kotsos2003 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Εχω ένα turbo-X Lapotop 2 ετών περίπου . Φέτος τον Ιούλιο είχα πρόβλημα με τον φορτηστή. Όταν τον έβαζα στην υποδοχή του laptop έβλαζε σπίθες και κάποια στιγμή ελιωσε το πλαστικό στο βύσμα και στην υποδοχή του laptop. Το πήγα στο service στο πλαίσιο Περιστερίου και αφού το έστειλαν στα κεντρικά μου απάντησαν οτι έχει καεί η υποδοχή και η μητρική και δεν με συμφέρει να το φτιάζω. Με αποτέλεσμα τον Αυγουστο πριν φύγω διακοπές να πάρω ένα καινούργιο laptop για να κάνω την δουλειά μου. (όχι απο το πλαίσιο). Πριν λίγες μέρες σκέφηικα πριν πετάζω το Turbo-X να το πάω σε έναν τεχνικό της γειτονίας μου ο οποίος μου άλαξε την υποδοχή του βύσματος στο lapotop ήταν μια χαρά. Ούτε μητρική ούτε τίποτα. Πόσο απατεώνες μπορεί να έιναι?
Thodoris_ink Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Κατα την δική μου άποψη για να δουν αν η μητρική σου έχει πρόβλημα αφού τους είπες ότι έχει πρόβλημα η υποδοχή στο βύσμα θα έπρεπε να αλλάξουν πρώτα την υποδοχή και μετά να σου πουν ότι έχει καεί η μητρική. Μπορεί να κάνω και λάθος. Όταν το είχες με μπαταρία πριν το δώσεις στο service του πλαισιου άνοιγε το laptop?
evmenis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Απλα το πλαισιο παει απο το κακο στο χειροτερο οσο αφορα το κομματι σερβις/υποστηριξη και ειναι κριμα γιατι -καποτε- ηταν καλο μαγαζι και ακριβως αυτα τα στοιχεια ηταν που το εκαναν ξεχωριστο. Ειχα και εγω αναλογη εμπειρια απο το πλαισιο αλιμου και μαλιστα μου εκανε εντυπωση το ποσο αγενεις ηταν στο σερβις ,η πλακα ηταν οτι αφορουσε ενα pc μιας ξαδελφης που εγω της ειχα προτεινει το πλαισιο για την αγορα του υπολογιστη παροτι το e-shop ειχε καλυτερη τιμη. Επαθα και εμαθα.
coolerman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 απλά..δεν το κοίταξαν καν! διάγνωση εξ' οφθαλμού έγινε 1
Xristaras12 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Περα απο τα οσα ειπωθηκαν,το πιο πιθανον εψαχναν κοροιδο. Θα σε χρεωναν ωραιοτατα τη μητρικη την οποια θα πουλουσαν για ανταλλακτικο μετα η θα σου ελεγαν να αγορασεις καποιο νεο δικο τους σε χαμηλοτερη τιμη αν τους αφηνες το "χαλασμενο" 2
kotsos2003 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Η μπαταρία του , τα έχει φτύσει απο το πρώτο εξάμηνο και το μηχάνημα άνοιγε μόνο με το ρεύμα . Θα προσπαθήσω να το ψάξω με κάποια καταγγελία στην ένωση καταναλωτών.
SeXBOX Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες φορές στο Πλαίσιο οι τεχνικοί δεν τα κοιτάνε και βγάζουν συμπεράσματα μόνο και τα καταθέτουν σαν γεγονότα. Γι' αυτό εγώ από Πλαίσιο ότι έχω πάρει του έχω κάνει εγώ τα τεστ που χρειάζονται πρώτα και πάω με αέρα "έκανα αυτό κι αυτό αλλά δεν διορθώθηκε" και για να μην κάνουν και αυτοί τα ίδια μου τα άλλαζαν κατευθείαν ή μου έδιναν πιστωτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα