Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κοιτάξετε στα μοτοσυκλετιστικά φόρα θα βρείτε τα καλύτερα για το motoraid. Έχω ψωνήσει πράγματα που οι "μεγάλοι" στην Αθήνα θέλανε 1-2 μήνες για να μου τα φέρουν & το motoraid τα έχει στείλει σε 3 μέρες (& σε καλύτερες τιμές).

Τηλεφωνική επίκοινωνία άψογη σε όλες τις αγορές μου.

Από κοντά δεν έχω έρθει ποτέ να δω πως είναι.

Λάθη γίνονται παντού, μεγάλο σπάσιμο να πας 2-3 φορές στο μαγαζί και στο τέλος να μην πάρεις αυτό που έχεις παραγγείλει.

Δυστυχώς γίνεται σε όλους, από το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς σου μέχρι & πολυεθνικές εταιρίες.

Υ.Γ.

Τα αναφέρω μόνο κ μόνο για να φαίνεται & η άλλη πλευρά.

Δημοσ.

Πάντα θα υπάρχουν παράπονα, πάντα θα υπάρχει κάποιος που θεωρεί κατι, ενώ κάποιος άλλος το αντίθετο. Η εμπειρία μας έχει δείξει οτι φυσικά και εισακούγονται όλα αυτά που λέγονται κλπ, απλά απο την άλλη, δεν μπορόυμε να δεχτούμε να γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν. Πραγματικά δεν θέλουμε να μπούμε σε λεπτομέριες, καθώς θα είναι τελείως άσκοπη μια τέτοια αντιπαράθεση του πληκτρολογίου.

Μια ενδεχόμενη αναζήτηση σε αντίστοιχα forum του κλάδου μπορεί να πείσει τον καθένα ανοίξει τους ορίζοντές του, και να μην γράφει αυθαίρετα ό,τι του έρχεται στο μυαλό, μιας και το 99% των περιπτώσεων, το μέρος γέρνει προς το δίκιο αυτού που γράφει και δημιουργεί το θέμα χωρίς καν κριτική σκέψη. 

Δεν είπαμε οτι η βάση του σχολίου δεν είνα αυτή που λέει ο φίλος μας (ναι, όντως κάναμε λάθος - που δεν οφείλεται σε εμάς αλλά είμαστε διατεθιμένοι να "φάμε" το κράξιμο), αλλά οχι ΕΤΣΙ όπως την λέει και στην έκταση που αναφέρεο.

Είπαμε, ακούμε, μαθαίνουμε να γινόμαστε καλύτεροι σε όλους τους τομείς, και αυτό ισχύει στο 100%

Δημοσ.

Ενταξει εγω δεν το θεωρω τοσο κακο..

Ειναι ενα καταστημα.που πουλαει προιοντα, μπορει να.ξεμεινει. μιλας μαζι.τους σου κενε εχω ενα, αν αλλος παει και παρει μετα απο μιση ωρα το προιον αμτι για σενα, φυσιολογικο ειναι να το δωσει, εσυ μπορει να μην πας καθολου να το παρεις και να του μεινει.

Αλλωστε δεν σε γνωριζει φατσικα, μπορει να πανε δυο τρεις πελατες να ζητησουνντο ιδιο προιον, να μπερδευτει ο πωλητης και να το δωσει στον πρωτο..

Κατανοηση να υπαρχει και με λιγη συννενοηση και υπομονη γινονται ολα...

Εγω ειχα παραγγειλει κατι ημικαλλυματα για το αμαξι, μου ειπαν θα κανουν δυο μερες να ερθουν, αλλα.ηρθαν σε μια.εβδομαδα γιατι η μεταφορικη εχασε τα στοιχεια μου, δηλαδη επρεπε να παρω να τους κραξω, να τους κραξω δημοσια, τους πηρα απλα τηλεφωνο, μιλησα μαζι τους μου εξηγησαν το λαθος ηρεμα και απλα μου το ξαναεστειλαν, να τονισω το χα πληρωσει εξαρχης...

Εσυ φιλε μου καλο θα ταν να πηγαινες στο καταστημα εφοσον μπορουσες, να το παραγγελνες και να σε επαιρναν τηλεφωνο οτι εχει ερθει...

Ετσι θα τα καλυτερα για ολους

Δημοσ.

κριμα, τι να πω

και να πεις οτι ειναι κανα πανακριβο κρανος με λιγη ζιτηση, ενα απλο αξιολογο κρανακι ειναι ,επρεπε να το εχει σε στοκ.

παντος οσες φορες εχω ψωνισει απο το σιγκεκριμενο καταστιμα (μεσο internet βεβαια οποτε ο παραγγελια πρεπει να καταχωρειτε αυτοματα) δεν ειχα κανενα θεμα.

190 ευρω ειναι λιγα? Τοσο στοιχιζουν τα κρανη γενικα; Δεν εχω σχεση με της μηχανες κτλ, απλα ειδα το θεμα και μπηκα να διαβασω. Νομιζα τα κρανη εχουν γυρω στο πενηνταρικο, η κανα εικοσαευρο στα τζαμπο..

Δημοσ.

190 ευρω ειναι λιγα? Τοσο στοιχιζουν τα κρανη γενικα; Δεν εχω σχεση με της μηχανες κτλ, απλα ειδα το θεμα και μπηκα να διαβασω. Νομιζα τα κρανη εχουν γυρω στο πενηνταρικο, η κανα εικοσαευρο στα τζαμπο..

Για να πάρεις ένα πολύ καλό κράνος, πρέπει να διαθέσεις κάπου 400-500€, όχι και πως δεν υπάρχουν και καλύτερα-ακριβότερα. Δες εδώ πχ:

http://motorstock.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30910

http://www.motorparts.com.gr/eshop/kranos-shoei-kiyonari-tc1-detail.html

Από 40-50 ξεκινούν αυτά της πλάκας, με 20ευρο μόνο κράνος/παιχνίδι μπορείς να πάρεις.

Δημοσ.

Τα κράνη με μια υποτυπώδη πιστοποίηση ξεκινούν από τα 100€. Τα καλά κράνη, με καλή ποιότητα είναι απο τα 300€+. Απο εκεί και πέρα, ανεβαίνει το κόστος λόγω γραφικών, καλύτερης αεροδυναμικής, αεραγωγών αέρα, δυνατότητα αφαίρεσης του εσωτερικού για να το πλύνεις, αλλά και μείωση του βάρους μέσω καλύτερων/εξωτικών υλικών.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Αγόρασα πρόσφατα την συγκεκριμένη κουκούλα μοτοσυκλέτας  αδιάβροχη MotoRAID XL με τρύπα (3η γενιά) για Vstrom 1000 και διαπίστωσα ότι μετά από λίγες εβδομάδες στην πρώτη παγωνιά άρχισε να τσακίζει και να σκίζεται. Με φωτογραφίες που έστειλα στην εταιρία κάποιοι ειδήμονες με ενημέρωσαν με συνοπτικές διαδικασίες ότι δεν  μπορεί να γίνει αλλαγή και ότι δεν φταίει το υλικό. Τους συγχαίρω για την επαγγελματική τους απάντηση και λέω στους επίδοξους αγοραστές ότι η κουκούλα είναι όπως το λέει και η ονομασία «MotoRAID με τρύπα (3η γενιά)» με έμφαση την λέξη “τρύπα”. Η δική μου άποψη είναι ότι το υλικό δεν είναι ανθεκτικό και όπως ήταν διπλωμένη μέσα στην συσκευασία έσκισε στα τσακίσματα. Αυτό για τους ειδήμονες του Motoraid. 

post-384092-0-94816000-1456230564_thumb.jpg

post-384092-0-14448700-1456230600_thumb.jpg

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Αγόρασα κράνος από το συγκεκριμένο κατάστημα και όταν παρελαβα υπήρχε ένα θεμα με το κράνος. Επρεπε να το στειλω πίσω και το κατάστημα με την σειρα του να το στείλει Πορτογαλία. Δυστυχώς δεν υπήρχε το ιδιο σto νούμερο που ηθελα οπότε το κατάστημα μου έδωσε 3 επιλογες. 

1.να περιμενω μεχρι να ερθει το ίδιο από το εργιστασιο 

2. Να διαλέξω ένα άλλο 

3.επιστροφη χρηματων. 

Άψογοι σε όλα τους.

Βρήκαμε εύκολα την λύση. 

Μόνο καλά λόγια έχω να πω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...