Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδιά ,εχω μια απορία σχετικά με αυτο το πρότυπο ,πχ η apple έβαλε επιλογή να πάρεις το μηχάνημα με ssd PCI express ,και μήνα ειναι πιο γρήγορα απο το απλό ssd sata 3.σαν υλοποίηση πως γίνεται ρε παιδιά ,κουμπωνεις έναν οποιονδήποτε ssd σε ένα κοντρολερ PCI express ?και έχεις πολλαπλάσιες επιδωσεις;η θέλει και ειδικού τύπου ssd ?

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ναι τους θυμάμαι απο παλιά αυτούς ,άρα ειναι αλλού τύπου σκληροί δίσκοι έτσι ;δε μπορω πχ να Παρω σύστημα με υποδοχή ssd PCI express και να κουμπώσω απλό ssd

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι εχει καποια ιδιαιτερη υποδοχη, απλα κουμπωνει πανω στηνς pci-e θυρα της μητρικης.

και επειτα εννοειται οτι αν θες βαζεις και αλλον ssd σε sata υποδοχη της μητρικης

• Super Moderators
Δημοσ.

το θέμα είναι αν θα αξιοποιείς τις καλύτερες επιδόσεις, μιας και 290 euro για 120gb είναι πάρα πολλά πλέον..

Δημοσ.

βασικα τα καινουρια μοντελα για μακ εχουν επιλογη για pci express ssd,αλλα πρεπει να τα ακούμπησεις καλα στην apple,ηθελα να μαθω το αν παραμενει η ιδια υποδοχη σατα και αν μπορω να βαλω εναν κλασικα sata  σκληρο πανω ετσι ωστε να γλυτωσω χρηματα και να εχω καλυτερες επιδόσεις ,μαλλον οχι ομως,πρεπει να υπαρχει ανασχεδιασμος

• Super Moderators
Δημοσ.

τότε εννοείς mini pci-e ssd...

γιατί οι pci-e ssd που είδες στο post #2 είναι σαν κάρτες ήχου σταθερών, μεγάλοι...

Δημοσ.

δεν μας είπες όμως το αν σκέφτεσαι να αγοράσει αν έχεις αγοράσει και τι ακριβώς θέλεις να κάνεις μ'αυτό που θέλεις να αγοράσεις μήπω και σε βοηθήσουμε καλύτερα. γιατί έχω ακούσει κάτι κουφά παίρνω imac για να παίζω παιχνίδια κλπ και κοντεύω να πηδήξω από το μπαλκόνι μου.

Δημοσ.

Μαλλον δε διαβαζεις καλα,..Σκεφτομαι λοιπον  να παρω το μακ μινι ,μαλλον θα εχει pci express οπως και τα υπολοιπα φετινά μοντελα της εταιριας.Αναρωτιεμαι αν αξιζει να το παρω με απλο σκληρο η οχι. Αν παραδειγματος χάριν αλλαζε μονο ο controller και ειχα τη δυνατοτητα να εγκαταστησω εναν σατα και να εκμεταλευτω τη ταχυτητα θα το εκανα.Αν ομως το μινι pci  παιρνει μη εμπορικους δισκους θα το παρω ετοιμο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...