zoranb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Εκτός της κλασσικής σκόνης για αρμόστοκο που κυκλοφορεί για τα πλακάκια, μπορεί να βάλει κανείς σιλικόνη αντιμουχλική; Το έχει κάνει κανείς;
Cernic Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 γινετε φιλε μου απλα να ξερεις οτι μετα απο καιρο θα μαυρισει και αυτη...και αμα θες να την βγαλεις εχει λιγο πεδεμα...καλητερα αρμοστοκο αμα τοποθετηθει σωστα δεν εχει κανενα προβλημα... 1
zoranb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Σε κάποια σημεία ο αρμόστοκος έχει βγεί και έχει κάνει τρύπα, καλό λες είναι να βγάλω και ότι υπάρχει από αρμόστοκο και να τον ξαναπεράσω ή απλώς να περάσω από πάνω από όλα τα πλακάκια μια στρώση;
Cernic Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 αμα τον περασεις απο πανω δεν θα γινει δουλεια.... θα τον ξυσεις ολο με μια σπατουλα να αφαιρεθη ολος στο σημειο που θα βαλεις. προσοχη μην εχει φουσκωση και σου μεινει κανενα πλακακι στο χερι... το γεμιζεις καλα και μετα με το δακτιλο να παρει αυτη την στρογγυλαδα. αμα χρειαστεις οτιδιποτε πες μου! 1
zoranb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Πρέπει να πάρω αρμόστοκο σε ποσότητες των 4ων κιλών ή υπάρχουν και σε πιό μικρές ποσότητες;
Cernic Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 εξαρτατε την εταιρια πρεπει να βγαινουν και των 2 κιλων
zoranb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ένα άλλο θέμα είναι το πως θα αφαιρέσω το στόκο από τους αρμούς που είναι σχεδόν χιλιοστό το κενό και δεν βολεύει η σπάτουλα! Μάλλον κάτι σαν το εργαλείο των οδοντιάτρων χρειάζομαι που βγάζουν την πλάκα από τα δόντια! Τι λες;
Cernic Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 το προβλημα ειναι αναμεσα στην μπανιερα και το πλακακι? αναγκαστικα σπατουλα θα βαλεις πολυ προσεχτικα... τωρα αμα βρεις κατι αλλο που να μπορεις να το χρησιμοποιησεις καλητερα εσυ ξερεις!
zoranb Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Αααααα όχι, δεν πρόκειται για πλακάκια που συνορεύουν με τη μπανιέρα, πρόκειται για πλακάκια δαπέδου, που επειδή δεν υπάρχει μπανιέρα/ντουζιέρα τα ίδια πλακάκια αυτά είναι το δάπεδο τις ντουζιέρας!
Cernic Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 καταλαβα... και απο την μερα που θα κανεις την δουλεια την επομενη θα πεσει νερο...
zoranb Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 όχι εντάξει αυτό θα το αποφύγω, πόσες μέρες όμως θα θέλειγια να στεγνώσει κ να είναι έτοιμο για χρήση λες;
zoranb Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) 1. Ποιός θεωρείται καλός στόκος για τη συγκεκριμένη χρήση, σε χρώμα λευκό; 2. Οι λύσεις με αδιαβροχοποιητές είναι καλές; Eννοώ τα υγρά αυτά που σαν βερνίκα απλώνονται πάνω από τους αρμούς κ δεν τους αφήνουν να ποτίσουν με νερό κλπ. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2013 από zoranb
rhtoras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Στις 7/10/2013 στις 1:19 ΠΜ, Cernic είπε κοιτα 18 ωρες περιπου... Στις 7/10/2013 στις 1:09 ΠΜ, Cernic είπε καταλαβα... και απο την μερα που θα κανεις την δουλεια την επομενη θα πεσει νερο... Στις 7/10/2013 στις 12:57 ΠΜ, Cernic είπε το προβλημα ειναι αναμεσα στην μπανιερα και το πλακακι? αναγκαστικα σπατουλα θα βαλεις πολυ προσεχτικα... τωρα αμα βρεις κατι αλλο που να μπορεις να το χρησιμοποιησεις καλητερα εσυ ξερεις! Φίλε έχω πάθει το ίδιο και σκέφτομαι ή αντιμουχλική σιλικόνη ή αρμόστοκο. Είναι όμως δύσκολο βλέπω να βγει η σιλικόνη αν μαυρίσει και θέλει άλλαγμα. Επίσης θέλω να ξέρω αν βγάλω τον αρμό τι άλλα μπορεί να αντιμετωπίσω. Μιλάω για μπανιέρα προς πλακάκια τοίχου και από πλακάκια προς πλακάκια εκεί που δεν συνδέεται με τοίχο. Καμιά συμβουλή? Υ.γ. Υδραυλικός μου είπε για καλή αντιμουχλική σιλικόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις