Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποιοδήποτε μηχάνημα όταν δουλεύει έχει φθορά και μία διάρκεια ζωής. Αν η κάρτα το ξεζούμιζε κιόλας και δούλευε στα όρια του η φθορά είναι ακόμα μεγαλύτερη. Μόνο αυτή την εξήγηση μπορώ να δώσω για τις 7 μέρες που δούλευε :P Ξέρω βέβαια ακούγεται πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα ώστε να πέσουν οι επειδόσεις του αισθητά, αλλά ποιος ξέρει;  :rolleyes:

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Το σκεπτικό μου είναι ότι, ακριβώς λόγω των απωλειών κατά τη μετατροπή, για να αποδώσει το τροφοδοτικό αυτό 550W, πραγματικά, πρέπει να τραβήξει από το δίκτυο ...725W περίπου.

Επειδή όμως αυτό είναι πρακτικά αδύνατο, θα αποδώσει, συνολικά, πολύ λιγότερη ισχύ

Φίλε Νίκο, γιατί είναι αδύνατο; Δεν θα αποδώσει λιγότερο, αλλά θα καταναλώσει περισσότερο για να το αποδώσει. Εκεί είναι η διαφορά σε αυτό που λέμε. Στα υπόλοιπα είσαι σωστός. Το πρόβλημα είναι ότι τα 16Α δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις της κάρτας σε πλήρη φόρτο, με αποτέλεσμα όταν αυτή ζητήσει παραπάνω ρεύμα, το τροφοδοτικό να μην μπορεί να ανταπεξέλθει.

Η αποδοτικότητα του είναι άλλο πράμα, αυτή κυριώς παίζει ρόλο στην κατανάλωση που θα έχει το σύστημα και στην εκλυόμενη θερμότητα.

@TS Η απάντηση γιατί δούλεψε είναι αυτό που λέει ο  :::Νίκος::: ή εναλλακτικά αν είσαι του μεταφυσικού: "Άγνωσται αι βουλαί του υπερστροβιλιστή-Χ, την μια δουλεύει την άλλη σε δουλεύει!"

Αφού δεν σου έκανε ζημιά, πάλι καλά να λες, άκου εκεί 16Α γραμμή.

Δημοσ.

Έπαιξα πάλι κάποια παιχνίδι και το τροφοδοτικό τα κακάρωσε και με την 7750. Έχετε γεια βρυσούλες. Ποιο προτείνετε για αντικαταστάτη του; 

[Φυσιολογικές τιμές παρακαλώ :)]

Δημοσ.

Υπολόγιζε κοντά στα 50-60€ για ένα καλό 500-550άρι, καλό θα ήταν να αναφέρεις και το σύστημα σου σε 1 μήνυμα για να μπορεί να βγει άκρη για τις απαιτήσεις σε τροφοδοσία.

Δημοσ.

αν εν εχεις καμμια 10αρια σκληρους , με ενα  επωνιμο

Thermaltake , Corsair  κτλ  κοντα στα 650 w εισαι οκ
Δημοσ.

Κρίμα παντως τετοιο καλο σύστημα που εχεις να χαραμίζεται απο το turbox , θα πάρεις ενα τροφοδοτικό τώρα και θα εισαι άρχοντας

Δημοσ.

Mother Board : Gigabyte Z68MA- D2H- B3

CPU : i5- 2500k @ 3.30 Ghz

Ram : 3x4GB @ 1666 Mhz

GFX : vtx3d 7870 black edition

απο περιεργεια , την καρτα ποσο την πηρες φιλε ?

Δημοσ.

Την κάρτα την πήρα στα 180. Beast  πωληση μιλάμε.

Αυτό εδώ μου πρότεινε ένα φίλος.

http://www.you.gr/proionta/ypologistes-anavathmisi-perifereiaka/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/trofodotika/trofodotiko-aerocool-vp750-750w

Αξίζει;

νομιζω πως οχι ! τοσα σουπερ σου προτειναν εδω ..

Δημοσ.

ο ts ρωταει πως δουλεψε για  μια βδομαδα καλα με την καινουργια καρτα αν καταλαβα καλα , οχι πως δουλευε καλα με την παλια !

το σιγουρο ειναι ενα παντως , προχωρα σε αλλαγη πιο πολυ γι αυτο

'' ..γενικά απο τετοια τροφοδοτικά δεν κινδυνεύει μονο η κάρτα αλλα και το υπόλοιπο σύστημα.''

this :P

Δημοσ.

φίλε μου το τροφοδοτικό που θα επιλέξεις θα κοιτάξεις να είναι λίγο παραπάνω από το σύστημα σου ώστε αν παίξεις κανένα παιχνίδ και θέλεις high graphic να μπορεί να ανταποκρυθεί η γνώμη η δική μου για το τροφοδοτικό σου είναι:

Corsair Power Supply 650W ATX 24 pin TX V2 CMPSU-650TXV2EU Active-PFC Retail  89.24

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...