Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Επειδη μπερδευτηκα απο το site του ΟΤΕ ....Ποιο ειναι το τελικο αρχικο κοστος για νεα γραμμη ΟΤΕ και ενεργοποιηση internet ?? Εννοω για σπιτι που δεν εχει τηλεφωνικη γραμμη. Στα 36,09 που λεει εδω ειναι και η ενεργοποιηση του internet ? http://www.e-germanos.gr/e-germanos/cms/showArticle.eg?id=281¤tCMSArticleId=281 Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2013 από Γιάννης Platano
sonyxp Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Επειδη μπερδευτηκα απο το site του ΟΤΕ ....Ποιο ειναι το τελικο αρχικο κοστος για νεα γραμμη ΟΤΕ και ενεργοποιηση internet ?? Εννοω για σπιτι που δεν εχει τηλεφωνικη γραμμη. Στα 36,09 που λεει εδω ειναι και η ενεργοποιηση του internet ? http://www.e-germanos.gr/e-germanos/cms/showArticle.eg?id=281¤tCMSArticleId=281 Καλησπέρα κ. Γιάννη Πρόσφατα έβαλα και εγώ ΟΤΕ Double Play 24 Economy http://www.e-germanos.gr/e-germanos/cms/showArticle.eg?currentCMSCategoryId=3&id=4924&attributeToSort=5&banner=8534. * Δεν είχα κάποια ενεργή τηλεφωνική γραμμή όπως και εσύ. Για τους πρώτους 6 μήνες η χρέωση είναι 27ευρώ και μετά πηγαίνει περίπου 32ευρώ, μέσα σε αυτά τα ποσά συμπεριλαμβάνεται και το πάγιο για την γραμμή, δηλαδή δεν θα πληρώσεις ούτε ευρώ παραπάνω!. Ο πρώτος λογαριασμός θα σου έρθει περίπου στα 100ευρώ και σχετικά νωρίς (εμένα μου ήρθε σε 3 βδομάδες) αλλά οι επόμενοι θα σου έρθουν κανονικά (κάθε 2 μήνες δηλαδή). Μπορείς να δεις πάνω στον λογαριασμό πότε θα σου έρθει ο επόμενος και ο μεθεπόμενος για να βεβαιωθείς. Θα αναρωτιέσαι γιατί 100ευρώ? Είναι 2 μήνες (54ε) + τέλη σύνδεσης που είναι περίπου στα (30ε) ΑΡΑ πάμε στα 85ε, έχει και μερικά άλλα "κρυφά" τέλη και συνολικά πάει στα 100+ ευρώ. Μετά όμως θα σου έρχεται κανονικά, 54ε το 2μηνο (για το 1ο εξάμηνο, άρα 3 λογαριασμοί, μετά θα πάει 64ε αφού ο μήνας πάει 32ε~). Ελπίζω να σας βοήθησα κ. Γιάννη. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστω πολυ !!! Για μια φιλη στην επαρχια ενδιαφερομαι και της λενε αλλα αντ αλλων...Οτι με το που θα κανει αιτηση για 4αρα γραμμη θα πρεπει να πληρωσει 80 ευρω. Αν καταλαβα καλα αυτα θα ειναι με τον πρωτο λογαριασμο ετσι ?? Υπαρχει τροπος να δουμε σε επαρχια (Κασπακας Λημνος) τι ταχυτητες πραγματικες πιανει ο ΟΤΕ αρα και οι αλλοι αν υπαρχουν παροχοι ? Ποσο καιρο σου πηρε να ενεργοποιηθει η γραμμη ?
