domigr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα παιδια!!σημερα το απογευμα ανοιξα το pc και πηγα να ακουσω μουσικουλα και τι να δω??λειπει ολη η μουσικη μου..παω στα εγγραφα μου επισης ελειπαν ολα..τα video και οι εικονες ηταν οκ...πηγα να κανω επαναφορα συστηματος αλλα ενω ηταν ενεργοποιημενη η επαναφορα μου ελεγε οτι δεν υπαρχουν αποθηκευμενα σημεια για επαναφορα(οτι να ναι) μπηκα σε ασφαλη λειτουργια παλι δεν ειχα τα αρχεια..εκανα sfc /scannow δεν μου εβγαλε προβλημα..εκανα clean boot παλι τιποτα..τωρα εδω και κανα 2ωρο τρεχω προγραμμα για complete recovery του σκληρου για να δω μηπως μου βρει τα αρχεια..τι μπορει να εγινε?? εχω windows 8.1
domigr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 τελικα τα βρηκα και τα επανεφερα ολα με το recovery που εκανα αλλα το θεμα ειναι οτι δεν παιζει κανενα αρχειο απο την μουσικη...
domigr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 το προβλημα λυθηκε οποτε ας κλεισει το thread
poulinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 καλο θα ηταν να πεις καιι πως το ελυσες ακριβως....
domigr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 δυστυχως δεν γινεται να φτιαξεις τα corrupted files που υπαρχουν μετα απο recovery απο οτι διαβασα..ευτυχως ετυχε να τα ειχα κρατησει backup στον εξωτερικο ενος φιλου μου
poulinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 τουλαχιστον μαθαμε πωςλυθηκε εστω και αμα δεν ηταν οπως περιμεναμε.
domigr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 απο οτι εψαξα και ειδα οταν κανεις recovery σε σκληρο που εχει ξαναγινει format οτι αρχεια και να ανακτησεις θα ειναι λογικα corrupted και αυτο δεν φτιαχνει...αμα εσεις ξερετε κατι διαφορετικο μπορειτε να μου πειτε
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 απο οτι εψαξα και ειδα οταν κανεις recovery σε σκληρο που εχει ξαναγινει format οτι αρχεια και να ανακτησεις θα ειναι λογικα corrupted και αυτο δεν φτιαχνει...αμα εσεις ξερετε κατι διαφορετικο μπορειτε να μου πειτε αν ειναι quick format Τοτε λογικα θα εισαι οκ.αν ειναι αργο format μαλλον μετα την εκατσες γενικοτερα.πχ δοκιμαζα zero fill σε δισκο και μετα δεν μου βρισκε τιποτα με recovery
domigr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 δεν υπαρχει η επιλογη quick format ή slow format οταν περνας windows εκτος αν μιλαμε για windows xp ή εκτος αν μιλαμε για format εξωτερικου σκληρου.. ο σκληρος μου (εσωτερικος) ειναι ο κυριος μου δηλαδη σε αυτον ειναι το συστημα και ειναι περασμενα τα παντα ολα...εγω διαβασα οτι για να μην ειναι corrupted τα files θα πρεπει να κανεις recovery εναν σκληρο στον οποιο δεν εχουν ξαναπεραστει windows και γενικα δεν εχει φαει format παρα μονο delete(μιλαω παντα για εσωτερικο σκληρο)..στους εξωτερικους δεν υπαρχει τετοιο θεμα νομιζω εκτος βεβαια αν του εχεις κανει 2-3 format και τα αρχεια που θες ηταν πριν απο αυτα τα format(αν και παλι εχεις πιθανοτητες να πετυχει)...στην δικη μου περιπτωση δεν πετυχε το recovery γιατι δεν βρηκε τα αρχεια σαν να ειχαν διαγραφει τωρα αλλα τα βρηκε απο το προηγουμενο format σαν lost files για αυτο ηταν corrupted..με λιγα λογια ηταν λες και δεν τα ειχα ποτε στον σκληρο μετα το τοτε format..τελοσπαντων πιστευω κουρασε λιγο η ολη συζητηση η αποροια μου ειναι πως διαγραφτηκαν στα καλα καθουμενα..αυτο δεν θα το καταλαβω ποτε..
