x9V3V8x Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας,Στο Corel Video Studio Pro x6 στην καρτέλα «Capture» αφού επιλέξετε «Capture Video» και στην συνέχεα «Source» δηλώνοντας μια κάρτα λήψης (εικόνας και ήχου) όπως μια TV card , στο κάτω μέρος υπάρχει η επιλογή «Options» και κατόπιν «Video Properties» στην συνέχεα κοιτάτε ένα παράθυρο με καρτέλες όπου εκεί στην καρτέλα «Template» έχει 10 έτοιμα profile ρυθμίσεων .Υπάρχει τρόπος εκτός από τα 10 έτοιμα profile που έχει να μπορεί κανείς να φτιάξη ένα δικό του profile ;Ευχαριστώ
x9V3V8x Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Θα θελα να προσθέσω πώς το παραπάνω ερώτημα σας το θέτω γιατί σε δεκάδες προγράμματα video capture (freeware) έχουν ένα σωρό ρυθμίσεις πχ. Video data rate: Variable ή Constant , Media type: PAL ή NTSC , Frame type: Upper Field First ή Frame-based και πολλά αλλά. Ενώ στο Corel Video Studio x6 μόνο 10 έτοιμα profiles και τελειώσαμε;
chrinsomniac Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Απ' ὀ,τι βλέπω (τουλάχιστον στο version x5 που δοκιμάζω), στην επιλογή πηγής αναλογικού σήματος, δεν φαίνεται να μπορεί κανείς να φτιάξει άλλο capture profile. Όσον αφορά στο capture από ψηφιακό δέκτη, εγώ δεν λαμβάνω εικόνα, εκτός από κάτι μικροκάναλα που εκπέμουν σε mpeg. Έχω δοκιμάσει δύο ψηφιακούς δέκτες με το ίδιο αποτέλεσμα. Πάντως σε αυτή την περίπτωση, νομίζω ότι το capture γίνεται αυτόματα στο format που έχει το τηλεοπτικό σήμα (h264 ή mpg), χωρίς δυνατότητα άλλης επιλογής. Επί τη ευκαιρία, πες μου σε παρακαλώ αν έχεις εικόνα από τηλεοπτικά κανάλια. Ευχαριστώ Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2013 από chrinsomniac
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα