Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, παιδια! θα ηθελα να ρωτησω, εχω το συστημα της υπογραφης μου, προτεινετε να εχω ενεργοποιημενη την ενσωματωμενη καρτα γραφικων του επεξεργαστη? βοηθαει την 480? δλδ, εννοω οταν παιζω ενα παιχνιδι  η ενσωματωμενη μπορει να κανει τις διεργασιες των windows με αλλα λογια να κανει ολες τις αλλες δουλειες και να ξελαφρωνει την 480 που ασχολειται με το παιχνιδι? :huh:

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι μπορούν να λειτουργούν και οι 2 ταυτόχρονα , παντως η 480 ειναι σίγουρα καλύτερη απο την ενσωματομένη και εντάξει η κάρτα γραφικών δεν κανει και πολλές διεργασίες στα windows αν δεν εχει σχέση με γραφικά και ειδικά 3d , εκει αναλαμβάνει ο επεξεργαστής κυρίως.

Δημοσ.

οτι λειτουργουν και οι δυο λειτουργουν, το θεμα ειναι οτι κανει τιποτα η ενσωματομενη? εννοειται οτι η 480 ειναι κλασσεις ανωτερη απο την 4600 της ιντελ.

Δημοσ.

Η κάρτα γραφικών αμα δεν λειτουργείς / χρησιμοποιείς πρόγραμμα που να εχει σχέση με γραφικά κυρίως 3d δεν κανει και κατι ιδιαίτερο οσο αφορά οταν ο υπολογιστής τρέχει προγράμματα, κυριως ο επεξεργαστής παίζει ρόλο οποτε μην σε απασχολεί ιδιαίτερα αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...