Latinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Στην διαδιακασία σύνδεσης μέλους εμφάνισε αυτό.. : Γενικό Λάθος Could not obtain topic information DEBUG MODE SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND f.forum_id = t.forum_id' at line 4 SELECT t.topic_id, t.topic_title, t.topic_status, t.topic_replies, t.topic_time, t.topic_type, t.topic_vote, t.topic_last_post_id, f.forum_name, f.forum_status, f.forum_id, f.auth_view, f.auth_read, f.auth_post, f.auth_reply, f.auth_edit, f.auth_delete, f.auth_sticky, f.auth_announce, f.auth_pollcreate, f.auth_vote, f.auth_attachments, f.auth_ban, f.auth_greencard, f.auth_bluecard FROM phpbb_topics t, phpbb_forums f WHERE t.topic_id = AND f.forum_id = t.forum_id Line : 152 File : /home/hal9000/public_html/phpBB2/viewtopic.php
nickg78 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Το πρόβλημα παρουσιάζεται συγκεκριμένα ως εξής: - Είσαι στο forum σαν επισκέπτης και επιχειρείς να δεις ένα topic που επιτρέπεται να δουν μόνο εγγεγραμμένα μέλη - Το forum σου ζητάει log-in - Κάνεις log-in αλλά μετά όταν πάει να κάνει το redirect προς το topic που ζήτησες, το viewtopic.php χάνει το topic_id ή post_id και σου πετάει το συγκεκριμένο SQL error. Οφείλετα σε ένα πρόβλημα στον κώδικα του viewtopic.php το οποίο έχω διορθώσει μόνος μου, γιατί το phpbb.com (όπως συνήθως) δεν έχει ιδέα ούτε για το πρόβλημα, ούτε για το πώς διορθώνεται. Hal αν ενδιαφέρεσαι σου δίνω τη διόρθωση
Hal9000 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Το πρόβλημα παρουσιάζεται συγκεκριμένα ως εξής: - Είσαι στο forum σαν επισκέπτης και επιχειρείς να δεις ένα topic που επιτρέπεται να δουν μόνο εγγεγραμμένα μέλη - Το forum σου ζητάει log-in - Κάνεις log-in αλλά μετά όταν πάει να κάνει το redirect προς το topic που ζήτησες' date=' το viewtopic.php χάνει το topic_id ή post_id και σου πετάει το συγκεκριμένο SQL error. Οφείλετα σε ένα πρόβλημα στον κώδικα του viewtopic.php το οποίο έχω διορθώσει μόνος μου, γιατί το phpbb.com (όπως συνήθως) δεν έχει ιδέα ούτε για το πρόβλημα, ούτε για το πώς διορθώνεται. Hal αν ενδιαφέρεσαι σου δίνω τη διόρθωση [/quote'] Αν και δεν μπορώ να το αναπαράγω το error αυτό ,πες μου τι έχεις φτιάξει για να το τσεκάρω. Αν μπορεί κάποιος να το αναπαράγει, ας γράψει εδώ το τρόπο Ευχαριστώ
nickg78 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Ο τρόπος είναι αυτός που είπα στο προηγούμενο post. Δηλαδή κάνε logout από το forum. Μπες στην κεντρική εκεί που δείχνει τα τελευταία posts του forum και δοκίμασε να δεις κάποιο post από περιοχή του forum που θέλει log-in. Αφού κάνεις log-in και αρχίσει να σου κάνει το redirect προς το topic που ζήτησες, σου πετάει το συγκεκριμένο SQL error. Εν πάση περιπτώσει δες και τις οδηγίες στο PM, τουλάχιστον έτσι το είχα διορθώσει εγώ στο δικό μου phpBB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.