nionios32 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 δεν μου εμφανιζονται καθολου γνωστοποιησεις στην οθονη κλειδωματος ουτε στην οθονη αφετηριας πρεπει να μπω στην εφαρμογη για να δω τα μυνηματα μου!υπαρχει λυση??
iMarilina Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 <p>δεν μου εμφανιζονται καθολου γνωστοποιησεις στην οθονη κλειδωματος ουτε στην οθονη αφετηριας πρεπει να μπω στην εφαρμογη για να δω τα μυνηματα μου!υπαρχει λυση??</p> Τι iOS έχεις; Έχεις ανοίξει στις Ρυθμίσεις στις γνωστοποιήσεις τα διακοπτάκια που λένε Lockscreen?
nionios32 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Ios7,2 ολα τα διακοπτακια ειναι ανοιχτα και τιποτα.
iMarilina Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Ios7,2 ολα τα διακοπτακια ειναι ανοιχτα και τιποτα. Για κάνε ένα hard reset
nionios32 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 το εκανα και αυτο παλι τιποτα!!!!να το κανω τελειως reset???
iMarilina Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 <p>το εκανα και αυτο παλι τιποτα!!!!να το κανω τελειως reset???</p> Για δοκίμασε να τις κλείσεις ολες OFF, και μετά επανεκκίνηση και να τις ξανανοίξεις.
nionios32 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 και παλι τιποτα..θα το κανω restore απο το itunes δεν βλεπω να υπαρχει αλλη λυση.σ'ευχαριστω πολυ!!!
iMarilina Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 <p>και παλι τιποτα..θα το κανω restore απο το itunes δεν βλεπω να υπαρχει αλλη λυση.σ'ευχαριστω πολυ!!!</p> Οκ καλή συνέχεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα