Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θελω να αγορασω ενα CPU αλλα ειμαι αναμεσα σε i3 με GTX 660 ή i5 με 7790 εσεις τι λετε να παρω??? το pc το θελω μονο και μονο για gaming πχ cod ghost αυτα τα καινουργια

Επεξ/σία από CarTney
Δημοσ.

η gtx 660 ειναι καλυτερη να ξερεις,αυτο πρεπει να κοιτας σε gaming..απο επεξεργατση πηγενε στον πιο κοντινο στο μπατζετ σου

Δημοσ.

θελω να αγορασω ενα CPU αλλα ειμαι αναμεσα σε i3 με GTX 660 ή i5 με 7790 εσεις τον λετε να παρω??? το pc το θελω μονο και μονο για gaming πχ cod ghost αυτα τα καινουργια

Ποσα δηλαδη διαθετεις για cpu και επεξεργαστη και μονο απο intel σε ενδιαφερουν??

Δημοσ.

Κανεις δεν το λεει.Ειναι η πιπιλα που μαθαινουμε απο το σχολειο και επισης το κλασσικο γιατι intel γιατι εχουν ολοι,ακομα και αν στα λεφτα αυτα ο καλυτερος ειναι ο fx 6300.

Δημοσ.

ναι ομως για amd θελω και mobo και στην ουσια new pc εγω θελω να αγορασω ενα απο τα 2...απλως δεν ξερω ποιο να αγορασω γτ μερικοι μου ειπαν πως χριαζομαι και καλο cpu για να πεζουν καλα ta games

Δημοσ.

a

Ποιο ειναι το συστημα που εχεις??

psu:hec 385(εχω και 1 thermaltake 450W Modular)
mobo:msi H61M-P21

cpu:Intel Pentium G620 2.6 GHz

Ram:4GB 1333Mhz

Δημοσ.

Κανεις δεν το λεει.Ειναι η πιπιλα που μαθαινουμε απο το σχολειο και επισης το κλασσικο γιατι intel γιατι εχουν ολοι,ακομα και αν στα λεφτα αυτα ο καλυτερος ειναι ο fx 6300.

Πιπίλα είναι το να συγκρίνεις ανόμοιες τεχνολογίες (άλλη αρχιτεκτονική η intel,άλλη η amd) με τον αριθμό των πυρήνων που έχει ο κάθε ένας....

Μανιφέστο:

http://scalibq.wordpress.com/2012/06/01/multi-core-and-multi-threading/

• Like 1
Δημοσ.

παιδια ξεφυγατε και ξερω ποιον επεξεργαστη να παρω απλως δεν ξερω αμα χριαζετε 4πυρυνο ή και το 2πυρηνο ειναι καλα

Δημοσ.

παιδια ξεφυγατε και ξερω ποιον επεξεργαστη να παρω απλως δεν ξερω αμα χριαζετε 4πυρυνο ή και το 2πυρηνο ειναι καλα

Αν παιζεις βαρια games θα παρεις ενα τετραπυρηνο, αλλα θελεις και καρτα γραφικων (εκτος αν εχεις, δεν το αναφερες)

Δημοσ.

Για την μητρική σου πρέπει να πας σε ivy/sandy όπου θα είσαι οριακά οκ (για κάποιο διάστημα) με τον μεγαλύτερο 2πύρηνο που θα βρεις http://www.skroutz.gr/s/3568860/Intel-Core-i3-3250-Box.html .

Οπότε αν έχεις δυνατότητα πάνε και σε 4πύρηνο.

Αν δεν μπορείς να αλλάξεις πλατφόρμα σε haswell.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...