Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Για windows 7 κατεβαζεις αυτο το μικρο προγραμματακι Site: link ,προσεχεις στην εγκατασταση να ξετικαρεις οτι δεν χρειαζεσαι και μετα διαλεγεις απ' αυτη τη γκαλερι Site: link η μπορεις να βαλεις οποιοδηποτε δικο σου βιντεο με μορφη .wmv η .mpg Δες και ενα μικρο παραδειγμα Site: link
GIANNIS400 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Για windows 7 κατεβαζεις αυτο το μικρο προγραμματακι Site: link ,προσεχεις στην εγκατασταση να ξετικαρεις οτι δεν χρειαζεσαι και μετα διαλεγεις απ' αυτη τη γκαλερι Site: link η μπορεις να βαλεις οποιοδηποτε δικο σου βιντεο με μορφη .wmv η .mpg Δες και ενα μικρο παραδειγμα Site: link ρε φιλε παω να εγκαταστησω αυτο το προγραμμα και μου βγάζει οτι ειναι κακοφουλο προγραμμα και προκειτε για phising. δες στην εικονα που εβαλα.... ΑΣΕ ΠΟυ οταν παω να το εγκαταστησω δεν εγκαταστειτε, εχω win 7 ultimate 64bit
GIANNIS400 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 τελικα το εβαλα, κατεβασα διαφορα κινουμενα themes, γυρω στα 10 κατεβασα, τα επιλεγω ολα με ctl+a καnv δεξι κλικ και μετα παταω την επιλογη set a desktop background, παιζει λοιπον ενα κινουμενο θεμα στην επιφανεια εργασιας άλλα δεν παιζουν τα άλλα 9 που εχω επιλεξει, γιατι γινεται αυτο ξερεται? Δεν θα επρεπε να παιζουν και τα 10 κινουμενα themes?
poihths Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 καλα δεν σε ζαλιζει;;δοκιμασε να το κανεις screensaver οχι wallpaper 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 τελικα το εβαλα, κατεβασα διαφορα κινουμενα themes, γυρω στα 10 κατεβασα, τα επιλεγω ολα με ctl+a καnv δεξι κλικ και μετα παταω την επιλογη set a desktop background, παιζει λοιπον ενα κινουμενο θεμα στην επιφανεια εργασιας άλλα δεν παιζουν τα άλλα 9 που εχω επιλεξει, γιατι γινεται αυτο ξερεται? Δεν θα επρεπε να παιζουν και τα 10 κινουμενα themes? Το νοημα ειναι να παιζει 1 τη φορα,δεν γινεται αλλιως.Μολις το βαρεθεις,ξερεις,επιλεγεις αλλο,δεξι κλικ και σετ....Εγω παντως το βαριεμαι.Το αφηνω 2-3 μερες και μετα στα κλασσικα wallpapers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα