onty Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Παιδια θα παρω μια τιμονιερα της thurstmaster που βρηκα στο πλαισιο με 35Ε , και θελω να μου πειτε αν ξερετε αν ολα τα παιχνιδια με αυτοκινητα υποστηριζουν τιμονιερα, και ποια παιζονται διπλα, για να παιζω με την κοπελα μου . Δεν πειραζει και να ειναι παλιοτερα. Α! Και αν γινεται να εχουν καμερα κοκπιτ ! Οποιαδηποτε προταση θα δοκιμαστει αμμεσα !!
GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 εχω την εντυπωση οτι ολα τα παιχνιδια που εχουν αυτοκινητα παιζουν κανονικα με τιμονιερα δεν θα εχεις προβλημα . Τουλαχιστον τα τελευταια 5-6 χρονια 100 % . Διπλα παιζουν με split screen αν δεν σε ενοχλει πανω κατω ή αριστερα δεξια . Καμερα κοκπιτ εχουν ολα ( αληθεια δεν ζαλιζεσαι με την κοκπιτ ; )
onty Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Οκ φιλε μου ευχαριστω. σπλιτ σκριν εννοεις υπαρχει ρυθμηση μεσα στο game ?
panos2171 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 κοκπιτ δεν έχουν όλα εκτός αν λες τη hood camera που την έχουν σχεδόν όλα. Τα τελευταία NFS πχ αν δεν κάνω λάθος δεν έχουν ούτε αυτήν.
SakisProHD Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 κοκπιτ δεν έχουν όλα εκτός αν λες τη hood camera που την έχουν σχεδόν όλα. Τα τελευταία NFS πχ αν δεν κάνω λάθος δεν έχουν ούτε αυτήν. Ποια παιχνίδια για PC έχουν κάμερα Cockpit Camera;
panos2171 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Όλα τα Test Drive, τα Dirt, το Grid 1 και το NFS Shift 1,2 μου ρχονται αυτή τη στιγμή στο μυαλό.
Zapee995 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Και το Grid 2 με cockpit view mod. Το τελευταιο update ειναι πολυ καλυτερο απο τα πρωτα.
SakisProHD Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Και το Grid 2 με cockpit view mod. Το τελευταιο update ειναι πολυ καλυτερο απο τα πρωτα. Ναι αλλά από ότι θυμάμαι το Mod ήταν κάπως θολό και δεν φαινόταν καλά.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 NFS Carbon ή αν δεν θες να δώσεις λεφτά δοκίμασε το NFS World με τιμονιέρα. Εγώ όταν έπαιξα το Carbon με τιμονιέρα είχα μια τέλεια εμπειρία.
markstam Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 θα μου προτείνετε και μένα μια τιμονιέρα γύρω στα 50 ευρώ που θέλω να πάρω για δώρο στον γιό μου ? έχω αυτή στο μυαλό μου http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/Gaming-accessories/timonieres/Turbo-X-Wheel-GP100-PS3-PS2-PC.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα