Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα,εβαλα σημερα το razer reclusa στο pc μου,αλλα οταν θελω να συνδεσω ενα usb στις θυρες που εχει το πληκτρολογιο μου λεει πως δεν εχει αρκετη παροχη ενεργειας.

τι μπορω να κανω για να το αντιμετωπισω.

ευχαριστω

Δημοσ.

νομιζω πως με δουλευεις τωρα?

να αλλαξω δλδ λες κατα την αποψη σου το 750w coolermaster gold eff με ενα δυνατοτερο?

troll-lol

Δημοσ.

βρε να σε βοηθησει πηγε ο ανθρωπος ! αυτος που ειχε προφανος μικρο τροφοδοτικο, εβαλε μεγαλυτερο κ ελυσε το προβλημα ! που να ξερει οτι εσυ  εχεις 750αρι  ?

τελος παντων δοκιμασες σε ολες τις θυρες usb ? σε ολες το ιδιο σου λεει ?

Δημοσ.

Από πότε παίζει ρόλο το τροφοδοτικό για τα ελάχιστα mA που δινει η μητρική στις θύρες USB? 

Το πληκτρολόγιο σου λέει μέχρι πόσα mA δίνουν οι θύρες του. Αυτό παίρνει max 500mA από την μητρική (για USB2.0) και αφού χρειάζεται ρεύμα και εκείνο μη περιμένεις να μπορεί να δώσει πάνω από 100-200mA στις θύρες του. Αυτό θα μπορούσε να το κάνει αν έπαιρνε εξωτερική τροφοδοσία το πληκτρολόγιο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορει το τροφοδοτικο του αλλου να ηταν στα τελευταια του , να μην εστελνε σωστα ρευμα στις θυρες κ γι αυτο να ελυσε το προβλημα με την αλλαγη ! και μενα περιεργο μου φαινεται παντως αλλα για να το λεει  ..

αυτο που του εδειξα  στελνει παιρνει ρευμα απο 2 θυρες  , δεν ηξερα πως το καλωδιο απ το πληκτρ. δε βγαινει ..

Επεξ/σία από MauMaus
Δημοσ.

Δοκίμασε το αρχικά σε αλλε θύρες παντα στο πισω μέρος του πύργου , αν παλι σου λεει το ίδιο τσέκαρε το και σε ενα αλλο pc η laptop

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...