rfc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Κυκλοφορει ενας ιος ο οποιος πειραζει μουσικες και φωτος αλλα δε νομιζω να τα σβηνει. Δεν ειμαι σιγοιυρος. Αν δεν εχει μπει εξ. χερι στο pc σου θα εκανα και σκαν με malwarebytes παντως. Για recovery πολυ καλο ειναι το filescovenger Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2013 από rfc
domigr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 σκαναρα με το avast που εχω σαν antivirus αλλα δεν βρηκε κατι..θα σκαναρω και με το malwarebytes anti malware αν ειναι..για recovery χρησιμοποιω το easeus data recovery που απο οτι ξερω ειναι πολυ καλο..
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Κυκλοφορει ενας ιος ο οποιος πειραζει μουσικες και φωτος αλλα δε νομιζω να τα σβηνει. Δεν ειμαι σιγοιυρος. Αν δεν εχει μπει εξ. χερι στο pc σου θα εκανα και σκαν με malwarebytes παντως. Για recovery πολυ καλο ειναι το filescovenger *scavenger(σου ξεφυγε) δεν υπαρχει η επιλογη quick format ή slow format οταν περνας windows εκτος αν μιλαμε για windows xp ή εκτος αν μιλαμε για format εξωτερικου σκληρου.. ο σκληρος μου (εσωτερικος) ειναι ο κυριος μου δηλαδη σε αυτον ειναι το συστημα και ειναι περασμενα τα παντα ολα...εγω διαβασα οτι για να μην ειναι corrupted τα files θα πρεπει να κανεις recovery εναν σκληρο στον οποιο δεν εχουν ξαναπεραστει windows και γενικα δεν εχει φαει format παρα μονο delete(μιλαω παντα για εσωτερικο σκληρο)..στους εξωτερικους δεν υπαρχει τετοιο θεμα νομιζω εκτος βεβαια αν του εχεις κανει 2-3 format και τα αρχεια που θες ηταν πριν απο αυτα τα format(αν και παλι εχεις πιθανοτητες να πετυχει)...στην δικη μου περιπτωση δεν πετυχε το recovery γιατι δεν βρηκε τα αρχεια σαν να ειχαν διαγραφει τωρα αλλα τα βρηκε απο το προηγουμενο format σαν lost files για αυτο ηταν corrupted..με λιγα λογια ηταν λες και δεν τα ειχα ποτε στον σκληρο μετα το τοτε format..τελοσπαντων πιστευω κουρασε λιγο η ολη συζητηση η αποροια μου ειναι πως διαγραφτηκαν στα καλα καθουμενα..αυτο δεν θα το καταλαβω ποτε.. οκ ναι τα windows κανουν γρηγορο format.αλλα τι γινεται.τα windows Θα πανε και θα κατσουν πανω σε αλλα αρχεια που ειναι απο κατω.και ενω το προγραμμα μπορει να σου βγαλει οτι βρηκε πχ 20 αρχεια που υπηρχαν πριν καποια μπορει να μην ειναι ολοκληρα και να εχουν καλυφτει απο την εγκατασταση των windows η να εχουν καλυφτει απο οτιδηποτε αλλο οποτε να ειναι corrupted
domigr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 αυτο λεω και εγω οτι εφοσον εχεις κανει format σε εσωτερικο και εχεις περασει windows ολα τα files που θα βρεις απο recovery θα ειναι corrupted
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 αυτο λεω και εγω οτι εφοσον εχεις κανει format σε εσωτερικο και εχεις περασει windows ολα τα files που θα βρεις απο recovery θα ειναι corrupted οχι ολα αλλα ναι θα βρεις σιγουρα corrupted files κατα πασα πιθανοτητα .αναλογα που πηε και εγραψε ο δισκος.μπορει να εγραψε απο πανω απο ολα μπορει και οχι.και αναλογως ποσα ειναι τα αρχεια που ηθελες να γυρισεις.αν τα windows ειναι 10 giga και εσυ ειχες σβησει 80 giga εννοειται θα βρεις και αρχεια που δουλευουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα