BloodDonor89 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Σίγουρα σε 4-5 χρόνια δεν θα είναι υποστηριζόμενη. Εδώ με Pentium 4 έβγαλα 10ετια και αλλάζω λόγο κάρτας γραφικών. Που δεν μπορώ να βρω μια καλή. Απλα θα ειναι πιο ευκολο να βρω εναν επεξεργαστη φμ2 η φμ2+ 4ghz θα μπορω πιο ευκολα να βρω καρτα γραφικων και μνημες. Δεν ειμαι ανθρωπος που χαλαει καθε 3 χρονια λεφτα για καινουριο υπολογιστη (αν και θα το ηθελα ειναι η αληθεια, αλλα.......);-)Από το visionstudio την βρήκα 67,65 και τόσο την παρήγγειλα. Οπότε δεν νομίζω να μου αλλάξουν τιμή εφόσον έγινε η παραγγελία. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36138&cat=3&sub=387&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined κι ακόμα τόσο είναι η τιμή.Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Millennium Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Τη gigabyte πήρες τελικά; Έχουν αρχίσει να έρχονται fm2+ μητρικές και σε κάποια άλλα καταστήματα.Computerbeast,digital-master έχουν.
BloodDonor89 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Το digitalmaster δεν εχει (ακομα τουλαχιστον) γιατι ειναι σε σταδιο αναβαθμησης του site αλλα και αλλαγη συμβασεων μεταξυ τραπεζων και με την ACS. Επισης μου ειπαν οτι μπορει να προσuεσουν στην συμβαση με την ACS την πληρωμη με αντικαταβολη. Αρχες της επομενης βδομαδας θα ειναι διαθεσιμες οι online παραγγελιες. Διαφορετικα θα τα αγοραζα απο κει. Μου αρεσε η γρηγορη εξυπηρετηση και η ευγενια τους, και πιο πολυ τα δωρεαν μεταφορικα και οι καλες τιμες του. Δεν μπορουσα ομως αλλο να περιμενω να ανοιξει τις παραγγελιες. Ηδη ειμαι με ενα υπολογιστη εδω και 2 βδομαδες. Και αναγκαστικα τον μοιραζομαι 1
Millennium Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ώπα για τη μητρική έχεις δίκιο.Τη μπέρδεψα με την GA-F2A88X-D3H.
TheBlackSheep Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Καλή η τιμή της Giga για καινούριο high end chipset. Το μόνο που θα ήθελα είναι κανένα VRM Heatsink, το οποίο παραδόξως λείπει από την Asrock ενώ το αντίστοιχο FM2 μοντέλο έχει. Το FM2+ είναι για kaveri, σωστά? Ξέρουμε τι καινούρια features υποστηρίζει το κάθε chipset?
BloodDonor89 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Περιμενω πλεον να μου ερθουν και να τα χαρω Εχω ομως μια τελευταια ερωτηση. Μολις τα συναρμολογησω πανω στο κουτι, και το ανοιξω χρειαζεται καποια ρυθμηση απο το bios πριν την καθαρη εγκατασταση των windows? η θα ειναι ετοιμο για χρηση (δηλαδη για εγκατασταση των windows)? Επισης θελω να δωσω στην καρτα γραφικων του επεξεργαστη 512 απο την μνημη ram, αυτο το κανω μεσα απο το bios σωστα; Ο επεξεργαστης ειναι ο AMD A6-5400K.
Millennium Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Αν πήρες και ssd http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/ Ίσως έχει ρύθμιση από το bios αν και θα σου δεσμεύει το πολύ μέχρι 2gb.
