IKARIWTHS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Καλημερα παιδιά ,εχω μια απορία σχετικά με αυτο το πρότυπο ,πχ η apple έβαλε επιλογή να πάρεις το μηχάνημα με ssd PCI express ,και μήνα ειναι πιο γρήγορα απο το απλό ssd sata 3.σαν υλοποίηση πως γίνεται ρε παιδιά ,κουμπωνεις έναν οποιονδήποτε ssd σε ένα κοντρολερ PCI express ?και έχεις πολλαπλάσιες επιδωσεις;η θέλει και ειδικού τύπου ssd ? Sent from my iPhone using Insomnia
Σαϊνόμπι Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 παραδειγμα: http://www.skroutz.gr/s/363411/OCZ-RevoDrive-3-PCI-Express-SSD-120GB.html
IKARIWTHS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ναι τους θυμάμαι απο παλιά αυτούς ,άρα ειναι αλλού τύπου σκληροί δίσκοι έτσι ;δε μπορω πχ να Παρω σύστημα με υποδοχή ssd PCI express και να κουμπώσω απλό ssd Sent from my iPhone using Insomnia
Σαϊνόμπι Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 δεν νομιζω οτι εχει καποια ιδιαιτερη υποδοχη, απλα κουμπωνει πανω στηνς pci-e θυρα της μητρικης. και επειτα εννοειται οτι αν θες βαζεις και αλλον ssd σε sata υποδοχη της μητρικης
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 το θέμα είναι αν θα αξιοποιείς τις καλύτερες επιδόσεις, μιας και 290 euro για 120gb είναι πάρα πολλά πλέον..
IKARIWTHS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 βασικα τα καινουρια μοντελα για μακ εχουν επιλογη για pci express ssd,αλλα πρεπει να τα ακούμπησεις καλα στην apple,ηθελα να μαθω το αν παραμενει η ιδια υποδοχη σατα και αν μπορω να βαλω εναν κλασικα sata σκληρο πανω ετσι ωστε να γλυτωσω χρηματα και να εχω καλυτερες επιδόσεις ,μαλλον οχι ομως,πρεπει να υπαρχει ανασχεδιασμος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 για imac λες ή για macbook?
IKARIWTHS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 προς το παρον imac η σκεψη μου ομως ηταν για το mac mini που θα ερθει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 το mac mini δεν νομίζω ότι θα χωράει pci-e ssd, μάλλον για msata ssd...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 τότε εννοείς mini pci-e ssd... γιατί οι pci-e ssd που είδες στο post #2 είναι σαν κάρτες ήχου σταθερών, μεγάλοι...
IKARIWTHS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 δε το ηξερα,εστω λοιπον,αυτου του ειδους οι δισκοι δεν εχουν συμβατοτητα με προιγουμενους ssd e?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 μπαίνουν σε συγκεκριμένες θύρες, όχι σε sata που μπαίνουν οι hdd/ssd...
iTechBlogGr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 δεν μας είπες όμως το αν σκέφτεσαι να αγοράσει αν έχεις αγοράσει και τι ακριβώς θέλεις να κάνεις μ'αυτό που θέλεις να αγοράσεις μήπω και σε βοηθήσουμε καλύτερα. γιατί έχω ακούσει κάτι κουφά παίρνω imac για να παίζω παιχνίδια κλπ και κοντεύω να πηδήξω από το μπαλκόνι μου.
IKARIWTHS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μαλλον δε διαβαζεις καλα,..Σκεφτομαι λοιπον να παρω το μακ μινι ,μαλλον θα εχει pci express οπως και τα υπολοιπα φετινά μοντελα της εταιριας.Αναρωτιεμαι αν αξιζει να το παρω με απλο σκληρο η οχι. Αν παραδειγματος χάριν αλλαζε μονο ο controller και ειχα τη δυνατοτητα να εγκαταστησω εναν σατα και να εκμεταλευτω τη ταχυτητα θα το εκανα.Αν ομως το μινι pci παιρνει μη εμπορικους δισκους θα το παρω ετοιμο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα