Hal9000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ένα από τα χαρακτηριστικότερα "προβλήματα" του Skype, ετοιμάζεται να αποτελέσει παρελθόν με βάση το σημερινό άρθρο που ανέβηκε στο επίσημο blog της υπηρεσίας.Το πρόβλημα αφορά τα γραπτά μηνύματα που ανταλλάσουν οι χρήστες και τα οποία θα πρέπει αναγκαστικά να τα κατεβάσει αν τυχόν συνδεθεί είτε από άλλο υπολογιστή είτε από άλλο smartphone στο οποίο τρέχει την εφαρμογή του Skype. Μόλις συνδεθεί για παράδειγμα σε μία από τις εφαρμογές του Skype, τότε ξεκινάει και το κατέβασμα των συνομιλιών ακόμα και αν αυτές είναι πολύ παλιές, κάτι που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην εφαρμογή όπως καθυστερημένη απόκριση. Χωρίς να δώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, η ομάδα πίσω από το Skype δηλώνει ότι «τους επόμενους μήνες» το Skype θα συγχρονίζει τους γραπτούς διαλόγους μεταξύ των χρηστών του από όποια συσκευή και αν αυτοί συνδεθούν. Η κίνηση αυτή είναι αποτέλεσμα της εξέλιξης χρήσης της εφαρμογής από τους χρήστες όπου αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν διαφορετικές συσκευές και πλατφόρμες ώστε να συνδεθούν στην υπηρεσία. Επιπλέον στο blog του, η ομάδα του Skype αναφέρει και άλλες αλλαγές που έρχονται σύντομα όως η βελτιωμένη εγγραφή, μεγαλύτερη ασφάλεια στο λογαριασμό του χρήστη αλλά και τη βελτίωση των συνομιλιών από Skype σε Skype. Όλες τις λεπτομέρειες μπορείτε να τις διαβάσετε από το παρακάτω σύνδεσμο Site: Skype Blog
Zandim Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ας κοιταξουν να φτιαξουν τα προβληματα με τις βιντεοκλησεις. Οποιος βαζει skype τον ενδιαφερουν πρωτα οι βιντεοκλησεις. Σε πολλα smartphones μετα την αναβαθμιση δεν παιζει ο ηχος, ενω -αν ειναι δυνατον- στο καινουριο nexus 7 στη βιντεοκληση ζουμαρει την καμερα καθιστωντας τη βιντεοκληση δυσχρηστη-αχρηστη 3
F i L Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Να επισημάνω οτι λόγω αυτής της ηλίθιας αρχιτεκτονικής του skype η δόνηση του κινητού μου χάλασε..Πρώτη φορά που κατέβασα το skype στο android μόλις το άνοιξα άρχισε να κατεβάζε ΤΑ ΠΑΝΤΑ (λες και τα χρειαζόμουν..) και το κινητό δονούταν όσο κατέβαζε (λόγω notifications), δηλαδή για κανα 10λεπτο. Από τότε μόνο viber. Κανονικά μήνυση έπρεπε να τους κάνω.. 7
Galatea Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Επίσης, ας κοιτάξουν να σουλουπώσουν και τη metro έκδοση για τα Windows 8. Τη χρησιμοποίησα ένα φεγγάρι (ομολογώ με βόλεψε από πλευράς πρακτικότητας και multitasking) αλλά τα μηνύματα των άλλων μου έρχονταν κυριολεκτικά 5 λεπτά αργότερα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 tabs να δούμε πότε θα βάλουν... 2
RellikEht Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Επίσης, ας κοιτάξουν να σουλουπώσουν και τη metro έκδοση για τα Windows 8. Τη χρησιμοποίησα ένα φεγγάρι (ομολογώ με βόλεψε από πλευράς πρακτικότητας και multitasking) αλλά τα μηνύματα των άλλων μου έρχονταν κυριολεκτικά 5 λεπτά αργότερα... Το πρόβλημα δεν είμαι μόνο στο skype αλλά σε όλες τι εφαρμογές metro μετά από 5 sec γίνονται ανενεργές για να μην καταναλώνουν επεξεργαστική ισχύ κτλπ. Και στην ουσία βλέπεις το μήνυμα όταν μπεις πάλι στην εφαρμογή δηλ ελαστιχοποιημένο = κλειστό μπορείς να το λύσεις αυτό το πρόβλημα αν το έχεις ανοιχτό στην άκρη τις οθόνης split screen νομίζω λέγετε
ektor7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Το πρόβλημα δεν είμαι μόνο στο skype αλλά σε όλες τι εφαρμογές metro μετά από 5 sec γίνονται ανενεργές για να μην καταναλώνουν επεξεργαστική ισχύ κτλπ. Και στην ουσία βλέπεις το μήνυμα όταν μπεις πάλι στην εφαρμογή δηλ ελαστιχοποιημένο = κλειστό μπορείς να το λύσεις αυτό το πρόβλημα αν το έχεις ανοιχτό στην άκρη τις οθόνης split screen νομίζω λέγετε Εισαι σε local account ή σε ms account?Γιατι αν θυμάμαι καλα οταν εισαι σε ms account δέχεσαι κανονικα τα μηνύματα,ακομη κι αν ειναι κλειστη η εφαρμογη!
BadBoy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Αυτό το είδατε; https://support.skype.com/en/faq/FA12349/skype-says-my-application-will-stop-working-with-skype-in-december-2013-why-is-that Έχει κανείς ιδέα πώς θα μπορούμε να ηχογραφούμε, αφού σταματήσουν να δουλεύουν όλες οι εφαρμογές;
NoD Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Τραγική εφαρμογή. Έχει αρχίσει να γίνεται, συμφωνώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα