Dr.DrekoCX Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 γεια σας παιδια.το 2ο πισι στο σπιτι,το κοινο τελος παντων εχει ενα θεματακι.οι δικοι μου ελειπαν και ειχε να ανοιξει αρκετο καιρο.εγω ημουν σπιτι αλλα ουτε που το αγγιξα.επιστρεφουν οι δικο μου και το ανοιγει η μανα μου.μου πε πως της ζηταγε κατι ρυθμισεις και επειδη δεν ηξερε το κλεισε επιτοπου απο το τροφοδοτικο.ουτε που με φωναξε για να δω.το πισι ανοιγει αλλα εικονα δεν υπαρχει.εχω κανει τα παντα,αλλαγη μπαταριας μπαιος δοκιμη με αλλη οθονη/καλωδιο/καρτα γραφικω, αλλα τζιφος δεν παιρνω εικονα.επισης εχω την αισθηση οτι μετα απ ολο αυτο τα ανεμιστηρακια γυρνανε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ.μιλαμε για ανεμιστηρες.βοηθηστε με γτ οι δικοι μου με εχουν ζαλισει.ευχαριστω προκαταβολικα
.::NikoS::. Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Για αρχή θα λεγα να ξεσυνδέσεις τα πάντα (συσκευές USB, cdrom κλπ) αφήνοντας μόνο τα απαραίτητα και από μνήμες να αφήσεις μόνο μία ή αν ειναι μια να την αλλαξεις θεση. Έπειτα θα λεγα να δοκιμασεις αλλο τροφοδοτικό αν μπορείς.
LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Κανε ενα reset το bios και για καλυτερα βγαλε την μπαταρια βγαλτο απο το ρευμα και πατα 5-6 φορες το power.
Dr.DrekoCX Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 το τροφοδοτικο ειναι καινουργιο.(δουλευε και δουλευει).φιλε λευτερη το χω κανει αλλα τζιφος
LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Αυτο με το τρελο γυρισμα στα ανεμιστηρακια μου φερνει στο μυαλο επεξεργαστη.
Dr.DrekoCX Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 μιλαμε γυρνανε πολυυυυυ γρηγορα.σου κανουν αερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα