Zandim Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Τραγική εφαρμογή. οταν ομως οι περισσοτεροι φιλοι και συγγενεις εχουν εξοικειωθει με αυτη ειναι λογικο να τη χρησιμοποιουμε. πολλα προβληματα ομως, και χωρις λογο τοσα προβληματα.. κανεις αναβαθμιση , αλλαζει το ui σε πιο ωραιο-χρηστικο, ομως χανεις το βιντεο ή τον ηχο. Πολλα smartphones εχουν προβληματα μετα την αναβαθμιση. Και το κακο ειναι πως δε κανει log in με την παλια εκδοση
_filippos_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 το κακό έγινε απο τότε που το αγόραση η MS 1
Kostas75 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 <p>Τραγική εφαρμογή.</p> Όσοι το κράζετε, προτείνετε εναλλακτική εφαρμογή. Sent from my iPhone using Insomnia 2
Windows8 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 οταν ομως οι περισσοτεροι φιλοι και συγγενεις εχουν εξοικειωθει με αυτη ειναι λογικο να τη χρησιμοποιουμε. πολλα προβληματα ομως, και χωρις λογο τοσα προβληματα.. κανεις αναβαθμιση , αλλαζει το ui σε πιο ωραιο-χρηστικο, ομως χανεις το βιντεο ή τον ηχο. Πολλα smartphones εχουν προβληματα μετα την αναβαθμιση. Και το κακο ειναι πως δε κανει log in με την παλια εκδοση Αυτά συμβαινουν σε αυτους που εχουν αντροιντ, εγω με Γουιντοους 7, 8 και οι φιλοι μου με αιφον δεν ειχαν ποτε θεμα Επισης, το σκαιπ στο μετρο σε εμενα μια χαρα λειτουργει, δεχομαι μηνυματα συνεχεια, απλα τσεκαρετε λιγο τις ρυθμισεις και μοντάρετε το όπως ακριβως θελετε εσεις.
KilliK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 το κακό έγινε απο τότε που το αγόραση η MS μαλλον το αντιθετο συνεβη, 2
phanispal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Αυτά συμβαινουν σε αυτους που εχουν αντροιντ, εγω με Γουιντοους 7, 8 και οι φιλοι μου με αιφον δεν ειχαν ποτε θεμα Επισης, το σκαιπ στο μετρο σε εμενα μια χαρα λειτουργει, δεχομαι μηνυματα συνεχεια, απλα τσεκαρετε λιγο τις ρυθμισεις και μοντάρετε το όπως ακριβως θελετε εσεις. Still_Shady, is that you?
michael92 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Skype, το νέο msn. Θα πάρει πόδι σύντομα... 1
nageorg Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Καλα τα διαφημιστικα δεν πειραξαν κανενα μονο το sync?????
crlt Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δεν πίστευα ποτέ ότι θα γίνει αλήθεια αυτό το όνειρο Αφού να φανταστείτε στο iphone (τουλάχιστον) είχαν βάλει μετά από update ειδικό κουμπί για να μαρκάρουμε ως αναγνωσμένα όλα τα messages. Ούτε αυτοί πίστευαν ότι θα τα καταφέρουν...
NoD Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Όσοι το κράζετε, προτείνετε εναλλακτική εφαρμογή. Sent from my iPhone using Insomnia Google hangouts. Βιντεοκλήσεις άνω των 2 ατόμων δωρεάν. 2
ioannouandrew Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Όσοι το κράζετε, προτείνετε εναλλακτική εφαρμογή. Sent from my iPhone using Insomnia Δεν το κράζω, αλλά άμα θες μια καλή εναλλακτική oovoo. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές καλές, το σημαντικό θέμα είναι πόσο διαδεδομένες είναι και πόσες από τις επαφές σου χρησιμοποιούν την εκάστοτε εφαρμογή.
BritGreek Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δεν το κράζω, αλλά άμα θες μια καλή εναλλακτική oovoo. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές καλές, το σημαντικό θέμα είναι πόσο διαδεδομένες είναι και πόσες από τις επαφές σου χρησιμοποιούν την εκάστοτε εφαρμογή. Δυστυχώς, όμως, καμία από τις εναλλακτικές λύσεις δεν έχει την ποιότητα εικόνας και ήχου του skype. Ειδικά το oovoo. Άσε που σε εταιρικό περιβάλλον, κανείς δεν χρησιμοποιεί τα υπόλοιπα, έχοντας καθιερώσει το skype. Άρα, αναγκαστικά παίζουμε μ' αυτό. Έστω και με τον client για linux στη δική μου περίπτωση, ο οποίος έχει χειρότερη ποιότητα σε σχέση με αυτόν των win.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα