balabush Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Ψάχνω τίτλο από ένα τραγούδι που λέει "σε γουστάρει το πουλί μου, σε γουστάρω και εγώ, εμείς οι δυό θα κάνουμε χωριό" , κάτι έτσι. Έχει πολύ γέλιο. Μήπως το έχει ακούσει κανείς???? Το άκουσα στον sportfm ένα πρωί, αλλά δεν είπαν τίτλο. Κάτι προς Μπουγά φέρνει!!!!!
IGITIHI Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Μπουγάς δεν είναι σίγουρα. Πρόκειται για νέο "καλλιτέχνη" και ο τίτλος του τραγουδιού είναι -αν δεν κάνω λάθος- "Σε θέλει το πουλάκι μου"!!! Μιλάμε για ΤΗΝ παρακμή! Btw το πουλί είναι παπαγαλάκι.
balabush Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Ευχαριστώ για τον τίτλο, αλλά δεν μπορώ να το βρώ πουθενά, είναι συλλεκτικό κομμάτι μάλλον
IGITIHI Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 Σου βρήκα και το όνομα του καλλιτέχνη: Νίκος Βασιλόπουλος! Μα καλά, τίποτα καλύτερο δεν έχω να κάνω τέτοια ώρα :?:
dim_b Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 Τίποτε καλύτερο από το να ακούς ΣΠΟΡ FM στις 4 το πρωί;
balabush Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Σε ευχαριστώ igitihi, αλλά όπου και αν έψαξα, δεν μπορώ να το βρώ. Αν το βρει κανείς ρε παιδιά, πείτε το μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.