Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν τα σηκωνει με το τιποτα ελεος ρε γαμωτο τι προβλημα και αυτο ουτε στο google δεν βρισκω αλλο εμ τετοιο προβλημα

δοκιμασε και με την 3η εκδοση που εχεις.και πες μας αν πεταει το ιδιο προβλημα.β.αν εχεις 1 με 2 giga ram βαζεις τα 7αρια αλλα σε starter εκδοση και θα παιξουν.τα εχω βαλει με 1,5 giga αν θυμαμαι καλα.κανα εξωτερικο dvd-rom δεν εχεις?δες πως φτιαχνουν bootable windows xp stick παντως.,

τις μνημες τυπικα μπορεις να τις τσεκαρεις με το Memtest86 www.memtest86.com .τωρα και αυτο πρεπει να γινει bootable σε stick  βεβαια.

Δημοσ.

Το εχω κανει Bootable το usb.. νομιζω εχω κ αλλο usb θα προσπαθησω και με αυτο κι βλεπουμε..παντως αυτ που παρατηρησα ειναι οτι σε καμια απο τις 3 εκδοσεις των xp δν υπαρχει μεσα το συγκεκριμενο αρχειο 

Δημοσ.

αν ειναι τωρα συμπιεσμενο το αρχειο σε καποιο cab δεν το ξερω.παντως γενικοτερα errοr δεν θα πρεπε να σου βγαζει στην εγκατατασταση.παντως δες και για 7αρια starter.

Δημοσ.

Λοιπον ακου τι εχω στον νου μου να κανω να μου πεις αν γινεται εχω ενα λαπτοπ με windows 7 γινεται να δημιουργησω ενα μικρο παρτιτιον και να προσπαθησω να περασω εδω τα xp?αν ναι ξερεις πως?ωστα να τσεκαρω και το pc στα σιγουρα

και κατι αλλο αυτο το iastor Υπαρχει στα windows 7.αν το βαλω μεσα στο Usb αυτο το αρχειακι και το μεταφερω την ωρα που μου το ζηταει απο το usb εκει που πρεπει να ειναι υπαρχει περιπτωση να γινει δουλεια?

Δημοσ.

Λοιπον ακου τι εχω στον νου μου να κανω να μου πεις αν γινεται εχω ενα λαπτοπ με windows 7 γινεται να δημιουργησω ενα μικρο παρτιτιον και να προσπαθησω να περασω εδω τα xp?αν ναι ξερεις πως?ωστα να τσεκαρω και το pc στα σιγουρα

και κατι αλλο αυτο το iastor Υπαρχει στα windows 7.αν το βαλω μεσα στο Usb αυτο το αρχειακι και το μεταφερω την ωρα που μου το ζηταει απο το usb εκει που πρεπει να ειναι υπαρχει περιπτωση να γινει δουλεια?

για το β κομματι ισως ειναι αλλη εκδοση.λογικα στο google θα βρεις και εκδοση για xp να κατεβασεις.

για το α.δεν θα το προτεινα.επειδη εχεις ηδη 7 και θα περασεις xp και οχι το αναποδο ενδεχομενως να μην βγει boot menu και μετα να bootarei μονιμα στα xp.μετα θα πρεπει να κανεις κατι σαν Mini recover για να παιξεις με τα 7 αρια η με καποιο utility Να φτιαξεις εσυ το μενου.

Δημοσ.

Κοιτα φίλε... Και σπασμένα να έχεις τα Windows XP (σε ISO δηλαδή) δεν μετράει αυτό. Το μόνο που μετράει είναι το Serial Key σου.

Δημοσ.

απλα το βασικο ειναι να παιζει σωστα αυτο που εχει και να μην ειναι προβληματικο ειτε εκ γενετης ειτε επειδη το stick εχει θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...