poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 δεν τα σηκωνει με το τιποτα ελεος ρε γαμωτο τι προβλημα και αυτο ουτε στο google δεν βρισκω αλλο εμ τετοιο προβλημα δοκιμασε και με την 3η εκδοση που εχεις.και πες μας αν πεταει το ιδιο προβλημα.β.αν εχεις 1 με 2 giga ram βαζεις τα 7αρια αλλα σε starter εκδοση και θα παιξουν.τα εχω βαλει με 1,5 giga αν θυμαμαι καλα.κανα εξωτερικο dvd-rom δεν εχεις?δες πως φτιαχνουν bootable windows xp stick παντως., τις μνημες τυπικα μπορεις να τις τσεκαρεις με το Memtest86 www.memtest86.com .τωρα και αυτο πρεπει να γινει bootable σε stick βεβαια.
arsenal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Το εχω κανει Bootable το usb.. νομιζω εχω κ αλλο usb θα προσπαθησω και με αυτο κι βλεπουμε..παντως αυτ που παρατηρησα ειναι οτι σε καμια απο τις 3 εκδοσεις των xp δν υπαρχει μεσα το συγκεκριμενο αρχειο
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 αν ειναι τωρα συμπιεσμενο το αρχειο σε καποιο cab δεν το ξερω.παντως γενικοτερα errοr δεν θα πρεπε να σου βγαζει στην εγκατατασταση.παντως δες και για 7αρια starter.
arsenal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Λοιπον ακου τι εχω στον νου μου να κανω να μου πεις αν γινεται εχω ενα λαπτοπ με windows 7 γινεται να δημιουργησω ενα μικρο παρτιτιον και να προσπαθησω να περασω εδω τα xp?αν ναι ξερεις πως?ωστα να τσεκαρω και το pc στα σιγουρα και κατι αλλο αυτο το iastor Υπαρχει στα windows 7.αν το βαλω μεσα στο Usb αυτο το αρχειακι και το μεταφερω την ωρα που μου το ζηταει απο το usb εκει που πρεπει να ειναι υπαρχει περιπτωση να γινει δουλεια?
poulinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Λοιπον ακου τι εχω στον νου μου να κανω να μου πεις αν γινεται εχω ενα λαπτοπ με windows 7 γινεται να δημιουργησω ενα μικρο παρτιτιον και να προσπαθησω να περασω εδω τα xp?αν ναι ξερεις πως?ωστα να τσεκαρω και το pc στα σιγουρα και κατι αλλο αυτο το iastor Υπαρχει στα windows 7.αν το βαλω μεσα στο Usb αυτο το αρχειακι και το μεταφερω την ωρα που μου το ζηταει απο το usb εκει που πρεπει να ειναι υπαρχει περιπτωση να γινει δουλεια? για το β κομματι ισως ειναι αλλη εκδοση.λογικα στο google θα βρεις και εκδοση για xp να κατεβασεις. για το α.δεν θα το προτεινα.επειδη εχεις ηδη 7 και θα περασεις xp και οχι το αναποδο ενδεχομενως να μην βγει boot menu και μετα να bootarei μονιμα στα xp.μετα θα πρεπει να κανεις κατι σαν Mini recover για να παιξεις με τα 7 αρια η με καποιο utility Να φτιαξεις εσυ το μενου.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Κοιτα φίλε... Και σπασμένα να έχεις τα Windows XP (σε ISO δηλαδή) δεν μετράει αυτό. Το μόνο που μετράει είναι το Serial Key σου.
poulinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 απλα το βασικο ειναι να παιζει σωστα αυτο που εχει και να μην ειναι προβληματικο ειτε εκ γενετης ειτε επειδη το stick εχει θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα