Λοιπόν καταρχάς αφήνω την μηχανή να ζεσταθεί 2-3 λεπτά και ύστερα ξεκινάω , νομίζω καλό είναι.Σε αλλαγές ταχυτήτων τώρα (δεν έχει στροφόμετρο) βάζω αρκετά νωρίς πρώτη γιατί δεν αντέχει και πολλές στροφές και μετά με το αυτί μου αλλάζω τις υπόλοιπες , δεν αφήνω να έχει πολλές στροφές για 2η στα 5 χλμ για 3ή στα 10 και για 4η στα 18-20 και το ανοίγω στην βόλτα 20-30 χλμ... Μπορώ να πάω πιο γρήγορα (το έχω ανοίξει μια φορά στα 40 χλμ/ωρα) αλλα δεν θέλω για να μην το ζορίσω.Αποφεύγω τις ανηφόρες και την οδήγηση με πολυ χαμηλές στροφές και αντίστοιχα πολύ υψηλές.Περιμένω γνώμες απο τους μάστερ Eυχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Έχω την εντύπωση ότι αν αποφύγεις δικάβαλα, τρελές ανηφόρες και "σπασίματα" και οδηγάς σαν μπάρμπας (κάπως νωρίς τις αλλαγές και προοδευτικό άνοιγμα) είσαι μια χαρά. Μην σε αγχώνει κιόλας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα