samoilaros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Πριν από 10 μέρες αγόρασα από φίλο εδώ στο Insomnia την κάρτα γραφικών vtx3d 7870 black edition. Όλα καλά την πρώτη εβδομάδα. Πριν από τρεις μέρες καθώς έπαιζα ένα παιχνίδι, βζζουμ, κλείνει απότομα ο υπολογιστής χωρίς blue screen χωρίς τίποτα. Τον ανοίγω κατευθείαν και ανοίγει κανονικά. Πάω να ξαναμπώ στο παιχνίδι ξανακλείνει βίαια. Επειδή σκέφτηκα τροφοδοτικό πάω όλο το σύστημα (εκτός από την κάρτα γραφικών) στο κατάστημα που έχει ακόμα εγγύηση. Τα παιδιά μου είπαν ότι ο υπολογιστής δεν έχει κανένα θέμα. Τον φέρνω σπίτι, βάζω την κάρτα γραφικών και τρέχει μια χαρά όταν μπαίνω internet σε βιντεάκια κλπ. Αλλά άμα πάω να τρέξω παιχνίδι ακόμα και την αξιολόγηση των Windows σβήνει απευθείας. Τι φταίει; Η κάρτα γραφικών ; Μήπως το τροφοδοτικό μου που είναι 550w; Αλλά άμα φταίει το τροφοδοτικό γιατί δεν μου είχε βγάλει πρόβλημα τις πρώτες μέρες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. [Η κάρτα έχει εγγύηση 1.5 χρόνο αλλά το κατάστημα αγοράς είναι στην Κρήτη-Χανιά]
MaxPayne Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 προφανεστατα φταιει το τροφοδοτικο,μαρκα/μοντελο ?
SPANK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Βασικά δοκίμασε για αρχή καινούργιους η παλαιότερους drivers , και δες και λιγο θερμοκρασίες της κάρτας οταν εισαι στα windows αλλα και οταν παίζεις καποιο παιχνίδι (αν μπορέσεις) με το hwmonitor. Επίσης αν μπορεις να βρεις μια καρτούλα να δοκιμάσεις η να βάλεις καποια αλλη κάρτα στο σύστημα σου Edit : Το τροφοδοτικό ποιο ειναι ακριβώς ? 1
MaxPayne Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Βασικά δοκίμασε για αρχή καινούργιους η παλαιότερους drivers , και δες και λιγο θερμοκρασίες της κάρτας οταν εισαι στα windows αλλα και οταν παίζεις καποιο παιχνίδι (αν μπορέσεις) με το hwmonitor. Επίσης αν μπορεις να βρεις μια καρτούλα να δοκιμάσεις η να βάλεις καποια αλλη κάρτα στο σύστημα σου Edit : Το τροφοδοτικό ποιο ειναι ακριβώς ? αν εκανε επαννεκινηση ναι,αλλα τωρα κλεινει..υπαρχει διαφορα ετσι?
samoilaros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 αν εκανε επαννεκινηση ναι,αλλα τωρα κλεινει..υπαρχει διαφορα ετσι? Βασικά κάνει επανεκκίνηση. Το τροφοδοτικό είναι ένα turbo-x στα 550w. Επίσης έχω σαν δεύτερη κάρτα [όχι μέσα στο σύστημα] την 7750 2gb. Να την βάλω να δω πώς δουλεύει;
SPANK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Βασικα και μονο οτι ειπες οτι ειναι turbox κατα την γνώμη μου 90 % φταίει το τροφοδοτικό οποτε καλο ειναι να πάρεις ενα αλλο και επώνημο , δοκίμασε και την 2η κάρτα που λες να δεις αλλα στρέσαρε την με κανα παιχνίδι κτλπ να δεις 1
MaxPayne Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 εισαι μεταξυ θερμοκρασιων και τροφοδοτικου,βαλτη ναι
samoilaros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Να την στρεσσάρω πώς; Παίζοντας παιχνίδια στα 30-60 fps; Κατέβασα το hwmonitor. Δεν ξέρω ακριβώς τι πρέπει να κοιτάξω να πω την αλήθεια.
xBlaCk Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Και εγώ νομίζω πως έχει να κάνει με τη θερμοκρασία της καρτας!
SPANK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Τιποτα απλα παίξε ενα παιχνιδάκι αφου οπως λες με την πρώτη ειτε ειναι σε παιχνίδια ειτε στα windows σβήνει , το hwmonitor απλα τρέξε το και σου δείχνει θερμοκρασίες για ολο το σύστημα
samoilaros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Και εγώ νομίζω πως έχει να κάνει με τη θερμοκρασία της καρτας! Η θερμοκρασία τώρα που απλώς surfάρω είναι 28 Κελσίου.
SPANK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Ωραία βαλε και ενα παιχνιδάκι παίξε λιγο και δες αν θα κανει τα ίδια οπως με την προηγούμενη κάρτα , και δες και εκει ποσο ανεβάζει θερμοκρασία (μεσα στο παιχνίδι ενοω)
samoilaros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Έβαλα την 7750 και οι θερμοκρασίες είναι αρκετά καλές. Στους 40-45 βαθμούς Κελσίου. Τι γίνεται λοιπόν; Φταίει το τροφοδοτικό; Μήπως έχει βραχυκυκλώσει η άλλη η κάρτα γραφικών [vtx3d 7870]; Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Η 7750 δεν απαιτεί καμία σύνδεση PCI-E ενώ η 7870 απαιτεί 2 PCI-E.
SPANK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Ακου το τροφοδοτικό ετσι και αλλιως ειναι αμφιβόλου ποιότητας και πρέπει να το αλλάξεις αυτο ειναι το μονο σίγουρο, τωρα για να σιγουρευτείς τι γίνεται με την κάρτα δοκίμασε την και σε ενα αλλο μηχάνημα τρέξε και εκει κανα παιχνίδι κτλπ να δεις πως συμπεριφέρεται , οσο για τις θερμοκρασίες ειναι μια χαρα.
MauMaus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 προφανεστατα φταιει το τροφοδοτικο,μαρκα/μοντελο ? η μεταχειρισμενη - χαλασμενη - προβληματικη καρτα που σου σπρωξανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα