Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά υπήρχε κάποτε στα vista νομίζω μια επιλογή που μπορούσες να βάζεις βίντεο να παίζει στο φόντο η κάτι τέτοιο. Αν θυμάται κάποιος να πει πως λέγεται

Δημοσ.

Και με το VLC γίνετε αλλά αυτό.! Βίντεο! που πολύ πιθανόν (δεν το έχω δοκιμάσει) να σου "ρίχνει" κάπως το σύστημα

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά υπήρχε κάποτε στα vista νομίζω μια επιλογή που μπορούσες να βάζεις βίντεο να παίζει στο φόντο η κάτι τέτοιο. Αν θυμάται κάποιος να πει πως λέγεται

Λέγεται Dreamscene και είναι διαθέσιμο ΜΟΝΟ στα Vista Ultimate.

Είναι ένα απ'τα Ultimate Extras που μπορούσες να κατεβάσεις μέσω Windows Update στα Vista.

Δημοσ.

Λέγεται Dreamscene και είναι διαθέσιμο ΜΟΝΟ στα Vista Ultimate.

Είναι ένα απ'τα Ultimate Extras που μπορούσες να κατεβάσεις μέσω Windows Update στα Vista.

Τωρα σα να θυμαμαι...

Δημοσ.

Τωρα σα να θυμαμαι...

Εδώ είναι ένα video με τα πρώτα "original" Dreamscene Videos που έγιναν διαθέσιμα μέσω Windows Update στα Vista Ultimate. Μετά ακολούθησαν μερικά ακόμα. Bέβαια ο συγκεκριμένος είναι εμφανές ότι έχει σπασμένα Windows και χρησιμοποιεί ένα διαφορετικό τρόπο από το γνωστό  δεξί κλικ - set as background με τον οποίο λειτουργούσε το Dreamscene στα Ultimate.

Μάλιστα μπορούσες αν έβαζες δικό σου video (ΜΟΝΟ wmv & mpg) να βάλεις να ακούγεται και ο ήχος του video. Με την εγκατάσταση του Dreamscene, κάτω δεξιά στο εικονίδιο του ήχου των Windows εμφανιζόταν και ο ήχος του Dreamscene που μπορούσες να αυξομειώσεις ή να κλείσεις εντελώς.

Σήμερα γίνεται αναφορά στη συγκεκριμένη δυνατότητα, αλλά ως εκεί. Η microsoft με την αφαίρεση ως και του aero στα Windows 8, δε προβλέπω σύντομα να ξανακάνει κάτι ανάλογο, αν και υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσεις video σαν background (τουλάχιστον στα 7άρια... για τα 8άρια δε ξέρω, ας το επιβεβαιώσει κάποιος).

Αυτή είναι μια σελίδα με διάφορα ανάλογα video, αλλά θυμάμαι ότι ήταν ακόμη μία με περισσότερα και πιο "ψαγμένα"!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...