BloodDonor89 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Οχι δεν πηρα SSD οποτε, δεν χρειαζεται να κανω κατι; Θελω να πιστευω πως θα εχει ρυθμιση γιατι 2GB θα ναι ολη η μνημη βεβαια σε κανα μηνα το πολυ θα μπει και μια 4αρα. Υ.Γ. Μαλλον θα αργησουν πολυ να ερθουν η μητρικη λεει οτι θα παραδοθει σε πανω απο 10 μερες πφφφ
BloodDonor89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Είδατε πόσο έριξε την τιμή της μητρικής που αγόρασα πριν λίγες μέρες; Την έριξαν 8 ευρώ κάτω :-o Ξενερωσα άσχημα!!!! Μέσα ρε δύο μέρες να πέσει η τιμή 8 ευρώ;;;;;; Μπορώ να διεκδικήσω την μείωση αυτή μιας και ακόμα δεν έχω πληρώσει; Και τον επεξεργαστή τον έριξαν ένα ευρώ. Θα μου πείτε τι είναι ένα ευρώ; Κι όμως 8 από κει ένα από δω ένα παρά κει μαζεύονται. Μπορώ να κάνω μανουρα για να περάσουν την νέα τιμή στην μητρική; Γιατί ακόμα δεν έχουν ούτε οί ίδιοι ενημέρωση για το πότε θα την έχουν. Με 15 ευρώ παίρνω ένα DVD-rw που το χρειάζομαι, αλλά προτίμησα να το θυσίαςω για αρχή και να πάρω μια καλύτερη μητρική. Θα θελα την γνώμη σας επ αυτού. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Θα τους στείλω μήνυμα. Και θα ζητήσω μείωση. Και επίσης θα τους αναφέρω ότι για να μην χάσουν και οί ίδιοι είτε να αλλάξω μητρική (με την asrock στα 68 ευρώ) είτε να προσθέσω ένα usb stick. Αλλιώς θα τους πω θα ακυρώσω την παραγγελία. Και θα κάνω καινούρια. Υγ. Συγγνώμη που ξανά ποστάρω αλλά είμαι από κινητό και όταν προσπαθώ να επεξεργαστώ κάποιο ποστ μου βγάζει τον κώδικα που αφήνω τα κενά και είναι χάλια το ποστ μετά. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Millennium Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Πες τους το.Αφού δεν την έχουν διαθέσιμη και περιμένεις κιόλας.
BloodDonor89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Έστειλα mail. Αύριο λογικά που θα έχω απάντηση θα ενημερώσω. Γιατί πραγματικά ούτε ούτε δύο μέρες παραγγελία δεν είναι. Δευτέρα την είδαν τρίτη έριξαν την τιμή. Anyway. Ανάλογα τι θα μου πουν θα πράξω. Αν δεχτούν να κάνω οποία αλλαγή θέλω αξίζει η καινούρια asrock που έχουν στα 68 ευρώ; Η να μείνω στην gigabyte?
BloodDonor89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Καλα ρε εκει στο visionstudio δεν εχουν τι να κανουν και παιζουν με τις τιμες;;;; Χθες η τιμη επεσε στα 60 απο τα 67,50 και πριν 5 λεπτα την πηγαν 66 :? Το καλο ειναι οτι φτανειιιιιιιιιιιιιιιι http://prntscr.com/1w6xf3
TheELF Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Κακή επιλογή επεξεργαστή θα έλεγα. Πάρα πολύ κακή θα έλεγα. http://www.cpu-world.com/Compare/234/AMD_A6-Series_A6-5400K_vs_Intel_Pentium_Dual-Core_G3220.html
BloodDonor89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 οταν ειχα ρωτησει με ενα συγκεκριμενο budget με συγκεκριμενη χρηση (surfing, office και κανενα pro kai manager) μου ειχα προτεινει αυτον. Κανεις δεν προτεινε intel Περα απο την παλια τεχνολογια (s478) δεν γνωριζα την καινουρια γιατι δεν παρακολουθουσα. Το budget μου δεν ξεπερνουσε τα 150 ευρω (μαζι με μνημη, CPU, και μητρικη). Κι οπως ειπα σε προγουμενο ποστ μου, oc, benchmark κτλ δεν τα κοιταζω γιατι απλα δεν καταλαβαινω. Και δεν νομιζω να καταλαβω την διαφορα απο την στιγμη που απο pentium 4 παω σε κατι σαφως πολυ καλυτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα