apple32 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα, Εχοντας εδω και χρονια την lg m2362d,λεω να παω σε καμια καλυτερη με ips panel στα ~250€ για το πρωτο μηχανημα της υπογραφης.Δεν με ενδιαφερει να εχει δεκτη τηλεορασης,ουτε hdmi.Θελω να εχει οπωσδηποτε DVI.Οι ιντσες πρεπει να ειναι μεχρι 24' γιατι ο το υψος του χωρου ειναι καπως περιορισμενο(46,5 εκ).Αν υπερβαινει αυτο το υψος με την βαση,υπαρχει δυνατοτητα να τοποθετηθει στον τοιχο με vesa.Κοιταω την dell u2412m.Eσεις τι λετε? Ευχαριστω...
SPANK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Και εγω την u2412m σαν πρώτη επιλογή , την εχουν πάρει αρκετά παιδιά απο εδω αλλα και φίλοι και ειναι ευχαριστημένοι
MaxPayne Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 η dell που κοιτας ειναι η καλυτερη επιλογη,δεν τιθεται θεμα συζητησης
loukasquack Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Και εγώ σου προτείνω την Dell u2412m, την έχω και εγώ και είναι μεγάλο πιστόλι!!
Millennium Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Στη τιμή που κοιτάς και με τις προυποθέσεις που έθεσες σε βλέπω για τη Dell.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα