Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα προβληματακι.Προσπαθω να κκανω φορματ και να ξαναπερασω τα windows σε netbook.ωστοσο οταν το φορματ πηγαινει στο 100% και ανοιγει η μπλε οθονη που ρυθμιζω ωρα κτλ πιο πριν που γεμιζει η μπαρα μου εβγαλε οτι λειπει ενα αρχειο.Τεσπα πατησα ακυρο και συνεχισε αφου εβαλα και το product key και ολοκληρωσε την διαδικασια οταν εγινε ρεσταρτ και ξανανοιξε εκει που δειχνει το λογοτυπο των windows κανει συνεχως ρεσταρτ τωρα και δεν ανοιγει ακομα και αν πατησω ασφαλη λειτουργια ξερει κανεις γιατι?το φορματ το κανω μεσω usb το εκανα bootable κτλ .Λετε να περασω ξανα διαφορετικα windows?τι μπορει να φτεει?

Δημοσ.

reboot και οτι λειπει αρχειο το εχω δει σε δυο περιπτωσεις.

α.προβλημα μνημης.

β.corrupted αρχεια στο cd/dvd/usb stick οτι ειναιαυτο που περνας τα αρχεια.

Δημοσ.

Το πρώτο δεν νομιζω το δεύτερο πολύ πιθανο .Προσπαθηνα εγκαταστησω πειρατική εκδοση τώρα παλι θα προσπαθησω μια αλλη που έχω.Απο εκεί και πέρα δεν νομιζωνα κάνω κάτι λάθος και να φτανει μέχρι εκείνο το σημείο

Αποστολή από το Nexus 4 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Το πρώτο δεν νομιζω το δεύτερο πολύ πιθανο .Προσπαθηνα εγκαταστησω πειρατική εκδοση τώρα παλι θα προσπαθησω μια αλλη που έχω.Απο εκεί και πέρα δεν νομιζωνα κάνω κάτι λάθος και να φτανει μέχρι εκείνο το σημείο

δυσκολο να κανεις κατι λαθος.ειναι σχεδον αυτοματη ολη η διαδικασια.

Δημοσ.

Ακριβως αυτο δεν θυμαμαι το αρχειο ρε γαμωτο το ονομα του παντως ηταν .sys και παρολο που πατησα ακυρο συνεχισε την εγκατασταση.

edit

Το θυμηθηκα iaStor.sys αυτο μου ζητησε πατησα ακυρο και συνεχισε..μπορει να φτεει αυτο και δεν ανοιγει?

Δημοσ.

Τα win που έβαλες μήπως ήταν καμιά πειραγμένη έκδοση π.χ. lite, black κτλ; (άσχετα αν τα κατέβασες από το Internet).

Να προτιμάς untouched εκδόσεις γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να λείπει ή να έχει πειραχτεί.

Δημοσ.

Tο παιδι που το εβαλε λεει οτι το εβαλε απο το γνησιο cd του.Οταν το κατεβασα ηταν ολα τα αρχεια δεν ηταν καν σε img

Το αρχείο που μου έγραψε οτι λείπει ξέρει κανεις τι είναι και που οφείλεται;

Δημοσ.

Tο παιδι που το εβαλε λεει οτι το εβαλε απο το γνησιο cd του.Οταν το κατεβασα ηταν ολα τα αρχεια δεν ηταν καν σε img

Το αρχείο που μου έγραψε οτι λείπει ξέρει κανεις τι είναι και που οφείλεται;

γιατι νομιζω οτι το iastor ειναι για καποιον controller που αμα χρησιμοποιειται τοτε ειναι ψιλο βασικο αρχειο...???

anyway δες για αλλη εκδοση για να δουμε αν ειναι θεμα software η hardware.αυτο που λεω να φταινε οι μνημες συνηθως βγαινει σε random αρχεια και οχι στο ιδιο καθε φορα.

Δημοσ.

Ναι αλλ γιατί να έχουν πρόβλημα οι μνήμες λειτουργούσε κανονικά ο υπολογιστής απλα ψιλλοαργιυσε ε και επειδή τον έχω χρονιά είπα να κάνω ενα φορμάτ

Παλι το έβγαλε

Λέει χρειαζεται το αρχείο iastor.sys που βρίσκεται στην μονάδα intel rapid storage technology driver

Δημοσ.

ωραια μπορει να μην φταινε οι μνημες και να φταιει το cd.δοκιμασε με αλλο.αν δεν ειναι αυτο τοτε οκ θα δουμε και καποια αλλα πραγματα.οπως στο bios αν ειναι σαν sata η σαν ahci κτλ.επισης οταν παει να περασει τα xp δεν πατας τιποτα f6 οταν σου λεει για install additional controllers καπως ετσι??λογικα οχι απλα ειπα να το ρωτησω.

Δημοσ.

δοκιμασα με αλλο..προσοχη δεν το κανω με cd αλλα με usb..εχω 3 διαφορετικα windos xp θα δοκιμασω και με το 3ο..οχι δεν λεει κατι

Δημοσ.

ναι το ειδα οτι ειναι usb.δοκιμασε και με αλλο να δουμε.εκτος αν εχει κανα θεμα το stick και δεν μπορει να διαβασει το αρχειο μετα.αλλα παλι εκει θα πρεπε να πεταει προβλημα σε διαφορετικο αρχειο καθε φορα.δηλαδη αν στην πρωτη εκδοση πεταξε προβλημα στο ταδε αρχειο στην δευτερη εκδοση θα πρεπε να πεταξει καπου αλλου αν φταιει to stick

Δημοσ.

Ξερουμε τι αλλο μπορει να φτεει?γινεται να το κανω χειροκινητα?απο οτι βλεπω τα windows 7 Που εχω στο λαπτοπ εχουν ενα τετοιο αρχειο μπορω ξερω εγω να το περαδω στο usb?θα το διαβασει ετσι?

Δημοσ.

Ξερουμε τι αλλο μπορει να φτεει?γινεται να το κανω χειροκινητα?απο οτι βλεπω τα windows 7 Που εχω στο λαπτοπ εχουν ενα τετοιο αρχειο μπορω ξερω εγω να το περαδω στο usb?θα το διαβασει ετσι?

αν αντεχει το λαπτοπ 7αρια περνα 7αρια .τωρα πως θα τα περασεις se stick δεν ξερω.τα windows xp ξερω οτι γινονται και χειροκινητα.ειχαν ενα αρχειο winnt που ετρεχες αν θυμαμαι σωστα και γινοντουσαν εγκατατασταση.στα windows 7 δεν ξερω ααλλα αμα το googlareis ολο και κατι θα βρεις για το πως να κανεις εγκατασταση windows 7 απο stick

Δημοσ.

δεν τα σηκωνει με το τιποτα ελεος ρε γαμωτο τι προβλημα και αυτο ουτε στο google δεν βρισκω αλλο εμ τετοιο προβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...