Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι οτι δεν ειναι καλη η giga, αλλα οι asus ειναι οι πιο αξιοπιστες φιλε μου, εδω και χρονια. Καλη η αγορα σου παντως.

Εισαι καλυμενος και με το belrin, αν θες να πας στο αλλο ακομη καλυτερα.

σε αυτο το επιπεδο δεν υπαρχει πιο ή λιγοτερο αξιοπιστος. εισαι στην κορυφη... δεν παει παραπανω..!! 

ASUS - GIGABYTE ειναι το ιδιο πραγμα σε αποδοση - αξιοπιστια. και ιδια χρονια εγγυηση.

Δημοσ.

Οκ απλα για μενα προτιμω asus, αυτο ειναι ολο

αλλο πραμα το "προτιμω", και αλλο πραμα να λες ειναι πιο αξιοπιστη η ταδε μαρκα. 

καλα κανεις και εχεις την προσωπικη σου προτιμηση. αλλωστε ολοι εχουμε...!!!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια μιας και μιλατε για τον FX6300 θα ήθελα να ρωτησω κατι:

Ψαχνω πολλή ωρα για μητρικη της gigabyte που να τον δεχεται..το προβλημα μου είναι ότι επειδη το κουτι θα συνδεθει σε τηλεοραση δεν βρισκω μητρικη της gigabyte που να έχει hdmi..μπορειτε να μου προτεινετε μια γυρω στα 80-100 ευρω;

Δημοσ.

Παιδια μιας και μιλατε για τον FX6300 θα ήθελα να ρωτησω κατι:

Ψαχνω πολλή ωρα για μητρικη της gigabyte που να τον δεχεται..το προβλημα μου είναι ότι επειδη το κουτι θα συνδεθει σε τηλεοραση δεν βρισκω μητρικη της gigabyte που να έχει hdmi..μπορειτε να μου προτεινετε μια γυρω στα 80-100 ευρω;

Οι FX δεν εχουν ενσωματωμενη καρτα γραφικων, αρα αδικα ψαχνεις, πρεπει να βαλεις ξεχωριστη ή να κοιταξεις αλλο socket

Δημοσ.

Α νόμιζα ότι η μοναδική hdmi βρίσκεται στην μητρική...άρα οποια και να βάλω θα συνδεθω από κάρτα γραφικών με την τηλεόραση; ευχαριστω πολύ για την απαντηση...

Δημοσ.

Οι FX δεν εχουν ενσωματωμενη καρτα γραφικων, αρα αδικα ψαχνεις, πρεπει να βαλεις ξεχωριστη ή να κοιταξεις αλλο socket

Εσύ τώρα trollαρεις ή το λες σοβαρά;

Ορίστε μια Τσακ μπαμ http://www.asrock.com/mb/AMD/960GM-VGS3%20FX/?cat=CPU

Α νόμιζα ότι η μοναδική hdmi βρίσκεται στην μητρική...άρα οποια και να βάλω θα συνδεθω από κάρτα γραφικών με την τηλεόραση; ευχαριστω πολύ για την απαντηση...

Δεν νομίζω να βρεις κάποια αξιόλογη σε επιδόσεις γραφικών, εαν δεν σε ενδιαφέρει όμως παραπάνω έχω παραθέση ενα μοντέλο.

Σαν καλύτερη λύση απο πλευράς γραφικών είναι να δεις σε FM2+ μητρικές με ανάλογο APU. Βέβαια εκεί χάνεις σε επιδόσεις στο CPU γιατί δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο του 6300

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...