Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα! λοιπον...οταν ανεβωκατεβαζω την ενταση των ηχειων μου στον υπολιστη ακουγεται ενα χρατς χρατς αλα μονο τ στιγμη που ανεβαζω την εναταση μολις το αφησω παιζει κανονικα...δλδ την στιγμη που γυριζω αυτο που ανεβαζει την φωνη. Εχετε καμια ιδιεα τι ειναι??? Τα ηχεια μου ειναι τα logitech z323

Δημοσ.

Το ποτενσιομετρο που ανεβοκατεβαζεις την ένταση είναι. Έχεις εγγύηση; Πάντως μπορεί και με ένα καθάρισμα εσωτερικά με σπρέι ηλεκτρονικών επαφών να φτιάξει, εκτός αν έχει χαλάσει οποτε θελει αλλαγή. Πάντως αν δε σε ενοχλεί μην το σκέφτεσαι.

• Like 1
Δημοσ.

γεια χαρα! λοιπον...οταν ανεβωκατεβαζω την ενταση των ηχειων μου στον υπολιστη ακουγεται ενα χρατς χρατς αλα μονο τ στιγμη που ανεβαζω την εναταση μολις το αφησω παιζει κανονικα...δλδ την στιγμη που γυριζω αυτο που ανεβαζει την φωνη. Εχετε καμια ιδιεα τι ειναι??? Τα ηχεια μου ειναι τα logitech z323

Αν ανεβαζεις την ενταση απο τα ηχεια (οχι απο το εικονιδιο του υπολογιστη), ο ηχος που ακους ειναι απο το ποντεσιομετρο, θελει καθαρισμα ή αλλαγη.

150px-Potentiometer.jpg

Δημοσ.

Το κακό με κάτι τέτοια είναι ότι ο καθε κατασκευαστής χρησιμοποιεί ότι ποτενσιομετρο θέλει και αν δεν ειναι κατι κοινό σαν αυτό που δείχνεις στην φωτό, άντε βρες άλλο... Αν έχει μάλιστα και διακόπτη πάνω του άστα να πάνε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...