Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, θέλω να αγοράσω ενα online ups στα 2 ή 3 kva και θα ήθελα γνώμες.

Βασικό ειναι να μην βγάζει πε τις μπαταρίες του σε 1 χρόνο,  (είχα ένα και κάθε χρόνο ήθελε μπαταρίες)
και βεβαία να προστατεύει τα μηχανήματα σοβαρά.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

τι διαφορά έχουν ta smart απο τα απλα Interactive?

παρα πολλες διαφορες και θα το δεις και στην τιμη.καλυτερη καμπυλη στο ρευμα.ειναι waveform sinewave η και οχι near sinewave.(Waveform Type Stepped approximation to a sinewave) .ειναι πιο ποιοτικα.θεωρουνται κατηγορια για servers.καποια συνδεονται και στο δικτυο η παιρνουν battery pack αμα θελησεις για μεγαλυτερη διαρκεια.

• Like 1
Δημοσ.

Ψάχνωντας το smart είδα οτι η εξυπνάδα του εχει να κάνει με την φόρτιση του και τις συνδεσυμότητες του.Δελεάζει βέβαια το ημίτονο αλλα σαν το Online δεν ειναι.Οποτε, συνεχίzω to ψάξιμο για online.

Δημοσ.

Ψάχνωντας το smart είδα οτι η εξυπνάδα του εχει να κάνει με την φόρτιση του και τις συνδεσυμότητες του.Δελεάζει βέβαια το ημίτονο αλλα σαν το Online δεν ειναι.Οποτε, συνεχίzω to ψάξιμο για online.

ναι Online δεν ειναι σιγουρα.απλα σαν Line interactive ειναι οτι καλυτερο υπαρχει.

Δημοσ.

Ε από τα φθηνά (modified sinewave), θεωρούνται απ' τα καλύτερα. Έχω κι εγώ, μια χαρά με πήγε εδώ και μια 6ετία.

Αλλά σε λίγο καιρό που πάω για νέο pc, δε θα του εμπιστευτώ κάτι λιγότερο από APC (και pure sinewave βέβαια).

Δημοσ.

Τα mustek αξίζουν>? εχει δοκιμάσει κανεις?

απο τα φτηνα καλα οπως λενε.εγω δεν θα επαιρνα παντως.

Ε από τα φθηνά (modified sinewave), θεωρούνται απ' τα καλύτερα. Έχω κι εγώ, μια χαρά με πήγε εδώ και μια 6ετία.

Αλλά σε λίγο καιρό που πάω για νέο pc, δε θα του εμπιστευτώ κάτι λιγότερο από APC (και pure sinewave βέβαια).

το καλυτερο θα κανεις.παλια που ειχα σταθερο Pc ειχα ενα apc smart 1500 και ενα smart apc 1000.και ολα εκειπανω.

Βρήκα αυτό http://www.mustek.de/en/products-2/ups/ups-4/373-powermust-3024-online-lcd-x/281-powermust-3024-online-lcd-x.html

σε πολύ καλή τιμή με 2 χρόνια εγγυηση, ειναι online, δεν θα ειναι καθαρό ημιτονο?

δεν μπορώ να βρώ που το γράφει :-D .

λογικα επειδη βγαινει απο μπαταρια θα ειναι.

Δημοσ.

Δηλαδή συγνώμη, επειδη ειμαστε όλοι φαν των apc, αν ητανε να παρετε ενα 3 kva online θα δίνατε 2000+ευρώ??θα τρελαθουμε?μου φαινονται παραπολλά! δεν πρόκειται να κάνει ποτέ αποσβεση!

Δημοσ.

Δηλαδή συγνώμη, επειδη ειμαστε όλοι φαν των apc, αν ητανε να παρετε ενα 3 kva online θα δίνατε 2000+ευρώ??θα τρελαθουμε?μου φαινονται παραπολλά! δεν πρόκειται να κάνει ποτέ αποσβεση!

καποιοι θα τα εδιναν καποιοι αλλοι οχι.δεν υπαρχει σωστη απαντηση

ειναι το ιδιο με το να παρει καποιος για home use ενα apc smart line interactive.σου λενε καποιοι.500 ευρω πχ για το 1500 δεν τα δινω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...