Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι εξίσου καλη σαν κατασκευή αντοχή κτλ;

Απλά χρησιμοποιούσα πολύ καιρό asrock και ήμουν πολύ ευχαριστημένος.

Δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα (benchmark δηλαδή και τέτοια) θα έχω καμία εμφανή διαφορά στην απόδοση σε σχέση με την asrock;

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Αυτό που θέλω είναι να μην αλλάζω σε 4-5 χρόνια καινούρια μητρική σε τυχόν αναβάθμιση επεξεργαστή. Overclock δεν θα κάνω ούτε σε ram ούτε σε επεξεργαστή.

Επεξεργαστής θα μπει ένας fm2 της amd 5400k

Ram για αρχή θα μπει μια 2gb στα 1333 και στην πορεία θα ανεβαίνει.

Χρήση του όλο συστήματος θα είναι surfing, office και κανένα pro και football manager. Στην ουσία μια απλή χρήση θα γίνεται.

Δημοσ.

φίλε εγώ στη θέση σου θα το κρατούσα ώς έχει, και όταν παρουσιαζόταν η ανάγκη θα έκανα άλλο pc.. όπως και να το κάνεις μετα απο 3-4 χρόνια με αυτά τα λεφτά θα πάρεις κάτι καλύτερο νεας τεχνολογίας...

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν έχω :-P μόνο μνήμη έχω χαχαχα

Πέρα από μια μνήμη σαν αυτή στο πρώτο ποστ.

Είχα έναν Pentium 4 στα 3,06 με μητρική asrock! Οπότε είναι αναγκαίο η αγορά ενός νέου συστήματος. Επεξεργαστή έχω βρει μου μένει η μητρική. Μάλλον θα πάω σε gigabyte αν και τις φοβάμαι γιατί δεν έχω εμπειρία μαζί τους.

Δημοσ.

το A88 ειναι το τελευταιο Chipset της FM2 πλατφορμας, αρα δεν το συζητω να παρεις το πιο καινουριο..!! 

Μηπως εννοεις το  Α85 ομως?  δεν βλεπω Α88 μητρικη στα 65€..!! που την βρηκες?

οσο για την Gigabyte ειναι μια εκ των 2 (η αλλη ειναι η ASUS) κορυφαιων εταιριων κατασκευης μητρικων. και δινει 3 χρονια εγγυηση!! 

Μνημες σε αυτο το τσιπ, προσπαθησε να παρεις οσο πιο γρηγορες μπορεις, οικονομικως..!!  τουλαχιστον 1600 -1866..!!

• Like 1
Δημοσ.

το A88 ειναι το τελευταιο Chipset της FM2 πλατφορμας, αρα δεν το συζητω να παρεις το πιο καινουριο..!! 

Μηπως εννοεις το  Α85 ομως?  δεν βλεπω Α88 μητρικη στα 65€..!! που την βρηκες?

οσο για την Gigabyte ειναι μια εκ των 2 (η αλλη ειναι η ASUS) κορυφαιων εταιριων κατασκευης μητρικων. και δινει 3 χρονια εγγυηση!! 

Μνημες σε αυτο το τσιπ, προσπαθησε να παρεις οσο πιο γρηγορες μπορεις, οικονομικως..!!  τουλαχιστον 1600 -1866..!!

βρήκα τη mobo κ εγώ στο visionstudio

• Like 1
Δημοσ.

Από visionstudio την βρήκα. Δευτέρα θα την παραγγείλω.

Αυτό με ενδιέφερε σαν κατασκευή. Οπότε προχωρώ κανονικά. Και δεν το ψάχνω άλλο γιατί στο τέλος θα χαλάσω και τα λεφτά χαχαχαχαχα

Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που θέλω είναι να μην αλλάζω σε 4-5 χρόνια καινούρια μητρική σε τυχόν αναβάθμιση επεξεργαστή. Overclock δεν θα κάνω ούτε σε ram ούτε σε επεξεργαστή.

Επεξεργαστής θα μπει ένας fm2 της amd 5400k

Ram για αρχή θα μπει μια 2gb στα 1333 και στην πορεία θα ανεβαίνει.

Χρήση του όλο συστήματος θα είναι surfing, office και κανένα pro και football manager. Στην ουσία μια απλή χρήση θα γίνεται.

Σε 4-5 χρόνια δεν θα μπαίνει τίποτα σε οποιαδήποτε τωρινή μητρική. Εκτός και αν λες για μεταχειρισμένα.

Δημοσ.

4-5 χρόνια στον κόσμο των pc είναι μια αιωνιότητα.

Άλλη τιμή βλέπω στην gigabyte από αυτή που πες.Gigabyte,ASUS είναι οι 2 κορυφαίες στις μητρικές όπως σου παν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...