sonyxp Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστω πολυ !!! Για μια φιλη στην επαρχια ενδιαφερομαι και της λενε αλλα αντ αλλων...Οτι με το που θα κανει αιτηση για 4αρα γραμμη θα πρεπει να πληρωσει 80 ευρω. Αν καταλαβα καλα αυτα θα ειναι με τον πρωτο λογαριασμο ετσι ?? Υπαρχει τροπος να δουμε σε επαρχια (Κασπακας Λημνος) τι ταχυτητες πραγματικες πιανει ο ΟΤΕ αρα και οι αλλοι αν υπαρχουν παροχοι ? Ποσο καιρο σου πηρε να ενεργοποιηθει η γραμμη ? Για ΟΤΕ μιλάω, δεν ξέρω τι γίνεται με τυχάρπαστες εταιρίες! Δεν πληρώνεις με το που κάνεις την αίτηση, πληρώνεις στον 1ο λογαριασμό. Όσον αφορά τις ταχύτητες, έχει να κάνει με την απόσταση από τον ΟΤΕ ή κάποιον κόμβο, εγώ είμαι περίπου στα 500-700 μέτρα από ΟΤΕ και πιάνω 16Mbps Πέμπτη έκανα την αίτηση και την Τρίτη ήρθε ο τεχνικός σπίτι για να τσεκάρει κάποια πράγματα (τηλεφνική πρίζα), ήταν σχεδόν έτοιμο, μου είπαν να αγοράσω μια συσκευή-τηλέφωνο και θα με πάρουν για να μου δώσουν τον αριθμό, έτσι έγινε! Τετάρτη πρωι με πήραν για να μου πουν τον αριθμό, πήγα πήρα τον εξοπλισμό και τελικές υπογραφές και είχα Ιντερνετ. Άρα Πέμπτη έκανα αίτηση και την Τετάρτη είχα ΝΕΤ. O ΟΤΕ δεν αργεί ιδιαίτερα, στην πόλη που φοιτώ μου είπαν από Cyta 15εργάσιμες (3βδομάδες)... καλά κρασιά! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Για ΟΤΕ μιλάω, δεν ξέρω τι γίνεται με τυχάρπαστες εταιρίες! Δεν πληρώνεις με το που κάνεις την αίτηση, πληρώνεις στον 1ο λογαριασμό. Όσον αφορά τις ταχύτητες, έχει να κάνει με την απόσταση από τον ΟΤΕ ή κάποιον κόμβο, εγώ είμαι περίπου στα 500-700 μέτρα από ΟΤΕ και πιάνω 16Mbps Πέμπτη έκανα την αίτηση και την Τρίτη ήρθε ο τεχνικός σπίτι για να τσεκάρει κάποια πράγματα (τηλεφνική πρίζα), ήταν σχεδόν έτοιμο, μου είπαν να αγοράσω μια συσκευή-τηλέφωνο και θα με πάρουν για να μου δώσουν τον αριθμό, έτσι έγινε! Τετάρτη πρωι με πήραν για να μου πουν τον αριθμό, πήγα πήρα τον εξοπλισμό και τελικές υπογραφές και είχα Ιντερνετ. Άρα Πέμπτη έκανα αίτηση και την Τετάρτη είχα ΝΕΤ. O ΟΤΕ δεν αργεί ιδιαίτερα, στην πόλη που φοιτώ μου είπαν από Cyta 15εργάσιμες (3βδομάδες)... καλά κρασιά! Σε ευχαριστω πολυ !! Παντως πανακριβος ο ΟΤΕ Αττικη εχω cyta με 2 τηλ γραμμες απεριοριστα αστικα και υπεραστικα και γραμμη εως 24 (πιανω τα 10) με 28,5 τον μηνα Στο ερωτημα μου παντως βοηθησες και πολυ !! Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2013 από Γιάννης Platano
amalis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Σε ευχαριστω πολυ !! Παντως πανακριβος ο ΟΤΕ Αττικη εχω cyta με 2 τηλ γραμμες απεριοριστα αστικα και υπεραστικα και γραμμη εως 24 (πιανω τα 10) με 28,5 τον μηνα Στο ερωτημα μου παντως βοηθησες και πολυ !! ο οτε βέβαια και είναι πανάκριβος και αρκετές φορές μπορεί να έχεις μικρότερες ταχύτητες και από άλλες εταιρείες .στη fortnet πληρώνεις 29,90 έχοντας απεριόριστα κινητά ,αστικά και υπεραστικά με 24αρι internet ενώ στον οτε 38,90 χωρίς να έχεις απεριόριστα κινητά γτ σου δίνει μόνο 300 λεπτά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα