ektor7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Εγώ ένα πράγμα ζητάω μόνο, να επεκταθεί το chrome και σαν file manager, ώστε να ανοίγεις τα αρχεία σου σε καρτέλες, όπως με το clover,Χ αλλά να είναι και πολύ γρήγορο και να ενώνεται με το παράθυρο των καρτελών του internet.Γιατι δε βαζεις βρε,το chrome os,παρα να το τρεχεις μεσα απο αλλο λογισμικο!Παντος δε βλεπω να κερδισει πολλα πραγματα με ολη αυτη τη ενεργεια! Δε ξερω ποσο καλα στημενο θα ειναι να κανει ολα αυτα στο metro περιβαλλον χωρις να δημιουργηθουν χιλιαδυο προβλήματα! 1
Nix Pixel Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 μπα τωρα δεν εχει κοντρα με την ms? Like we said before... Αν υπάρχει κέρδος, με ΚΑΝΕΝΑΝ δεν έχει κόντρα. Η Google γενικά υποστηρίζει Linux. Αλλά τι να το κάνει εκεί το Chrome OS; Να πάρει το μερίδιο του 1%; Όχι, θα πάει στο 95% (Windows). Καταλάβετε το, φιλίες και κόντρες σε εταιρίες ΔΕΝ υπάρχουν. Μόνο το κέρδος. As simple as that. 1
KwstasXt Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Like we said before... Αν υπάρχει κέρδος, με ΚΑΝΕΝΑΝ δεν έχει κόντρα. Η Google γενικά υποστηρίζει Linux. Αλλά τι να το κάνει εκεί το Chrome OS; Να πάρει το μερίδιο του 1%; Όχι, θα πάει στο 95% (Windows). Καταλάβετε το, φιλίες και κόντρες σε εταιρίες ΔΕΝ υπάρχουν. Μόνο το κέρδος. As simple as that. Με την apple τι κερδος εχει και την υποστηριζει; (πχ google maps στο iphone)
billxl Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Τώρα θα είναι πολύ κακιά η MS αν εμποδίσει να τρέχει ο Chrome στο modern ui; Ε, γούγλη; Με τα νάζια σου για το youtube στα WP;
nhzt Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Έβαλε και τον app launcher στον chrome, που θυμίζει start button... Και τον έβαλε παντού. Chrome (πάνω, στη νέα μπάρα), στην επιφάνεια εργασίας στα Windows, στο Chrome os (που το είχε από την αρχή)... Να δείτε που όταν θα έχει αναπτυχθεί το οικοσύστημα του chrome, τον περνάει και σε android, και μετα θα περάσει τα android σε λαπτοπ με οθόνες αφής, και θα λέει: 1) Θέλεγε touch; Πάρτε το πιο δημοφιλές mobile, touch-based λειτουργικό. 2) Θέλετε mouse & keyboard; Πάρτε Chrome OS. Κάτι τέτοιο, πιστεύω ότι θέλει να κάνει... Nαι , ναι και γω είδα στο όνειρό μου ότο το Seatάκι μου μια μέρα θα γίνει Mercedes.... Ωραία τώρα ξύπνα και έλα στον πραγματικό κόσμο , αρκετά ονειρεύτηκες.
nhzt Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Τελικά δεν καταλαβαίνω το χαιρέκακο ύφος μερικών για το ότι το Chrome OS τελικά κατάντησε app των Windows 8. Το ότι θα παίζει δηλαδή μέσα από Win8 είναι καλό και χαίρεστε; Εγώ δεν καταλαβαίνω επίσης τον ενθουσιασμό μερικών οι οποίοι έλεγαν οτι τα Win8 έχουν τελειώσει. Εδώ φαίνεται ότι όχι μόνο δεν τελείωσαν αλλά θα είναι το μοναδικό OS σε pc.
Nix Pixel Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 ... Το έχουμε πει ήδη. Τον ίδιο λόγο που έχει και στα Windows. Μεγάλο μερίδιο αγοράς.
Nix Pixel Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Nαι , ναι και γω είδα στο όνειρό μου ότο το Seatάκι μου μια μέρα θα γίνει Mercedes.... Ωραία τώρα ξύπνα και έλα στον πραγματικό κόσμο , αρκετά ονειρεύτηκες. Σαν να μην έφτανε η 1η χαζή πρόταση. Πρόσθεσες και δεύτερη. Έτσι, μην πάει χαμένο και το post. Στον κόσμο της τεχνολογίας, τα πάντα είναι πολύ εύκολο να αλλάξουν. Από την σωτηρία της Apple, που ήταν στο γκρεμό, την κυριαρχία της Google στην mobile αγορά ενώ ξεκίνησε σαν απλή μηχανή αναζήτηση, μέχρι και τη αποτυχία της άλλωτε παντοδύναμης Microsoft (έφτασε μέχρι και να κατηγορεί την Google για μονοπωλιο! Ποια; Η Microsoft!!!) σε μία τάχιστα αναπτυσσόμενη αγορά (αυτή των smartphones και των tablets). Οπότε, όχι, δε θέλω να έρθω στον "πραγματικό σου" κόσμο, των troll και των χωρίς νόημα απαντήσεων, αλλά θα παραμείνω στον δικό μου, που η ιστορία με έχει διδάξει, ότι σε έναν τόσο γρήγορα εξελισσόμενο χώρο, όπως αυτός της τεχνολογίας, όλα μπορούν να αλλάξουν. Επίσης, μάθε να απαντάς με επιχειρήματα, και όχι απλά να βγαίνει και να πετάς την ειρωνία σου και τη χολή σου.
dlsbabys Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Σωστός ο Nix Pixel. Ποτε θα χουμε επισημο download?
kallair Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Όλο αυτό είναι μια τεράστια ευκαιρια για την google για δωρεαν διαφήμιση του chrome OS της.. θα μάθει ο κόσμος what it's about το chrome OS και ίσως μελλοντικά στραφεί προς ένα chromebook.. so simple, so clever!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα