Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Ένα φιλαράκι μου έχει το εξής θέμα... έχει σύνδεση hol (δεν ξέρω με τι ρούτερ γιατί μέσω teamviewer μπήκα εγώ)

Συνήθως είναι συνδεμένος με ethernet ... αλλά πρέπει να έχει δώσει αυτός την ip του υπολογιστή από τις ιδιότητες tcp/ip

Επίσης έχει δύο αντάπτορες και ήθελε να του βρω drivers για μελλοντική χρήση (και για τους δύο) εφόσον του χρειαστούν.. οκ του βρήκα...

Συνδέουμε τον έναν (βάζουμε χειροκίνητα ip γιατί δεν έπαιρνε με τίποτα από μόνο του οκ δουλεύει... αλλά βρίσκει ασύρματα δίκτυα μόνο μέσω του προγράμματος του αντάπτορα και όχι από το μαμά πρόγραμμα των windows (χp στην περίπτωση μας))

Mε τον άλλον αντάπτορα έιχαμε θέμα... δεν συνδέεται με τίποτα... (και αυτός με χειροκίνητη ip και αυτό δεν βρίσκει wifi μόνο μέσω του προγράμματος του)

Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει;;;;

*εννοείται ότι κάθε σύνδεση δικτύου έχει άλλη ip

Δημοσ.

Μονο ενα καταλαβα

Οταν εγκαθιστάς ενα πρόγραμμα ασύρματης δικτύωσης τοτε αυτο αφαιρεί τη διαχείριση των ασύρματων δικτυων απο τα windows και πρεπει να την επαναφέρεις, εχει επιλογή

Δημοσ.

Δεν ξαναμίλησα με το παιδί... όταν ξαναμιλήσουμε θα σας πώ... πάντως νομίζω ότι αυτά με τις ip κτλ του τα είχαν πει από την hol... δηλαδή... τα ρούτερ πρέπει να είναι από κάποιο υπόγειο τούνελ της ζιμπάμπουε

Δημοσ.

Δεν ξαναμίλησα με το παιδί... όταν ξαναμιλήσουμε θα σας πώ... πάντως νομίζω ότι αυτά με τις ip κτλ του τα είχαν πει από την hol... δηλαδή... τα ρούτερ πρέπει να είναι από κάποιο υπόγειο τούνελ της ζιμπάμπουε

ας κανει ενα hard reset το ρουτερ και να βεβαιωθει οτι δεν τον κοβει κανα firewall

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...